Снежни покривки за профилирани листове

Снегодувки за велпапеЗащо се нуждаем от снежни хора? В края на краищата снегът пада от покрива. Разбира се, той намалява, но не в същото количество и в малки партиди, за да навреди на човек или имущество. По тази причина е необходимо да се монтират сноп капаци за велпапе.

Дизайнът на тези защитни съоръжения е различен в зависимост от наклона и размера на покривите. Инсталирането им не е трудно, всеки може да се справи с голямо желание.

Видове снежни държатели

Видове снежни държателиТакива устройства са направени от метал и могат да бъдат:

  • празен;
  • попълнено;

Те са прикрепени към покрива:

  • винтове;
  • самобръчкови винтове;
  • винтове;

Поради разновидностите на плоскостта на покривите, снежните държачи са от няколко вида и всеки от тях има свои собствени възможности.

Решетките са най-разпространеният тип, поради ефективността и наличността. Те имат различни размери и са в състояние да задържат 20 см снежна покривка.

Ъглови фиксатори. Монтаж ъглова (с наклон не повече от 30 градуса) дизайн е направен за:

  • ondulinovyh;
  • шисти;
  • метални покриви;

Този дизайн се счита за траен и не скъп.

Тръбните тръби могат лесно да се произвеждат самостоятелно у дома. Този вид изисква само силна връзка помежду си. Трябва да се има предвид, че за разлика от решетките и държачите, където се разпределя натоварването, тръбите често се деформират в средата.



Поддържащите трупи се използват за големи покриви с бетонна щайга. Този тип е подобен на тръбния. Единствената разлика е леката деформация под натиска на снега.

Bugel е най-евтиният вариант. Счита се за допълнителна платформа за местонахождението на снежната покривка на покрива. Това не е ефективно за големи снежни депозити. Ето защо не се препоръчва използването му в северните райони с големи валежи.

Прилагане на снежни вериги

Прилагане на снежни веригиТе са необходими за защита на хората от наранявания и злополуки. Често се случва, че собствениците на коли също са засегнати, които слагат автомобилите си близо до къщата и не обръщат внимание на покрива.

Snegozadderzhateli защита канализации, беседки, покриви на близките сгради от внезапна лавина сняг, които лесно могат да повредят материала.

Тяхната функция е разрушаването на широки слоеве в по-малко обемни. В този случай, от покрива подхлъзване малки парчета сняг.

Монтиране на снопчета върху профилирани листове

Помислете за тръбни структури, които издържат на силно снежно налягане. Те могат да се използват на всеки тип покрив, а при високи натоварвания да се настрои вторият ред. Да се ​​наложи това е на местата, където хората се разхождат, са разположени машини и структури. С наклон от 35 градуса, зоната на снеговалеж ще бъде 0,6 - 1,4 метра.

Необходимото разстояние на монтаж на снежния държач от стрехите трябва да бъде 50-80 сантиметра. Не се препоръчва да поставите висяща корниз, ако не е снабдена с решетки (крака). В противен случай, под натиска на сняг, възможно колапс.

Работата започва при монтаж от маркиране на място под дизайн. Елементът е сглобен, но не е болтова. Пробита дупка в металния покрив и касата под стойката. Важно е да знаете, че трябва да пробиете съседна вълна към щайгата. Освен това завършената скоба се привлича към покрива с болтове 8 * 60 мм, с уплътняващи гумени уплътнения.

Залепването на скобата може да се намаже с уплътнител. Това ще бъде допълнителна защита срещу изтичане. В зависимост от наклона на покрива, стъпката между скобите се увеличава или намалява. Ако наклонът е голям, тогава скобите трябва да се разполагат по-често. За да бъде структурата надеждна, ще бъде достатъчна стъпка от 50 сантиметра.

Тръбите се вмъкват в скобата и след това се вмъкват един в друг. В краищата се поставят тапи, така че вътрешността да не пада на валежите. Всички за гофрираните плоскости се монтират с помощта на болтове. За по-надеждна работа летвата се подсилва с допълнителни барове. За малки наклони е позволено самоучастие.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Инсталиране на правилното изчисление и технология на блокаИнсталиране на правилното изчисление и технология на блока
С вашите ръце, гаражът е направен от велпапеС вашите ръце, гаражът е направен от велпапе
Какво да изберем за покривна плоча или професионален подКакво да изберем за покривна плоча или професионален под
Монтаж на метални профили върху покриваМонтаж на метални профили върху покрива
Основните предимства на използването на велпапеОсновните предимства на използването на велпапе
Как мога да направя поликарбонатен покрив над верандата на къщатаКак мога да направя поликарбонатен покрив над верандата на къщата
Правила за избор на държатели за снягПравила за избор на държатели за сняг
Изграждане на покрив със собствените си ръцеИзграждане на покрив със собствените си ръце
Предимства на велпапетоПредимства на велпапето
Инсталирането на дренажа от собствените си ръце.Инсталирането на дренажа от собствените си ръце.
» » Снежни покривки за профилирани листове
© 2021 BggeHat.com