Инсталация за отпадни води

По време на подготовката на инсталацията на канализационната система, тръбите и фитингите трябва да бъдат внимателно регулирани едно към друго. Всички съществуващи наклони и ъгли трябва да съответстват на диаграмата на свързване. Освен това са направени ориентировъчни марки. В този случай е по-добре да използвате специален маркер, така че маркировката да не се измива бързо.

Следващият етап е да се гарантира целостта на канализационната мрежа. Всички компоненти на системата са залепени заедно на два етапа. Първият етап включва подготовката на краищата на залепените елементи. Вторият етап е процес на незабавно слепване. Що се отнася до опорите за канализационната система, по-добре е да използвате носеща скоба, която надеждно ще задържа тръбите.

Тръбата в гнездото трябва да влиза сравнително свободно около 2/3 от гнездото, като следващият прогрес трябва да се дължи на относителната устойчивост. Повърхността, предназначена за свързване, трябва да е груба. За да се даде такова състояние на продукта ще помогне на обикновени смилане кожи.

Свързване на тръбите



При директно залепване на канализационните тръби обикновено се използва специално лепило за тръби. Процесът на залепване е доста проста в своята технология. Свързаната повърхност трябва да бъде обработена със специален чист метиленхлорид (като правило това вещество се доставя с лепило). Този почистващ препарат не само обезмаслява повърхността, която се третира, но и малко го омекотява. Нанесете лепило с тампон или обикновена четка. Лепилото трябва да бъде нанесено върху тръбата с дебел слой, а звънецът трябва да е тънък. След като лепилото се постави върху тръбата, фитинга се поставя. И двата елемента са в такава позиция, че маркерите за настройка да са разположени на разстояние от 3 или 2 см. Тогава частите ще трябва да се въртят така, че знаците да са в същото положение. След това лепило е необходимо да ходи по ставата, за да запълни всички кухини. Целият процес отнема не повече от една минута.

препоръки:

1. Рязане на PVC тръби. Малки зъби и широки ножове са основните характеристики на използвания трион. , Възможно е също така да се използва и за рязане на парче кабел, който е оборудван с две дръжки.
2. Не позволява наличието на бръчки. Своевременното отстраняване на бръчките отвън ще позволи правилно регулиране на тръбата и отвътре - за да се избегне появата на нежелани блокирания.
3. Отстраняване и залепване. Преди директно залепване трябва да се извърши цялостно почистване.
4. Конструкция на тръбопровода. Свързаните части трябва да се завъртат, докато маркировките за подравняване съвпадат.
5. Не забравяйте да попълните всички празнини, които са се образували.
6. Не забравяйте да укрепите стойката. В края на краищата отворът, пробит за тръби, може да отслаби багажника.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Устройството за изтичане на вода в частната къщаУстройството за изтичане на вода в частната къща
Как да свържете пералня с канализационна мрежаКак да свържете пералня с канализационна мрежа
Монтажът на канализационни тръби и канализационни тръби извършваме работа при спазване на всички…Монтажът на канализационни тръби и канализационни тръби извършваме работа при спазване на всички…
Канализационната помпа за кухнята забравя за запушванията на канализационната система!Канализационната помпа за кухнята забравя за запушванията на канализационната система!
Защо тоалетната мирише като канализация, търсим и премахваме огъня на вонятаЗащо тоалетната мирише като канализация, търсим и премахваме огъня на вонята
Как да инсталирате сифон за измиванеКак да инсталирате сифон за измиване
Полагане на външна канализацияПолагане на външна канализация
Как да размразете канализационната тръбаКак да размразете канализационната тръба
Свързване на резервоара за вода в кухнятаСвързване на резервоара за вода в кухнята
Как да направите канализация в частна и селска къщаКак да направите канализация в частна и селска къща
» » Инсталация за отпадни води
© 2021 BggeHat.com