Полиуретанов пълнежен под

Полиуретанови подове са покритие, което заема водеща позиция в съвременния свят. Първоначално те са били предназначени само за промишлени и технически помещения, където е необходима допълнителна здравина и дълготрайност. Но за днес полиуретановият под може да се намери в жилищните помещения, защото има не само отлични свойства, но и отличен външен вид.

Предимства на полиуретанови подове:
- относителна липса на безопасност,
- Устойчивост,
- екологична съвместимост,
- трайност,
- химическа безопасност.

Плюс това, ако решите да направите полиуретанови подове в апартамента, можете да поръчате не само прикритие един цвят, но и изключителен модел, Pestryaev пъстра палитра.

Технология на приложение.
Ако искате да се справите сами с приложението на това покритие, ще ви трябва около една седмица. Първо, трябва да подготвите база, която основно се състои от бетон, но плочките и дървото също не са изключение.
Що се отнася до дървото, подът трябва първо да се почисти и добре да се изсуши, след това да се шлайфа. Този процес е необходим, за да се подобри адхезията на пълнежния състав към субстрата.



Керамичните плочки са изложени на замазка в случай, че са видими дълбоки пукнатини. Ако има свободни фрагменти, е по-добре да ги премахнете напълно. Покритието на бетона трябва да се почисти и да се ремонтират повредените зони.

След това се нуждаете от валяк, с който нанасяте грунд. Ако формулата се абсорбира достатъчно бързо, процедурата се повтаря внимателно. Много експерти съветват да се поръсва върху подготвената повърхност фино смлян кварцов пясък, което ще допринесе за по-добро сцепление.

Само след пълно сушене на грунда се нанася главният слой, т.е. след 7-10 часа. Ако направите полиуретанови подови настилки в гаража, допустимата дебелина на покритието е 3 мм, в апартамента - 1,5 мм. Следвайки тези ремонти, по-добре е да се сложи на т.нар kraskostupy че сигурно ще се придвижвате по повърхността в същото време, без да причини щети.

За да премахнете въздушните мехурчета от сместа, е необходимо ролката да се търкаля с ролка с дълги гръбнаци, преди слоят да изсъхне. Цветният полимер може да се използва за създаване на всякакви форми. Прилагането на крайния полиуретанов лак е последната стъпка. Само след изсъхване се прекъсват температурните седиментни шевове по стените.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Подови полимерни саморазливни подове в апартаментаПодови полимерни саморазливни подове в апартамента
Полиуретанови подове със собствени ръцеПолиуретанови подове със собствени ръце
Акрилна, гума, епоксидна и полиуретанова боя за бетон, която е по-добра?Акрилна, гума, епоксидна и полиуретанова боя за бетон, която е по-добра?
Изберете полиуретанов лак за под, дърво или бетонИзберете полиуретанов лак за под, дърво или бетон
Модерни полиуретанови самонивелиращи се подове и приложенияМодерни полиуретанови самонивелиращи се подове и приложения
Кои самонивелиращи настилки да изберемКои самонивелиращи настилки да изберем
Полимерните подове създават красиво и трайно покритиеПолимерните подове създават красиво и трайно покритие
Подходящи ли са полиуретанови подови настилки за жилищна сграда?Подходящи ли са полиуретанови подови настилки за жилищна сграда?
Колко е пода сухКолко е пода сух
Самонивелиращи подове 3dСамонивелиращи подове 3d
» » Полиуретанов пълнежен под
© 2021 BggeHat.com