Steklovoboi на типовете тавани и примери за използване



Един от начините да направите красив таван е да залепите тапета. Този материал може да има различна структура, цвят, модел. Много красиво стъкло. Полагането на тавана с фибростъкло украсява интериора, дава му изразителност - можете да го видите, като разгледате снимката.

За стъклени чаршафи

Специално стъкло - изходен материал - се нагрява до температура от 1200 градуса, след което преминава в течно състояние, а след това може да се извади от нея прежди, които тъкат във влакното, а след това на преждата и да направи стъклопласт кърпа, наречена. Този материал в дома е почти невъзможно да се запали, той се отнася до негоримите и незапалими. Прочетете също: "Фибростъкло какво е това".
стеклообои на потолок отзиви
Материалът е почти невъзможен за възпламеняване, се отнася до него
незапалими и незапалими
Steklooboi не се страхуват от вода и дим, са имунизирани срещу химикали, използвани за почистване на помещенията. Фибростъкло е много силна - тези тапети може да затвори малки пукнатини в мазилката и лепило ги веднага върху пяна, изолация на тавана, без да се прилага на повърхността на замазка.
Когато се произвеждат, се използват и следните естествени материали: доломит, вар, сода, кварцов пясък. Поради това те не могат да бъдат засегнати от паразити, а поради отсъствието на токсични вещества хората нямат алергия. Такъв тапет не натрупва статичен заряд, а конструкцията с отворен контур допринася за дифузията на парите. Полагане на стъкла на тавана - избора на тези хора, които са важни не само за естетическа привлекателност и издръжливост, но и за екологосъобразност.

селекция

Този завършен материал има много предимства, но за съжаление не всички потребители са доволни от резултата. Ако стъклените стени са наистина качествени, тогава няма да се наложи да се сблъскате с кратък живот и незадоволителен външен вид. Основното нещо е да получите качествен материал.

Поставяне на тавана с тапет
Нестандартни тапети, за да се определи кога са превъртени - когато се разгънат
малки парчета започват да се прекъсват, появяват се пукнатини
Steklooboi трябва да избират не само въз основа на външния си вид. Въпреки, че тук има изненади - например, влакната могат да се надуват и картината ще изглежда релефна. При залепване на материала се изглажда и ефектът изчезва. Това се случва и такова, че тапетът е импрегниран с нишесте, поради което платното е по-плътно, но добавката в лепилото се разтваря и се получава плоска текстура. За да проверите качеството на продуктите, трябва да вземете парче плат, да го поставите на стената и да го изгладите.
Нестандартни тапети, само за да се определи кога са навити - когато разгъването започне да отреже малки парчета, има пукнатини. От такава покупка определено трябва да откажете. Качественият материал винаги е гаранция.
Веднага можете да дадете предимство на добре познатите марки, които са се доказали с добра ръка, въпреки че произвеждат своите продукти по-скъпо. Ще ви помогне да изберете стъкло на тавана на купувачите прегледи в Интернет. Голям брой отрицателни импресии трябва да бъдат предупреждавани. За по-голяма справедливост трябва да се отбележи, че дори и тапетите с добро качество могат да се развалят, ако не са залепени правилно - например, не подгответе правилно повърхността.

За залепване е необходима здрава, равна и гладка основа, така че не очаквайте стъклената зидария да бъде твърд материал. Те са залепени само върху плосък таван.

Първо определете местата, където мазилката пада - тя трябва да бъде премахната, така че по-късно да не пада зад тапета. Ако вар се изсипва, то определено трябва да се почисти. Това може лесно да бъде определено, като държите ръка над повърхността и показвате бяла следа върху нея. За да премахнете слоя вар, повърхността се измива с мокър парцал. Саждите от тавана също се отстраняват - това е мазнина, което ще предотврати прилепването.

как да поставите стъклени стени на тавана
За залепване на твърда, равна и гладка основа е необходима, следователно,
че стъклените стени са труден материал. Залепете ги само на плосък таван
Всички нередности се коригират с шпакла и се оставят да изсъхнат. За да бъдете напълно уверени в силата на субстрата, таванът е по-добре да се замаски напълно. Повърхността трябва да бъде грундирана преди това.
Преди да залепите тапета към тавана, подложката трябва да се грундира още веднъж. За целта е подходящ всеки грунд, предназначен за довършителни работи, който се нанася с маклавица или валяк от вата, изработени от вълна или пяна. След това таванът трябва да изсъхне добре - само в този случай основата ще бъде силна. Ако е необходимо да лепирате стъкларските работи на пяна или гипсокартон, винтове и шевове също shpaklyuyut, и цялата равнина е покрита с грунд. Как да подготвим тавана за тапети, показан във видеото на сайта.

