Азбестоциментни плочи

Киселинни плочиС разнообразието от строителни материали, универсалността е решаващ фактор за популярност. За това и за много други причини, които ще разгледаме по-долу, ATSEID

е търсена във всички сфери на строителството. Плочите се използват за вътрешно довършване, както и за работа на улицата, например при завършване на фасадни работи.

Повече информация за фасадни материали от различен тип можете да намерите в статията Фибро-циментови плочи Латонит.

Acid - технически спецификации

Названието "Киселина" е свиване на сложна - азбесто-циментова електротехническа дъгоустойчива дъска. Дешифрираното заглавие се отнася до първата характеристика на материала. Плочите са електрически изолационни материали. Обхватът на тяхното приложение обхваща изграждането на електрически табла, огради за електрически уреди и други подобни изолации.

Този материал не само увеличава диелектричните свойства, но също така увеличава устойчивостта на механични влияния. Следователно обхватът на използването му се простира до фасади и други външни структури.

Таблица на характеристиките на плочитеСъщо така азбестът е материал с нисък коефициент на проводимост на топлината. Използването му като нагревател се комбинира с функцията на обграждащи конструкции, което намалява строителните разходи. Хидроизолационните свойства се използват за покривни работи. Основното нещо не е да се фиксира дъгата, устойчива на дъги с азбест, с нокти.



Материалът е под формата на плочи или дъски. Основните му параметри са 500mm на 1000mm и 1500mm на 3000mm. Дебелината на материала зависи от избрания вид работа и е: 6, 8, 10, 12, 16, 20, 25, 30, 35 и 40 mm.
Екологичната съвместимост, устойчивостта на гниене и пожарната безопасност позволяват използването на материала в детските заведения.

Животът на диелектрика при условията на експлоатация е 50 години. Налични са няколко материала от гледна точка на якост на опън: 350, 400, 450, 500. Всички те се обработват сравнително добре. Режещият материал може да бъде направен с конвенционален циркуляр.

Приложение на азбеста

Приложение на листове от азиатскиОсновното използване на азбест е защитата на устройства с повишена електрическа активност. Също така от този материал се създават противозапалими огради. От плочите за електрически уреди и механизми се създава рязане.

Но напредъкът не стои неподвижен и разкривайки всички нови свойства на материала, той започва да се прилага във всички области на строителството. Тъй като дъските имат висока адхезия и са добре обработени, те се използват за разделяне. След монтажа преградата може да бъде боядисана, облицована по стените или измазана.

Азбестовите плочи се използват широко като шумо- и топлоизолационни материали. Те покриват стените, подовете и таваните. Малката дебелина на плочите не заема огромното пространство в стаята. Външно приложение също се осъществява. Материалът не е податлив на гниене и влошаване, когато попадне в порите на водата. За работа в особено влажни условия, повърхността на дъската се обработва с хидроизолационна мазилка или боядисана с боя.

В селското стопанство ATSEID Използва се за изграждане на оранжерии и огради за домашни птици и добитък. Често от този вид материал с повишена здравина са подредени огради. Благодарение на съпротивата срещу неблагоприятни условия, такава ограда ще продължи дълго време. Материалът е устойчив не само на въздействието на високи температури, но и може да работи в корозионна среда. Такива показатели разширяват обхвата на приложение на азбеста в промишлеността.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Латиновите влакнести циментни панели плюсове и минуси на фасадни панелиЛатиновите влакнести циментни панели плюсове и минуси на фасадни панели
Osb спецификации за печки, ревюта, приложение в фасадни работиOsb спецификации за печки, ревюта, приложение в фасадни работи
CSP технически характеристики и приложение в частното строителствоCSP технически характеристики и приложение в частното строителство
Панели от гипскартон за фасадни работи в частно строителствоПанели от гипскартон за фасадни работи в частно строителство
Фасадни плочки върху метални фитинги какво да ядат и как да се монтиратФасадни плочки върху метални фитинги какво да ядат и как да се монтират
Фибро-циментови плочиФибро-циментови плочи
Хижа изолацияХижа изолация
Завършване на къщата с екологично чисти влакнесто-циментови панелиЗавършване на къщата с екологично чисти влакнесто-циментови панели
Кабелни тави, металниКабелни тави, метални
Основни видове строителни материалиОсновни видове строителни материали
» » Азбестоциментни плочи
© 2021 BggeHat.com