Стенни корнизи

Стенни корнизи

След като завършите ремонта, може да почувствате, че в стаята липсва нещо, въпреки внимателно поставените тапети, плоските тавани и хармонично избраните цветове. Най-често в стаята може да липсват довършителните елементи, които могат да бъдат постигнати с помощта на корнизи или первази, които действат като преход между стената и тавана, стената и пода и предпазват стените по време на почистването на стаята.

В помещенията за вътрешно довършване, рамкиране за картини, корнизи, рамкиране на врати и прозорци, най-често се използват первази.

Без корнизи, всички ремонти ще бъдат непълни, тази концепция включва платна, первази, корнизи, рамки за огледала, релси за картини, стенни панели. Формованите изделия са изработени в различни форми, различни ширини, различни размери и различни материали.

Най-често срещаното приложение на корнизи може да се нарече плинт, което може да бъде почти на всяка височина, в зависимост от стаята и стила на интериора. Високите первази са желателно да се използват в просторни помещения, защото те могат да "нарязват" пространството. В малките стаи е желателно да се монтират тесни первази. Необходимо е да се избере перваза от надеждни материали, тъй като по време на почистването тя е изложена на вода и препарати, в допълнение, тя може да бъде подложена на удари на мебели или обувки. Дървените плоскости от дърво са подходящи за плоски повърхности, но ако стените не са перфектно подравнени, препоръчително е да се използват пластмасови первази.



Е, ако имате нужда от тоалетна и баня, отидете на tbn-group.com. Само там ще намерите висококачествени интериорни врати за стаи с висока влажност.

Корнизите се използват малко по-рядко от первазите. Те се използват за украса на връзката между стената и тавана. Корнизите са направени в различни форми и ширини в съответствие със стила, в който е декорирана стаята. Плинтовете могат да бъдат от всякаква гравитация и корнизи трябва да бъдат избрани от лек материал, който може да бъде засаден върху лепилото или прикрепен към стената с помощта на винтове.

Формовани за прозорци и врати често се наричат ​​платна, те маскират ставите между прозореца или рамката на вратите и стената. Повечето платна се избират в зависимост от цвета на кутията на вратата или прозореца. Поради използването на корпуса прозорците и отворите на вратите изглеждат по-изразителни.

Формовани за стени могат да декорират стени или да скрият комуникациите, неравности и да подчертават вътрешните предмети.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изберем таван бордюр бордаКак да изберем таван бордюр борда
Облицовъчни тавани разновидности на дизайнаОблицовъчни тавани разновидности на дизайна
Стъклото на тавана е изящна и красиваСтъклото на тавана е изящна и красива
Как да изберем тавана корниз - препоръкиКак да изберем тавана корниз - препоръки
Широкият стилен и елегантен интериорен елемент се подсилваШирокият стилен и елегантен интериорен елемент се подсилва
Таванни корнизи за завеси - сортовеТаванни корнизи за завеси - сортове
Инсталация за подова настилкаИнсталация за подова настилка
Полиуретанови первази от таванни полезни препоръкиПолиуретанови первази от таванни полезни препоръки
Как да реже таван первази в ъглитеКак да реже таван первази в ъглите
Как да инсталирате пластмасов таван бордюр бордаКак да инсталирате пластмасов таван бордюр борда
» » Стенни корнизи
© 2021 BggeHat.com