Модерни пяна разпенващи агенти за пожарогасене

Сортове синтетични пенообразуватели

Съгласно състава, както и целта, синтетичните разпенващи агенти са разделени на такива отделни групи:

• Пянасъдържащи пенообразуватели;
• пенообразуватели;
• разпенващи агенти въглеводород.

Преди да осъзнаете желанието и да купите пенообразуващ агент, трябва да знаете техните сортове. На сайта spena.ru можете да си купите пенообразувател на достъпна цена.

Пенообразуватели, синтетични, въглеводородни

Този тип има в състава си главно повърхностно активни въглеводородни вещества със специален синтетичен характер. Те са разделени и на пенестите агенти на целта, както и на общия тип дестинация.

• Пяна с определена цел се използва изключително за гасене на пожари, които съответстват на техническите параметри за използването на този тип пенообразувател.
• Пяна за общо предназначение се използва изключително за елиминиране на пожари, при които течността (включително нефтопродуктите), както и твърдите вещества се запалват.

Пенообразуватели, протеини



Пенообразувателите от този тип се състоят основно от активни повърхностни вещества, получени чрез хидролиза на различни протеинови съединения. Тези съединения се използват за елиминиране на изгарянето на петролни продукти, петрол и други горими течни вещества.

Пенообразуватели, флуорирани, синтетични

Тези разпенващи агенти се състоят предимно от флуор, както и неговите производни. Състави от този вид се използват за елиминиране на изгарянето на горими течни вещества.

Пянообразуватели, филмообразуващи, синтетични

Когато даден състав се гаси, върху повърхността на запалените повърхности се образува специален филм, който предотвратява изгарянето. Този състав се основава на флуоровъглеродни вещества. В сравнение с въглеводородите, тези разпенващи агенти са много по-добре способни да гасят огньове с почти всякаква степен на сложност, възникнала на всякакви повърхности.

Флуоридни съдържащи протеини разпръскващи агенти

Тези разпенващи агенти се състоят главно от флуорсъдържащи добавки, поради което се осъществява процесът на образуване на пяна. Фуражните агенти, съдържащи флуорид в протеините, имат висока способност да гасят пожари от практически всеки тип материал. Пенообразувателите от този тип се използват активно при елиминирането на пожари, които се срещат в леснозапалими предмети.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Производство на пенобетон от собствените си ръцеПроизводство на пенобетон от собствените си ръце
Пожарогасителна водаПожарогасителна вода
Penobloka плюсове и минуси на материала за изграждане на частна къщаPenobloka плюсове и минуси на материала за изграждане на частна къща
Характеристики на Penobloka и приложение на блокове от пянаХарактеристики на Penobloka и приложение на блокове от пяна
Keramzitobloks плюсове и минуси на конструкцията на този материалKeramzitobloks плюсове и минуси на конструкцията на този материал
Производство на пенобетон в къщиПроизводство на пенобетон в къщи
Пяната бетон блокира техническите характеристики и характеристикиПяната бетон блокира техническите характеристики и характеристики
Оборудване за производство на пеноблоковеОборудване за производство на пеноблокове
База на апартаментитеБаза на апартаментите
Какво представлява пенобетонът?Какво представлява пенобетонът?
» » Модерни пяна разпенващи агенти за пожарогасене
© 2021 BggeHat.com