Фибро-циментови плочи

Снимка на ламонитни плочиРазнообразието от фасадни и фасадни материали създава огромна конкуренция на строителния пазар. Ето защо производителите се опитват да създадат нещо универсално. Така че, като закупи един материал, купувачът имаше цял набор от характеристики. Едно от тези най-нови изобретения е влакнести циментови плочи

.

Влакнести плочи Латонит - основни характеристики

Фибро-циментови плочиТози материал наскоро се появи на пазара в сравнение с много други. Но благодарение на набор от несъмнено забележителни свойства и характеристики той вече успя да спечели пазара и предпочитанията на купувачите.

За фасадите, както в промишлени, така и в частни сгради, не е възпламеняемост на облицовъчния материал.

Ето защо ламонитните панели се използват в много отрасли. Този материал не може да се запали, като по този начин се предотврати разпространението на огън. Също така плочите са устойчиви на химичните ефекти и апетити на микроорганизмите.

Производството на латионитични пластини се извършва на базата на цимент, подсилен материал и минерални примеси, чрез автоклавиране. Автоклавното третиране на сместа дава якост на материала и повишена устойчивост на механично напрежение. Освен това на повърхността на плочата в процеса на експлоатация няма варовикови и солени утайки.

Положителен ефект върху използването на плочите им устойчивост на влага. Краищата на плочата се обработват, като не позволява влагата да проникне в микропорите. В тази връзка широкото използване на плочи за облицоване на бани, вани и сауни. Плочите се използват и за защита на стените около печки, печки и камини.



Облицовката на фасадата с плосък материал Latonite е ключът към защитата на помещенията от вятър, дъжд и други влияния на околната среда. Плочите също са устойчиви на магнитни и ултравиолетови вълни.

Не забравяйте за естетиката. Има няколко типа панели, чието използване в облицовката на фасадата е обичайно за различни видове сгради. За облицовъчните фасади на жилищни и офис сгради често се използва сайдинг с текстуриран модел или боядисани панели. Изглаждането на фасадите на промишлени съоръжения е направено с гладка цветна сайдинг. По-лесно е да се премахнат мръсотията от него и той има естетически вид.

За сгради с намалени изисквания за естетичен външен вид могат да се използват небоядисани латонитни панели. Оригиналният цвят на материала е сив. Този вид облицовка е подходящ за ограждане на говеда и птици, селскостопански сгради, складови и гаражни пространства.

Монтаж на влакнести циментни панели

Монтаж на ламонитни плочиЗа обработката на материал се използва обикновен циркуляр. Дискът е по-добре да се избере с диамантено покритие, защото материалът е достатъчно силен. На работното място не е нужно да се използва респиратор, както latonitovyh плочи не азбестови примеси, които влияят отрицателно върху дихателните пътища.

Монтирането на сайдинг на фасадата се извършва върху метална или дървена кутия. Неравностите на фасадата могат да бъдат отстранени чрез промяна на необходимите места на дебелината на щайгата. Клетката на щайгата трябва да е най-малко 600x600mm. Монтажът на плочите се извършва чрез самопробивни винтове.

Припокриването на плочите е не по-малко от 30 мм. На места, където латонните панели са в непосредствена близост до конните и отворите на вратите, трябва да остане празнина от три сантиметра. В края на работата, пропуските са изпълнени с мастика. Изборът на цвят на мастика зависи от цветовата схема на фасадата.

Подреждането на панелите на фасадата трябва да бъде разместено. Свързването на съседни панели не трябва да се извършва на една линия. Това ще уреди студен мост в сградата, което абсолютно не е допустимо. В ъглите на сградата е необходимо да се създаде припокриване на влакнесто-циментните панели на латонита. Това ще подобри естетическия външен вид и ще увеличи защитата срещу атмосферни влияния.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Външно покритие на снимки на фасади на къщаВъншно покритие на снимки на фасади на къща
Стъкло-магнезиевият лист на фасадата разглежда използването на стъкло-магнезитСтъкло-магнезиевият лист на фасадата разглежда използването на стъкло-магнезит
Латиновите влакнести циментни панели плюсове и минуси на фасадни панелиЛатиновите влакнести циментни панели плюсове и минуси на фасадни панели
CSP загрява мнения за приложението на фасадите на частни къщиCSP загрява мнения за приложението на фасадите на частни къщи
Нагревателят е технически спецификацииНагревателят е технически спецификации
Osb спецификации за печки, ревюта, приложение в фасадни работиOsb спецификации за печки, ревюта, приложение в фасадни работи
Фасадни плочки за естествени материали тухли и камъкФасадни плочки за естествени материали тухли и камък
CSP технически характеристики и приложение в частното строителствоCSP технически характеристики и приложение в частното строителство
Панели от гипскартон за фасадни работи в частно строителствоПанели от гипскартон за фасадни работи в частно строителство
Характеристики и предимства на фасадните термопанелиХарактеристики и предимства на фасадните термопанели
» » Фибро-циментови плочи
© 2021 BggeHat.com