Изберете офис знак

Знакът на вратата на офиса е важен елемент от образа му. Той може да разкаже много: сферата на дейност, изображението и дори финансовото състояние на компанията. Таблетите на вратата са различни, помислете за видовете им по-долу.

Фасадни плаки се намират извън сградата. Това е особено необходимо, ако фирмата заема цялата сграда или значителна част от нея. В допълнение, фасадните таблетки се използват, дори ако помещението е малко, но има отделен вход.

Официалните табели се използват вътре в сградата и са предназначени да посочат местоположението на фирмата в бизнес центъра.

И двата вида таблетки дават кратка информация за компанията: кратко или пълно име, лого, работно време, адрес или друга информация, която ръководството счита за необходимо да посочи.

Размерите на предните пластини са винаги по-големи, така че да могат да се видят от далеч. Материалите, използвани при тяхното производство, са по-трайни и устойчиви на влиянията на околната среда. Надписите ще бъдат устойчиви на изгаряния и пилинг, влага, сняг и студ не трябва да развалят знака. Основата на плочите, като правило, е направена от месинг и дюралуминит - представими и издръжливи материали. Типични размери на предната плоча - от A4 (размера на листа за принтера) до големия формат A1.

И таблетите на вратата в офиса, като правило, не надвишава размера на формат А3. Те не са толкова взискателни за влага и температура. Но тук дизайнът излиза на преден план. Ако има няколко стаи, дизайнът на плочите трябва да бъде направен в един лесно разпознаваем стил. Нищо излишно, но писмата трябва непременно да бъдат лесни за четене.



В допълнение към стените, има и пода и маса. Реставраторите и собствениците на кафе поръчват таблети за настолни компютри, за да привлекат вниманието на клиентите към промоции, нововъведения в менютата и да отбележат запазените таблици. Оказва се, че е твърдо, красиво и представящо се, удобно. Специалните щандове ви позволяват да поставите маси на маси или рафтове.

Подовите плочи се използват най-често в търговски центрове, изложбени зали, в паркинги. Те помагат на посетителите да се ориентират по-добре в голямо пространство.

Важен аспект при поръчването на таблетки е да се вземе предвид необходимостта от промяна на информацията. Това важи за лечебните заведения или за други, ако графикът за приемане на посетителите е различен.

Преди да поръчате таблета, винаги е по-добре да получите пълна консултация от производителя, за да изберете оптимален размер, дизайн, материали и количество продукти.

Статията е написана на материалите на сайта dverivmir.ru.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Office for Business как да го изгради правилноOffice for Business как да го изгради правилно
Бетонови пръстениБетонови пръстени
Изсмукватели на дим във фирматаИзсмукватели на дим във фирмата
Изборът на качествени офис мебелиИзборът на качествени офис мебели
Всичко за строителството ще бъде предложено от компанията на STD-групиВсичко за строителството ще бъде предложено от компанията на STD-групи
Избор на мебели за персонала на компаниятаИзбор на мебели за персонала на компанията
Таблетни таблеткиТаблетни таблетки
Оборудване за производство на таблеткиОборудване за производство на таблетки
Предимства на наемане на офис площи в бизнес центъраПредимства на наемане на офис площи в бизнес центъра
Офис обзавежданеОфис обзавеждане
» » Изберете офис знак
© 2021 BggeHat.com