Топлоизолация на къщата

Топлоизолация на къщата

Често жителите на частни домове се оплакват, че през зимата, дори ако те изцяло включват отопление, те винаги са студени у дома. Най-вероятно не е лошо проектирана отоплителна система в къщата и няма достатъчно мощност на газовия котел. Може би къщата не е достатъчно изолирана по време на строителството. По тази причина може да е студено, дори ако в него е инсталирана най-висококачествена и модерна отоплителна система. Ако къщата не е изолирана по време на строителството, тази ситуация може да бъде коригирана, след като хората вече са живели там в продължение на няколко години или десетилетия.

За да изолирате пода, можете да използвате специална пяна, предназначена за тази цел. Полага се върху повърхността на замазката по цялата площ, подсилващата решетка се поставя отгоре, след което всичко се излива с бетонна замазка. Когато подовата настилка изсъхне, можете да поставите покритието. Можете допълнително да изолирате например подовете в кухнята или банята (студени керамични плочки), като монтирате под подова настилка, покриваща системата от топъл под. Това ще направи подовата топла през зимата и ще се освободи от дискомфорта. Също така, когато полагате ламинат, можете да поставите под него по-топъл субстрат. Корковата настилка има добри топлоизолационни свойства, въпреки че е доста скъпа. Килими или килими е друг добър начин за подгряване на пода.



Стените на къщата са изолирани чрез изграждане отвътре или отвън на щайгата. Там поставете нагревателен материал и след това подстрижете летвата. В отвътре той може да ножницата гипскартон, дърво накладки, МДФ плоскости, gipsovinilovymi панели и така нататък. D. Ако стените изолирани от външната страна, щайгата са обвити с обшивка или клинкер termpopanelyami. Таван и могат да бъдат изолирани от вътрешната страна, т.е.. К. По-голямата част от домовете днес са инсталирани на структурата на таван окачване, в която рамката може да се настрои за отопление материал, а след това всички се скрие под гипсокартон, алуминиеви ленти или мрежово напрежение.

Някои, с цел да се подобри ефектът от изолацията, могат да изолират и покривни материали от вътрешната страна. Това често се прави, когато те искат да построят мансарден етаж. Важно е прозорците да са изработени от топъл профил с най-малко двойни стъкла. Необходимо е да загрявате входната врата, тъй като през зимата също така има много топлина на улицата.

Е, можете да си купите нагревател, като посетите mosng.ru. Само там ще намерите всичко необходимо за топлина и уют във вашия дом.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Отоплителни системи на частна къщаОтоплителни системи на частна къща
Как да изолирате пода в дървени къщи материали и методи на изолацияКак да изолирате пода в дървени къщи материали и методи на изолация
Топъл под в дача със собствените си ръцеТопъл под в дача със собствените си ръце
Как да направите топъл под в частна къща и да инсталирате подово отопляема настилкаКак да направите топъл под в частна къща и да инсталирате подово отопляема настилка
Автономно отопление в апартаментаАвтономно отопление в апартамента
Монтаж на газови котлиМонтаж на газови котли
Инфрачервено отопление у домаИнфрачервено отопление у дома
Как да изолирате пода в банятаКак да изолирате пода в банята
Направяме ли подовата настилка на балкона?Направяме ли подовата настилка на балкона?
Двуканални електрически отоплителни котлиДвуканални електрически отоплителни котли
» » Топлоизолация на къщата
© 2021 BggeHat.com