Как да подсилим пяната блокове

Пяна блокове са популярни днес както в малки частни и в големи професионални конструкции, надежден и висококачествен материал е спечелил признание на строителния пазар. Блокиращи характеристики са наистина уникални, материалът се съпротивлява на влошаване, разпад, се различава в силата на камъните и е доста приемливо на цена. Ето защо се смята за траен, вечен материал. Пяната от бетон - топлинният акумулатор и спестяването на средства за отопление прави почти 25, че структурата е силна и поддържана хоризонтална натоварване във връзка с ветровете, е желателно да ги подсилим. Точковото натоварване на таваните на вратата и отворите на прозореца се отнася до вертикалното натоварване, в тази статия ще ви кажа: - как да подсилите пяната блокове, всички основни нюанси.

Какви зони в къщата трябва да бъдат подсилени

подсилване

  1. Подсилването се нуждае от дълги стени на къщата поради огромния товар върху тях.
  2. Отворът по дължината му плюс един метър отстрани.
  3. Референтната зона и периферната зона на скобата.

Как да се изгради penoblochnye стени

Стената

Процесът на инсталиране се състои от следните стъпки:

  1. На основата на къщата се поставя двоен слой от покривен материал, последван от първия блок от пяна.
  2. На пяната бетон, навлажнена с вода, се прилага разтвор, състоящ се от цимент и пясък в съотношение от 1 към 3.
  3. Нанесете хоросана върху страничните стени на всички блокове, които се полагат по-рано и се полагат, дебелината на фугата трябва да бъде не повече от 3 мм.
  4. Започва поставянето на блока от ъгъла, но не забравяйте за изместването му с 10 мм. във всеки нов ред, завършените стени подлежат на подсилване или подсилване.

подсилване

фото подсилване

Два канала са направени по периметъра на първия набразден ред, като най-малко 60 mm се отдръпват от ръба. В производствените единици, в присъствието на каналите не са предвидени, така че не е трудно да се правят сами, като използвате schroborez, ако не, тогава се поберат режещия диск или българин. Подходящият диаметър на армировката е 8-10 мм. Поставете клапан в Реализирана канал с помощта на заваръчната машина свързан към ъглите на пенобетон и арматурни прътове, ако заваряване не присъства, след проводници свързващи обикновено жични. Укрепването им във всеки ъгъл не е необходимо, е по-разумно да се направи това на всеки четвърти ред. Трябва да се отбележи, че конструкцията на блока не зависи от гладкостта на направените жлебове, а надводното припокриване е подсилено от извити блокове и технологията се отличава значително от тях. Първо трябва да го инсталирате в жлебовете на изпъкнали блокове от пяна, след това разредете разтвора от цимент и пясък, можете да използвате сместа от лепило. Разтворът се излива в каналите и се оставя за времето на втвърдяване на цимента, като се има предвид температурата на улицата, разтворът ще изсъхне най-малко три дни. За да не се появят студени пукнатини, е възможно да се монтира вложка, изработена от полистирол, сама по себе си е доста добър и издръжлив материал за изграждане на къща и е подсилена газобетон зидария ще добави само към стените на надеждност и няма да позволи пукнатини да се появят.

Инсталация на Armopoyas

монтаж



Преди инсталирането припокриване на пяна инсталиран армиран пояс, това е стоманобетонна височина лента, която е на 10 - 30 см до товара и теглото на припокриване е равномерно разпределена по стените, като се използва тази лента, като по този начин е възможно да се отърве от един товар точка, прилагането armpoyasa добавите крепост съединител. , надеждност и няма да позволи разделянето му. Недостатъкът на лентата е, че той е лош изолатор, поради което е необходимо за по-нататъшното изолират помещението, този недостатък може да се премахне, ако излея armpoyas 30 см, а дебелината на блока е равен -. 40 см Разликата в този случай може да се използва за топлоизолация, такива стени са също обект. довършителни, те могат да бъдат измазани, в същото време за по-добро сцепление използване на мрежата на сградата. Голяма вариант би бил всякакъв вид обшивка, или използването на тухли, фасадни и облицовъчни тухли добра употреба, не използвайте обичайните довършителни пирони. Най-добре е да използвате специални дюбели, които се различават от ноктите в диаметър и форма.

Изграждане на пеноблокове, видео

заключение

Можете напълно да възстановите блоковете сами, ако вземете предвид всички нюанси, които могат да се появят по време на работа, сега знаете кои зони в къщата са по-добре да подсилвате, как да изграждате стени за тази технология.

Успешно строителство!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Изчисляване на пяна блокове за къща калкулатор да помогне на частни разработчициИзчисляване на пяна блокове за къща калкулатор да помогне на частни разработчици
Изграждане на къща от пенобетонИзграждане на къща от пенобетон
Пяна от пянаПяна от пяна
Стандартни размери на пяна блокове за изграждане на къщаСтандартни размери на пяна блокове за изграждане на къща
Как да подсилим газовите блоковеКак да подсилим газовите блокове
Изграждане на тавана от блокове от пянаИзграждане на тавана от блокове от пяна
Мазилка от пяна блоковеМазилка от пяна блокове
Затопляме селска къщаЗатопляме селска къща
Как да определите качествените блокове от пянаКак да определите качествените блокове от пяна
Предимствата на стенните блокове за стениПредимствата на стенните блокове за стени
» » Как да подсилим пяната блокове
© 2021 BggeHat.com