Септична декорация

Въпреки факта, че много растения за пречистване на отпадъчни отлично със задачите, които са им възложени, ги наричат ​​парцел декорация може да бъде само един участък. Освен това, не всеки собственик на крайградски недвижими имоти не може да се инсталира със септична яма в двора на вашия сайт, а в някои случаи това е просто невъзможно, поради необходимостта от периодична поддръжка на канализация (например, изпомпване на шлам assenizatorskaya машина). Как да скриете глупавите люкове, покрива, вентилационните канали на местната канализация? Оказва се, че за декорите на септични резервоари са произведени специфични продукти, които всеки от нас може да си купи. Ако загубата на пари не е включена във вашите планове, тогава е възможно сами да украсите септичната яма. С правилния подход към наличието на септична яма ще докаже само вашата самодоволна усмивка.

Скрийте грозните септични капаци

Ако използвате септична ямка за дълбоко пречистване - готово решение от производителя, не е много важно да се скрие капака на инсталацията: неговият доста представителен вид лесно съвпада с флората на обекта. Но индивидуалните проекти за дизайн на ландшафта може да изискват от вас да извършвате допълнителни дейности, чиято основна задача е да прикриете онези многобройни служби. За да спечелите в този случай, могат да се направят декоративни фалшиви камъни, които на външен вид приличат на истински, но вътре имат внушителен обем кухина. Навън те са доста трудни за разграничаване от естествените камъни, защото когато се произвеждат, се използва камъче, което се формова и залепва заедно с полимерни съединения. Покритието за септична яма, покрита с такъв декоративен елемент, придобива не само интересен външен вид, но и допълнително се изолира поради въздушната кухина в фалшиви камъни.

Украсяваме септичния резервоар

Между другото, днес производителите на септични ями и декор за пречиствателни станции са се научили да произвеждат елементи от най-различни форми и размери, и това не е задължително да е камък. Например, можете да си купите декоративен елемент "stump" или "stone book", както и други изключителни модели за декорация на септична яма. На практика всички видове септични ями могат да бъдат намерени подходящ декор. Цената на тези продукти започва от 1000 рубли - за най-простите и по-нататъшни - с увеличаването на размера и сложността на декориращия елемент.

Изграждане на септична яма: маскиране на насипно филтриращо поле

В тази статия се говори за процеса на пост-лечение устройство на почвата с високо ниво на подпочвените води, което да се образува по-голямата част от областта на филтруване. Подобна планина е малко вероятно да изглежда хармонично, освен ако не направите допълнителни усилия за оборудването на септичния резервоар. Например, могила може да се използва като основа за т.нар алпийски слайд. Творчеството и задълбоченост ще позволи не само да се скрие от любопитни очи за последваща обработка на елементи на почвата (с вентилационните тръби), но също така и да направите сайта си красив и уникален.

Схема на алпийския хълм

Неограничени възможности за декориране на септична яма

Не забравяйте, че всяка от вашите фантазии може да стане реалност! Не е необходимо да се ограничава до готови решения от производителя, след като много декоративни елементи могат да бъдат направени от собствени ръце. Те не само ще скрият дисхармоничната инсталация, но и допълнително ще изолират вашия аеробен септичен резервоар или обратно - предпазват бактериите от прекомерно високи температури. Най-лесният начин за декориране на елементите на външната канализация е чрез различни растения. Всеки люк може да се скрие зад самостоятелно направено мобилно легло, което лесно се прави от импровизирани материали.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Септични резервоари за вилиСептични резервоари за вили
Кой септичен резервоар е по-добър?Кой септичен резервоар е по-добър?
Септична цистерна топо-екоСептична цистерна топо-еко
Септична гумаСептична гума
Септична яма за тоалетнаСептична яма за тоалетна
Мини септична ямаМини септична яма
Септик с биофилтър, биосептиченСептик с биофилтър, биосептичен
Септична спиралаСептична спирала
Септична яма 4Септична яма 4
Вертикални септични плюсове и минусиВертикални септични плюсове и минуси
» » Септична декорация
© 2021 BggeHat.com