Полагане на тавана

Що се отнася до лепенето на стъклото върху тавана, има няколко препоръки. На първо място, температурата в стаята трябва да бъде 18-25 градуса, а относителната влажност на въздуха - до 70. След завършване на работата, стаята трябва да бъде защитена от течения и слънчева светлина.
Преди залепване тапетът се реже до желаната дължина. Това се прави от специален бояджийски нож под правило, владетел или ниво. За първия лист се препоръчва да нарисувате ориентация с помощта на молив. След това лепило се поставя в банята и можете да започнете работа.

залепване на стъклопласт върху тавана
Що се отнася до лепенето на стъклото върху тавана, има няколко препоръки.
На първо място, температурата в стаята трябва да бъде 18-25 градуса
Лепилото се нанася с валяк за боядисване по цялата ширина на листа, оставяйки малка разлика, така че капките да не падат на пода. Платното се нанася върху повърхността и се заглажда с шпатула от мистрия, изработена от пластмаса. По-добре е да не се натискат ръбовете много, за да е удобно да се залепи съседната лента, тъй като те трябва да бъдат съединени внимателно.
Следващият лист залепва съединението в ставата, като следи как са преплетени влакната на ръба. Че мястото на връзката се оказва практически незабележимо, моделът трябва да съвпадне. Ако платното не лежи правилно, последното може леко да се избута настрани с твърди натиснати длани.
Ако ръбът на листа тапет е разкъсан, следващият лист е залепен припокриващ се и не се съединява. Разбира се, това място ще започне да се вари, така че на мястото на свързване прекарват с боя нож и премахване на всяка излишък от всеки лист. След това припокриването ще бъде невидимо. Можете да гледате видеоклипа, за да разберете как да поставите стъклени стени на тавана.

Витражи от тапети от витражи

как да нарисувате стъклени стени на тавана
Този материал след залепването може да бъде боядисан във всеки цвят, на базата на личните предпочитания и вътрешното пространство. Боята се нанася със структурен валяк, когато е необходимо да се получи монофонично покритие. Ако искате малки малки вени да останат, гъста пяна гума ще се поберат. На ставите е по-добре да използвате четка. Препоръчва се да се използва вододисперсионна боя на базата на бутадиен-стирен или акрилни свързващи вещества. Лесно се нанася, бързо изсъхва и почти без мирис.
Оцветяването се извършва на два слоя, всеки от които трябва да изсъхне най-малко 12 часа. Ако приложите много боя, стъклената настилка може да изостане от повърхността - най-добрият вариант е да използвате 500-600 грама на квадратен метър. За по-плътни тапети се изисква повече боя. Снимката показва примери от боядисани стъклени стени.
Стъклени влакна за боядисване на тавана не забравяйте да угодите на тези, които оценяват не само красотата на екстериора, но и трайността и практичността. Основното нещо е да изберете качествен материал и да го използвате правилно, а след това резултатът ще достави удоволствие от много години. Прочетете също статията: "Всеки има достъп до бар от тавана до тавана".
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Фибростъкло на таванаФибростъкло на тавана
Фибростъкло за боядисване създаваме идеално гладка повърхност без дефектиФибростъкло за боядисване създаваме идеално гладка повърхност без дефекти
Миящи тапети за кухнята и техните функцииМиящи тапети за кухнята и техните функции
Витражи от витражи с осветеност по примериВитражи от витражи с осветеност по примери
Стъклен окачен таван - естетичен и привлекателенСтъклен окачен таван - естетичен и привлекателен
Поставяне на тапета с тапетПоставяне на тапета с тапет
Стъклен таван в банята - оригинален и красивСтъклен таван в банята - оригинален и красив
Полипропиленово влакноПолипропиленово влакно
Как да изберем тапет за тавана за боядисванеКак да изберем тапет за тавана за боядисване
Покритие за окачени тавани и типовеПокритие за окачени тавани и типове
» » Steklovoboi на типовете тавани и примери за използване
© 2021 BggeHat.com