Технология за производство на Kevlarobeton

Kevlar бетонна снимка Кевларен бетон

представлява материал с твърда рамка на зърно с диаметър от 2 до 5 mm. Първоначалните гранули се получават чрез гравитационно смесване в специално устройство. Получените елементи са много плътни и водоустойчиви. Технологията за производство на кевларобетон позволява, почти напълно, да се освободи сместа от въздух. Това предотвратява появата на повърхността на микрокредитите на продукта, през които прониква влагата.

Работата на продуктите от кевларобетон се извършва в улични условия и предопределя редица цикли на замразяване и размразяване. Наличието на влага допринася за бързото унищожаване на структурата, което е напълно неприемливо.

Технология кевларобетон

Технологията на производство на кевларобетон (алтернативно наименование е гранит или ултра-бетон) се опира в черната металургия и успешно се прилага в новото производство. Компонентите, които формират този вид материал, са същите като в бетона, само пропорциите са различни.

Смес се излива в центрофугата за образуване на гранули. Под влиянието на гравитацията в смесителя се произвеждат пелети. Основата на структурата е ядрото, състоящо се от няколко, до 5 броя, от големи продукти за скрининг. Черупката е гъста бетон без пори и пукнатини. След валцоване от центрофугата, гранулите се изсипват в матрицата.

Формата, която прави колебателни движения с висока честота, създава от индивидуални гранули монолитен дизайн. Пластичност, не е имал време да се втвърди компоненти, позволява за кратко време и на най-ниската цена на електроенергията ", за да излее" краен продукт.

Повърхността на все още не изсушения елемент е покрита с оцветяващи пигменти. На същия етап се създава текстурата на бъдещия продукт. Използването на пигментационни съединения само за повърхностно оцветяване прави възможно запазването им. В допълнение, минималният цвят на вътрешното съдържание прави плътността на бетонната основа по-висока.



Продуктът, създаден въз основа на гранули от kevlarobetonnyh, се различава от плътността и устойчивостта на замръзване. Първата е осигурена от здрава рамка, състояща се от ядките на бившите зърна. Също така, при формирането на сместа се използва портландски цимент 600, което е крайната якост и съответства на бетон клас B45. При работа в студени помещения през зимата се изисква съпротивление срещу замръзване. Той, за гранит, има индекс от 700. Това число означава броя на циклите, които могат да се поддържат.

Всички излишни технологии, свързани с използването на материали за производството на продукти на открито. Този паваж и облицовъчни плочи, огради и форми на малка архитектура, магазини, кошчета за боклук и много други.

Съставът на строителния материал е ултра-бетон

Състав на бетон от кевларСъставът на ултра-бетон не включва нищо необичайно. Основното свързващо вещество на този материал е Портланд цимент. Трябва да се използва най-малко марката M500. Освен това е необходимо да се купуват материали само от надеждни производители, за да се избегнат продукти с лошо качество.

Вторият компонент е гранит скрининг. При закупуване на прожекции е необходимо да се вземе предвид влагата, която се съдържа в нея. Това не е трудно да се установи, като се извади теглото на контейнера от общото тегло и теглото на самия материал. Получената цифра представлява теглото на водата.

Съставът задължително включва пластификатор. Необходимо е за образуването на вече готов продукт. В противен случай, гранулите бързо се втвърдяват, без да създават продукт, поради което е свършена цялата работа.

Водата е един от най-важните компоненти. За да се добави, е необходимо при продукция в 10 кг пелети да бъде приблизително 0,3 кг. При добавяне на вода е необходимо да се вземе предвид течността, която се съдържа в скрининга.

Също така, ултра-бетонът съдържа пигменти. Тяхното потребление зависи от интензивността на цвета на продукта, неговия размер и цветова гама.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Фибростъкло за бетонФибростъкло за бетон
Технология на производство на блокове газ у домаТехнология на производство на блокове газ у дома
Ферментация на конкретни основни методиФерментация на конкретни основни методи
Бетонови плочиБетонови плочи
Технология за производство на бетонТехнология за производство на бетон
Полипропиленово влакноПолипропиленово влакно
Каква е специфичната топлина от бетон?Каква е специфичната топлина от бетон?
Фактори, влияещи върху издръжливостта на бетонната конструкцияФактори, влияещи върху издръжливостта на бетонната конструкция
Технология на изграждане на рамкови къщиТехнология на изграждане на рамкови къщи
Свойства и характеристики на керамичния гранитСвойства и характеристики на керамичния гранит
» » Технология за производство на Kevlarobeton
© 2021 BggeHat.com