Правила за избор на държатели за сняг

Всяка година през зимата "развалят" ни обилен снеговалеж. Падналият сняг се натрупва върху покривите на различни сгради - .. Къщи, супермаркети, промишлени и търговски помещения и др при повишаването на температурата, дори и леко, снегът започва да се топи, така че процесът започва своята отварящ се покрив. Което може да доведе до неприятни последствия от такова паднал слой сняг, аз не трябва да се обясни. Той също така повредени коли и наранявания с различна тежест са паднали с нещастно съвпадение за тази "лавина" от хора.

Особено за предотвратяване на горния процес, има снежен държач, който се намира директно на покрива. Това е специална система, която предотвратява падането на снега от покривите и също така предпазва хората и различните предмети от снежния елемент. На сайта nix-stratur.ru можете да намерите по-подробна информация за притежателя на снега.

Появява се разумен въпрос - как да изберем правилната система за задържане на снега?

На първо място, трябва да определите вида на устройството: решетка, мрежа, тръбна - за единична инсталация или за сглобяема конструкция. Необходимо е да се вземат под внимание такива фактори като ъгъла на наклон и дължината на покривния наклон, материалът за оформяне на покрива. Колкото по-малък е ъгълът на покрива, толкова по-голяма е вероятността снегът да бъде върху него до извора и напълно да се стопи под слънцето.



Например, покривът е покрит с гладък метал. В този случай инсталирането на snegozaderzhateley просто е необходимо! Системата за задържане на сняг може да бъде направена под формата на ламели, изработени от същия материал като металната керемида. Ако дължината на рампата е дълга, снегоходките не трябва да бъдат в един ред, а в две или три. Въпреки масивната природа на структурата, такава система не може да задържи големи обеми плъзгащ се сняг.

Какво трябва да направя? Понастоящем най-разпространените са т.нар. Тръбни сноубордове. Произвеждат се от няколко опори (3-4 броя) и поцинковани тръби (2 тръби). Материалите са покрити с боя в съответствие с цвета на покрива. Такава система, така или иначе, пресича слой сняг и не му позволява да се срути напълно. Сняг излиза на малки части, което ви позволява да защитавате не само хората, но и дренажната система.

Подписите трябва да се монтират на разстояние около един метър един от друг. Те са прикрепени с винтове с дълбочина 6-7 мм към специална стойка. Има универсални и специални опори. Специални могат да се използват за всякакъв тип покрив, специални са приложени към някакъв вид покрив. Диаметърът на тръбите варира от 25 до 32 милиметра. Тръбите с по-голям диаметър ще бъдат най-приемливи - те са по-надеждни и издръжливи. Също така такива тръби са по-лесни за сглобяване. Важно е фактът, че поцинковете тръби и подпори - този дизайн ще бъде по-трайни.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Изборът на снегорин за дача е въпрос на безпокойствоИзборът на снегорин за дача е въпрос на безпокойство
Чертежи на покриваЧертежи на покрива
Как да изчислим оптималния ъгъл на наклона на покриваКак да изчислим оптималния ъгъл на наклона на покрива
Лопата за почистване на сняг създава трайна инвентаризация на импровизираните инструментиЛопата за почистване на сняг създава трайна инвентаризация на импровизираните инструменти
Отопление на покрива, улуци, улуци с отоплителен кабелОтопление на покрива, улуци, улуци с отоплителен кабел
Снежни покривки за профилирани листовеСнежни покривки за профилирани листове
Как мога да направя поликарбонатен покрив над верандата на къщатаКак мога да направя поликарбонатен покрив над верандата на къщата
Как да избера подходящата лопата за снягКак да избера подходящата лопата за сняг
Организиране на отопление на дренажа със собствените си ръцеОрганизиране на отопление на дренажа със собствените си ръце
За винил сайдингЗа винил сайдинг
» » Правила за избор на държатели за сняг
© 2021 BggeHat.com