Правила за запечатване на панелните къщи

Висококачествената топлоизолация е проблем на много модерни многоетажни сгради, изработени от бетонни плочи. Нискокачествената изолация на фугите между панелите води до постоянно разрушаване на повърхността (пукнатини, плесени, арки и т.н.). Компетентното запечатване на фуги между панелите позволява да се намалят отпадъците за отопление и да се удължи живота на къщата. В допълнение, тази декорация може да се извършва с помощта на декоративни красиви материали, които могат да дадат на структурата привлекателен външен вид.

Първият знак за шиене е появата на тъмни петна и наличието на влага в областта на шевовете. За кратко време само професионалните алпинисти ще могат да коригират тази ситуация. На тяхно разположение има специални инструменти и оборудване.

Преди да извършите работата, капитанът проверява структурата и оценява количеството ремонтни работи. Използвайки оборудването, той се издига до повредените места и отваря шевовете (частично или напълно). Задължително е да се почиства и сухи. Слотовете се фиксират с помощта на монтажна пяна и се поставят с качествен изолатор. Горната част е завършена с висококачествен уплътнител. Освен това ще бъде възможно да се извърши хидроизолация на ставата, ако в нея се натрупва влага (изтичане).

Качеството на работата трябва да бъде на високо ниво, в противен случай след няколко седмици ремонтният слой може да се отклони. Поради тази причина фасадните ремонти трябва да се доверят на опитни професионалисти, които вече са се доказали на пазара за тези строителни услуги.



Квалифицираната бригада ще може лесно да поправи шевовете в многоетажна сграда за кратко време. Опитните специалисти лесно ще коригират недостатъците на шевовете на панелните къщи.

Запечатването на панелите трябва да има определена гаранция. Тя може да бъде предоставена само от фирми, които работят на официално ниво при предоставянето на строителни услуги.

В допълнение, запечатването на шевовете в многофамилни панелни къщи се отнася до сложни работи, за които се издават специални разрешителни и разрешителни. Липсата на тези документи от изпълнителя трябва да бъде тревожна. В противен случай, ако шевовете бъдат повредени повторно, няма да има възможност да подадете жалба за лошо качество на работа.

Е, ако се интересувате от къщи, направени от греди и винтови пилоти за основата им - посетете сайта. Само там е всичко, за да създадете солидна основа за вашия дом без проблеми.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Какво да се покрие лигавицата вътре в къщата означава и технология на тяхното приложениеКакво да се покрие лигавицата вътре в къщата означава и технология на тяхното приложение
Уплътнителните шевове между отделните панели предпазват дома ви от студ и теченияУплътнителните шевове между отделните панели предпазват дома ви от студ и течения
Затопляне на фасади с полистирол, минерална вата или penokleksom?Затопляне на фасади с полистирол, минерална вата или penokleksom?
Характеристики на разширителните фуги в основитеХарактеристики на разширителните фуги в основите
Ремонт на тавани от гипсокартон - методиРемонт на тавани от гипсокартон - методи
Изборът на покриви за фасадни работи, монтираме сайдинг, плочки, плоскостиИзборът на покриви за фасадни работи, монтираме сайдинг, плочки, плоскости
StenofleksStenofleks
Изграждане на сгради без модулно жилище на конвояИзграждане на сгради без модулно жилище на конвоя
Предимства на сандвич панели и техните недостатъциПредимства на сандвич панели и техните недостатъци
Пластмасови PVC панелиПластмасови PVC панели
» » Правила за запечатване на панелните къщи
© 2021 BggeHat.com