Керамо блокове

KeramoblokКолко строителни материали, толкова много производствени технологии. Нито една иновация не е останала неизползвана. Много от първоначалните етапи на кандидатстване отиват от разстояние. Някои стават популярни и продължават живота си.

Един от наскоро съществуващите, но вече имаше време да се влюби в дизайнерите и строителите, материалът е керамични блокове. Скоростта на монтаж, лекотата на продукта, устойчивостта на конструкцията - тези фактори са се превърнали в основните критерии за оценка на този строителен материал.

Керамоблокове - характеристики на материала

Характеристики на стените от керамични блоковеЕдна от най-важните характеристики на обграждащите конструкции е топлопроводимостта. За стени от големи керамични продукти този индикатор е в диапазона от 0.16 до 0.21 W / mC °.

Изследвания на всички продукти, произведени на територията на Руската федерация, се провеждат в лабораторията Weingarten. Подобни показатели се постигат благодарение на материала и порьозността на конструкцията.

Много строителни материали с висока степен на задържане на топлината показват ниска якост на натиск. Блокерите са изключение от това правило. Благодарение на:
прилагане на най-добрите материали;
създаване на оптимален състав на сместа;
най-новото оборудване;

Използването на този вид строителни материали намалява строителството с около 4 пъти. Този индикатор се отнася до подобен блок от тухли. Когато полагате, един керамичен блок замества 14,6 тухли. Това ви позволява да съкратите времето за строителство и да увеличите производителността. Имайте предвид, че при полагане не е необходимо да използвате специално оборудване. Цялостните размери на устройството, поради порьозността, не увеличиха твърде много теглото си.

Продуктът с най-голям размер тежи само 23 кг. С такова тегло един човек може да се справи.
Спестяващият хоросан се постига чрез оребрена повърхност на лъжичката. Благодарение на дизайна на браздата, продуктите са тясно взаимосвързани, създавайки силна връзка.



Керамичните продукти са устойчиви на влага, екологосъобразни продукти. Използването на блокове поддържа удобен микроклимат у дома, допринася за добрата влага и обмен на въздух. Материалът е неблагоприятна среда за образуване на плесени и гъбични организми.

Порестата структура прави възможно подобряването на звукоизолационната способност на стената. Това важи особено за жителите на градовете или районите, съседни на магистралата.

Изграждане на къща от керамични блокове

Изграждане на керамични блоковеПовърхността на основата не винаги е създадена дори. Ето защо, преди поставянето на първата лента от блокове, е необходимо да се изравни хоризонталността на основата. За тази цел се използва водоустойчив разтвор. Той се вписва в тънък слой. Дебелината на слоя се уравновесява от две устройства за настройка, разположени в ъглите на сградата.

Преди да поставите блоковете, които трябва да поръсите с циментов прах. Такава операция се извършва, за да се предотврати пробиването на продукта чрез добре дефиниран слой разтвор.

Ъгловите блокове са първите, които ще бъдат поставени. След монтажа им се измерват разстоянията между ъглите на сградата. След задоволителни резултати от измерванията зидарията продължава с опъната коригираща резба.

Ако размерите на блока причиняват несигурност по геометрията си, по-добре е да се измери продуктът. Промяната на параметъра до 1 мм води до значително изкривяване на стената във височина. Следователно е необходимо да се купува само сертифициран материал, създаден при спазване на GOST.

Прилагането на качествен продукт ще позволи изграждането на топла и евтина сграда за кратко време. Ceramoblocks са обект на всякакъв вид декорация, защото къщата не само ще бъде надеждна, но изключително естетическа.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Цената на блоковете пяна на парче, ние оценяваме изграждането на стените на частна къщаЦената на блоковете пяна на парче, ние оценяваме изграждането на стените на частна къща
Keramzitoblok размери, характеристики, приложение като стенен материалKeramzitoblok размери, характеристики, приложение като стенен материал
Keramzitobloks плюсове и минуси на конструкцията на този материалKeramzitobloks плюсове и минуси на конструкцията на този материал
Характеристики на шлаката и характеристиките на материалаХарактеристики на шлаката и характеристиките на материала
Бетонови блокове 20х20х40 смБетонови блокове 20х20х40 см
Стъклото блокира материалните характеристикиСтъклото блокира материалните характеристики
Митническо оформяне на строителни материалиМитническо оформяне на строителни материали
Предимствата на стенните блокове за стениПредимствата на стенните блокове за стени
Характеристики на зидарията на строителната керамикаХарактеристики на зидарията на строителната керамика
Пяна Бетон Какво е добро?Пяна Бетон Какво е добро?
» » Керамо блокове
© 2021 BggeHat.com