Монтаж на прозорци за прозорци

Любимото слово на хората "Моята къща е моята крепост", остава релевантна днес. Повечето обитатели на частни домове се опитват да украсяват и осигуряват домовете си колкото е възможно повече, без да нарушават архитектурата. За да постигнете тази цел, често инсталирайте прозорците на покрива под формата на декоративни елементи.

За да не се разваля външният вид на жилищната конструкция, е необходимо да се избере подходящият материал, като се вземат предвид техните характеристики и видове решетки. Те са от два вида производство, подправени и заварени. Кованите решетки бяха оценени по всяко време. Ето защо дизайна на този продукт зависи от клиента, а особеният му стил дава сложност.

За производството на заварени решетки, капитанът на производството използва повече чертежи, които наблюдават симетрията на геометричните форми. Като правило, те се характеризират със S-образни форми под формата на пръстени, сегменти, дъги и овали според стандартните модели. Но те също дават на стаята определена елегантност.

Разнообразието от асортименти позволява на всеки човек да избира композиция от карирана структура, спирални и тънки орнаменти, състояща се от метален профил с различно напречно сечение и форма. В същото време основната цел е да се даде елегантност и красота на готовите продукти.

Видове прозоречни решетки

На пазара има няколко вида прозоречни решетки в зависимост от тяхното приложение:

  • Решетките от стационарен тип са конструкции, които са монтирани в стена посредством арматура, "плътно" и без отварящи се клапи. Най-често се използват в складове, затворени съоръжения или изолатори, където се изисква повишена сигурност;
  • Решетки - тези продукти имат отвори за прозорци, панти и ключалки. За разлика от глухите мрежи, те са по-надеждни и практични;
  • Решетките са плъзгащи - това са структурите, които имат шарнирни паралелограми според принципа на работа на шкафовете - отделението.

Монтаж на решетки

Известно е, че инсталирането на прозорци на капандурите може да бъде направено върху отворите отвън и отвътре между рамките, както и върху вътрешните склонове. Ето защо при монтаж на решетки е необходимо да се вземат под внимание материалите, използвани в жилищното строителство. В зависимост от това и зависи от това как да ги поправите.



Идеално създадена решетка е правилно избраният метод, мястото на тяхното закрепване. За продукти с плъзгащ характер е необходима техническа точност на тяхното изпълнение поради техния дизайн. Решетки с люлеещи свойства изискват надеждността на заключващите брави. Но ако ги подсигурите плътно, този вариант е ненадежден по отношение на пожарната безопасност, така че при липсата на алтернативи е по-лесно да се приложи, когато има двойни резултати. Съгласно техническите спецификации решетките могат да бъдат монтирани по два начина: между рамките или от края на отвора или отвън.

Най-сигурният начин с тази работа е прикачен заваряване на ипотеката. Този метод е получил широко използване на стените на къщите, построени на различни строителни материали. В процеса на работа включва монтаж продукти. За да направите това, на стената е необходимо да се оставят на етикета за последващото поставяне на щифтовете. След това, една дупка трябва да бъде пробит гол ипотека щифт на дълбочина до 12 см. Формите обикновено са изработени от метален прът с дължина от 17 см. Необходимо е, че краищата им се навън до 3 см под формата на щифтове. Крайната цел е да се споят самата решетка. След това, можете да помислите инсталирането на покривни прозорци и dekorirovaniezavershennym.

Друг от доказалите се методи е закрепването на решетките с помощта на анкерни болтове и хардуер.

Този метод се използва за монтиране на фалшиви продукти, ако силата на стените на строителни материали от тухли и дърво е съмнителна. С този метод, заваръчните работи не се прилагат. Монтажът на решетки върху тухлени конструкции почти не се различава от инсталирането на продукти върху дървени конструкции. Единствената разлика е, че за дървените сгради, вместо болтове, се използват винтове за самозатягане. Докато очите се заваряват директно към рамката.

Най-удобният начин е да се фиксира метода. Но това е приемливо, повече за дограма. Работният процес включва подготовка на отвори, след което трябва да инсталирате продукта в наслагването и да го прикрепите с шипове или чрез болтове. Това значително улеснява работата на работниците. Вследствие на това решетката може да се монтира не само отвън, но и вътре в стаята. Въпреки това, както показва практиката, при инсталиране на тавански прозорци е желателно да се използва заваряване. Този подход е по-надежден, което в резултат ще доведе до безпроблемна функционалност на металните конструкции.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Метални решетки на прозорциМетални решетки на прозорци
Решетки на прозорци и инсталацията имРешетки на прозорци и инсталацията им
Монтаж на решетки върху прозорциМонтаж на решетки върху прозорци
Решетки метални по прозорциРешетки метални по прозорци
Ковани решетки на прозорциКовани решетки на прозорци
Функции на стоманен декор върху прозорци и видове защитни решеткиФункции на стоманен декор върху прозорци и видове защитни решетки
Плъзгащи пръти за производство и приложение на прозорциПлъзгащи пръти за производство и приложение на прозорци
Решетки на прозорци заварениРешетки на прозорци заварени
Решетки на врати и прозорциРешетки на врати и прозорци
Решетки за вили по прозорциРешетки за вили по прозорци
» » Монтаж на прозорци за прозорци
© 2021 BggeHat.com