Вътрешни работи в къщата

След като къщата е напълно построена, започва интериора на помещенията. При първоначалното проектиране на къщата се извършва необходимото количество помещения и помещения за нуждите на собствениците, но по време на работа може да има желание да се направят допълнителни помещения. Изборът на броя на стаите, както и формирането на достатъчен брой прегради се отнася до вътрешния тип работа.

Разделенията се различават от основната стена, тъй като те се монтират много по-бързо, напълно независими от климатичните условия или очакваното ниво на влажност и се регулират и от стандартни строителни инструменти. За преградите не е необходимо толкова пространство, колкото стените, те са много по-леки и по-компактни. Въпреки че от друга страна може да се прикрепи тежък шкаф или рафт към стените, това не трябва да става с прегради, тъй като те разчитат главно на металната рамка.

Важно е да изберете подходящия материал за покриване на дяловете. Можете да направите дял от гипсокартон или тухла. Можете да използвате дървесина от различни породи за дялове. Всичко зависи от желанията на собственика и вида на къщата.



Вторият етап на вътрешната работа - избор на тип и покритие за пода. Важно е, че е удобно и приляга на външния вид на сградата. Най-често избират паркет или керамични плочки. Това са най-трайните и издръжливи материали. Също така използвайте по-малко силен линолеум и ламитит. Но тези материали се страхуват от висока влажност и реагират слабо на високо ниво на натоварване и рязка промяна в температурата.

След като материалът на пода бъде избран и инсталиран, можете да продължите към директното декориране на стените и тавана. По-добре е да започнете работа от върха, защото таванът е тежък по отношение на декорацията. Има два вида обработка на тавана - опъващи конструкции и типове окачване. Stretch таван е много по-висока от обичайното окачване дизайн, но си заслужава.

Що се отнася до довършването на стените, това е процес на много нива и зависи от вида на избраното покритие и вида на облицовката. Също така, трябва да мислите през вентилационните отвори и да обработвате повърхността на прозорците и вратите. Това е само основната вътрешна работа, която се извършва на основното ниво на домашното подобрение.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Стойността на цената на мозайка на квадратен метър и кубичен метър зидарияСтойността на цената на мозайка на квадратен метър и кубичен метър зидария
Изчисляване на основитеИзчисляване на основите
Стъклените прегради са удобно и модерно решение за дома и офисаСтъклените прегради са удобно и модерно решение за дома и офиса
Подреждане на вътрешни преградиПодреждане на вътрешни прегради
Вътрешни преградиВътрешни прегради
Проектиране на електрически кабелиПроектиране на електрически кабели
Изграждане на вътрешни преградни стени от плоскости и бетонни плочиИзграждане на вътрешни преградни стени от плоскости и бетонни плочи
Строителни компонентиСтроителни компоненти
Стъклени прегради за душСтъклени прегради за душ
Принудителна вентилация в частна къщаПринудителна вентилация в частна къща
» » Вътрешни работи в къщата
© 2021 BggeHat.com