Защита на зони с подвижен геомат и гео-ремъци

Защита на зони с подвижна основа

Мобилността на почвата е проблем, пред който са изправени много собственици на крайградски райони. Последствията от това явление са доста неприятни - в дизайна на къщата могат да се появят пукнатини или дори разрушения. Въпреки това, ситуацията може да бъде коригирана чрез прилагане на всеобхватен подход за това - инсталиране на дизайн от geomat, geo-решетка и обикновени камъни.

За да направите това, подравнете и почистете добре основата, а след това и geomat - ролка от полимерни влакна. Над нея се монтира решетка и заспиват камъни. Остава да се излее слой от плодородна почва, а горният слой ще бъде засята трева.

Нека да поговорим повече за geomath. Както вече беше споменато, това е материал, изработен от полимерни нишки. Между тях те са термично свързани в пресечната точка на влакната. Навън, геоматът е малко като гъба, тъй като от техническа гледна точка е многопластова пропиленова решетка. Тази структура помага за опазването на почвата. Между другото, в горните слоеве е напълно възможно да се засадят различни растения. Структурата на материала не пречи на поникването на кореновата система, склоновете надрастват и това служи като допълнителна защита срещу ерозия. Геоматите се характеризират със сила, устойчивост на температурни промени, ултравиолетово лъчение и влага. Сред техните предимства трябва да подчертаете и възможността за монтаж дори при ниски температури и лесна инсталация.



Geomatics трябва просто да се разстила с гладка страна на земята, а след това да фиксират ръбовете си с метални или дървени котви. Основното е, че валцуваните ролки прилягат плътно към склоновете.

Що се отнася до географските решетки, те се състоят от полимерни клетки, които са разпръснати от много силни шевове, получени чрез ултразвуково заваряване. Георешетките могат да се използват за подсилване на подвижните почви и за укрепване на изкуствените резервоари на площадката. Като цяло обхватът им е много широк, тъй като те са в състояние да издържат на значителни атмосферни и механични натоварвания. Сред основните им предимства са възможността да се укрепят склоновете на голяма стръмност, лекота на транспортиране и монтаж, надеждност и дълготрайност. Геограмите се избират според площта и височината на клетките. Колкото по-голям е ъгълът на наклона, толкова по-малък е размерът на клетката. И в същото време, колкото по-малко силата на тази почва, толкова по-голяма е височината на клетките.

Е, купете висококачествени строителни материали ще ви помогне да съхранявате строителни материали на сайта mos-stroymat.ru. Само там е всичко, от което се нуждаете за изграждане и ремонт.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Какво е нетъкан тапет за боядисванеКакво е нетъкан тапет за боядисване
Тава за оттичане на водаТава за оттичане на вода
Фибростъкло за бетонФибростъкло за бетон
Септична декорацияСептична декорация
Скици на решетки на прозорциСкици на решетки на прозорци
Керемида основаКеремида основа
Грил за еко-паркингГрил за еко-паркинг
Какви мерки трябва да се вземат, за да се развие замръзналата почва?Какви мерки трябва да се вземат, за да се развие замръзналата почва?
Видове хидроизолация на банятаВидове хидроизолация на банята
Как да изградим основа върху глината?Как да изградим основа върху глината?
» » Защита на зони с подвижен геомат и гео-ремъци
© 2021 BggeHat.com