Какъв вид избелване е част от детергента в съдомиялната машина

1Нищо чудно, че те казват, че избелвачите са втората по важност сред домакинските химикали. Те са по-лоши само от прахове, но комбинираният ефект на прах и белина подобрява качеството на миенето на съдовете. Bleach се използва, за да направи чиниите чисти и ослепително бели.
Белина са разделени на два вида:

  1. хлориран;
  2. Оксигенати.

Хлориносъдържащите избелващи вещества се намират в течна форма. Те включват не само натриев хипохлорит, но и натриев карбонат, повърхностно активно вещество. Ако говорим за иновативно избелване, тогава те могат да предоставят синкаво.

предимства

Избелванията, съдържащи хлор, работят ефективно дори и в студена вода. Лесно е да се определи дозата им. Може да се използва за дезинфекция. Те имат достъпна цена.

недостатъци

Въпреки че се използват аромати, все още има мирис на "белина".

Киселинносъдържащи избелващи вещества

Съставът на този белина включва водороден прекис, стабилизатори, аромати, повърхностно активни вещества, оптични избелители, регулатори на рН.

Бих искал да обърна внимание на факта, че в тази част от него е не-йонни повърхностно активни вещества, които не вредят на кожата и са напълно биоразградими.

Белина съдържа водороден прекис, така че детергентът може да убие микроби. 5-15 кислородно избелващо средство има отлични дезинфекционни свойства. Особено ефективен при температура от 75 градуса.

предимства



Той има висока ефективност на избелване и демонстрационни дезинфекционни свойства.

недостатъци

Кратък срок на валидност. Ако потребителите се оплакват, че тя започва да се избелва, причината най-често е, че изтичането на срока на валидност е изчерпано.

Избираме праха за съдомиялната машина

Заслужава да се отбележи, че детергентът за миялната машина се състои от 5-15 кислород-съдържащи белина. Той е този, който осигурява висококачествено почистване на съдовете по време на процеса на измиване.

Има замърсяване, което може да се обработва само с висококачествен прах. В състава му задължително трябва да се включи новаторски избелващ агент, който може да елиминира различни дефекти.

Изисквания за избелване

  • Не трябва да съдържа хлор и фосфати;
  • Трябва да бъде напълно изплакнат с вода;
  • Пълна биоразградимост.

Когато взаимодействат белина и вода, активният кислород се освобождава. Неговите йони се пребори с молекулите на мръсотия, остъргване на повърхността. Активният кислород влияе върху местата, където натрупани замърсявания, окисляват органични съединения, при което те се превръщат в разтвор на вода.

Моля, имайте предвид, че кислородното избелване се счита за едно от най-екологичните. От него могат да бъдат разпределени продукти, които не замърсяват околната среда.

След като проучиха основните свойства на избелващото средство, купувачите ще бъдат по-селективни да изберат детергент, като се съсредоточат върху състава на продукта.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как правилно да се мият подоветеКак правилно да се мият подовете
Оформете на стената в апартамента какво да правите, как да се отървете и да извадите гъбичките?Оформете на стената в апартамента какво да правите, как да се отървете и да извадите гъбичките?
Как да почистите плочките на подаКак да почистите плочките на пода
Как да измиете зеления линолеумКак да измиете зеления линолеум
Как да платите за вода без броячКак да платите за вода без брояч
Средството за лечение на мухъл по стените в апартамента е как да се отървете веднъж завинаги.Средството за лечение на мухъл по стените в апартамента е как да се отървете веднъж завинаги.
Налейте върху тапета причината за появата и почистващия агентНалейте върху тапета причината за появата и почистващия агент
Тогава да измиете пластмасови прозорци и первазиТогава да измиете пластмасови прозорци и первази
Как да премахнете гъбички от пластмасови прозорци?Как да премахнете гъбички от пластмасови прозорци?
Молив върху пластмасови прозорци и склонове, как да се бият?Молив върху пластмасови прозорци и склонове, как да се бият?
» » Какъв вид избелване е част от детергента в съдомиялната машина
© 2021 BggeHat.com