Какво може да бъде дизайна на шестия оригинален вариант

Дизайн на етажа

Човек е подреден по такъв начин, че постоянно иска промени. Това е в дома ви, когато старият интериор е скучен, те се опитват да го променят, като правят нещо необичайно. Не е необходимо да се прибягва до услугите на дизайнер и много въпроси могат да бъдат решени независимо и дори с малки средства. Например променете дизайна на етажа. Днес пазарът предлага огромна гама от подови настилки, от които винаги можете да избирате нещо нетривиално.

Въпреки това, не бързайте. В края на краищата, сексът е в основата на всяка стая и затова има специални изисквания. На първо място, проектирането на етажа зависи от предназначението на помещението. Това е този показател, който производителите на подови настилки вземат като основа, произвеждайки универсални текстури. Например в магазините без проблеми можете да си купите ламинат, устойчив на влага, търговски линолеум с висока устойчивост на абразия и абразия, винилови плочки и т.н. Това означава, че има материали, които могат да бъдат подредени навсякъде.

Ние няма да се занимаваме с тях, но ще говорим за оригиналния подход за декориране на сексуалната база и създаване на нещо необикновено за нея. Разбира се, трудно е да направите такива подове със собствените си ръце, но това е възможно. Ще трябва да отделите време и пари, но не можете да направите без него. Ще ви предложим 6 опции за декор, но всъщност има много повече. И ако искате да използвате други методи, включете въображението си.

Блясък на пода

Обикновено тази опция се използва за дървени подове - паркет и дъски. Този процес ще изисква много усилия и значително време, но резултатът си заслужава. Защо става дума за блясък? Фактът, че лакираният под - а именно той създава блясък - е вид огледално покритие, което може да се нарече шик.

Как се извършва процесът? Всичко зависи от състоянието на пода - старата или наскоро положена. Ако това е старо покритие, първо трябва да бъде поправено. Разбира се, знанията и уменията ще се изискват тук, но е напълно възможно да се справите с това. Основното нещо е правилното полиране на дървената основа. Можете да използвате собствените си ръце, което е много дълго, а не винаги качествено, или можете да използвате шевна машина. Ако това е проблемът, поръчайте услугата на капитана.

Паркет съвет

Съчетаване на пода със стените

След подготвителните процедури, пристъпете към нанасяне на лак. Запомнете - за да постигнете максимален блясък на пода и че ви е служил в продължение на много години, е необходимо да лакирате на няколко слоя, като използвате два напълно различни материала. И все пак - всеки прилаган лак трябва да има многопластова структура. 

Този дизайн на пода е много различен от останалите. Но лакираната повърхност ще трябва постоянно да се грижи за нея. Въпреки това, ефектът, който лакираният под произвежда, си заслужава. Има една точка, която се отнася до дизайна на интериора. Ако вашият етаж е лакиран, той ще бъде тъмно, тогава е по-добре да инсталирате леки мебели върху него. Тя ще отразява отражения, които изглеждат много оригинални.

Чертежи на шаблони

Вече сме свикнали с готови подови настилки, които спряхме да фантазираме. Но има и стари начини за декориране, които заедно с най-новите покрития ще ви помогнат да създадете напълно уникален етаж в дома ви. Например, чертежи. Какво може да бъде по-просто и по-уникално! Като производители на бои и лакове днес предлагат бои с ниска абразия. Като се поставят на пода, те няма да послужат за едно десетилетие, което вече е било изпитано и доказано.

Има много проста технология - чертежи чрез шаблони. Най-важното е да изберете правилния чертеж, боя, цвят и да го приложите точно върху шаблона. Всяко необичайно отпечатване е вечно модерна тенденция, която винаги ще бъде оригинална.

Попълване на пода

Неутрален модел

Въпросът е къде да намерим шаблона. Това не е проблем днес. Можете да го режете сами или да го купите готово в магазина. И можете да поръчате в семинара, след консултация с професионален дизайнер. Вярно е, че ще струва повече, но няма да намерите точно втория.

И още един важен въпрос - колко правилно да рисувате? Без значение кой етаж имате в дома си, бетон или дърво, трябва да го доведете до максимално ниво на равномерност и сила. Всъщност, тя трябва да бъде гладка, като монолит, повърхността. С бетонните подове има по-малко проблеми, но с дъска трябва да работите упорито, за да направите повърхността идеално гладка. Понякога не можете сами да постигнете това, затова ви препоръчваме да използвате услугите на квалифицирани работници. Не мисля, че това ще струва много - трябва да поправите разваления етаж. И кой знае какво означава, че ще имате за тази ремонт.

Така че, използването на чертежа е реална възможност да създадете в къщата си необичаен дизайн на етажа. Една от бележките е, че не е необходимо да прилагате шаблони към цялата подова площ. Можете просто да проектирате района по този начин, като акцентирате върху него. Ето защо е толкова важно да изберете правилния цвят и форма на картината.

Етажна мозайка

Мозайката на пода не се използва много често и е нетрадиционен подход към дизайна на помещенията. Но ние се интересуваме от оригиналността. Така че тази опция заслужава внимание. Единственият въпрос, който може да възникне, е изборът на подови материали. От какво можете да сложите мозайка? Няма толкова много възможности. Най-често за тази употреба декоративен камък, дърво или керамика.

Меко екологично покритие

Корковото покритие набира популярност

Какво да избереш, реши за себе си, защото всичко зависи от финансовите ви възможности. Каменната мозайка е най-евтината, тъй като е доста лесно да изрежете камък с плочки. Тук е по-важно да го сложите точно според чертежа. С проблеми с дървесната мозайка повече, защото всъщност е един и същ паркет. И сами вие знаете колко струва. И ако аналоговият панел на стека не е твърде труден, тогава мозайката ще трябва да се върти.

Керамичната мозайка се счита за най-стилната, защото ви позволява да използвате различни цветове на пода. В края на краищата в производството не съществуват почти никакви ограничения върху цветовия дизайн. 

Необходимо е да се обърне специално внимание на два критерия, които могат да станат основа за избор на мозайка:

  1. Подходящ е за всеки интериорен дизайн.
  2. Независимо дали трябва да смените мебели, завеси, лампи или други елементи от стаята, мозайката винаги ще изглежда стилна. Ето защо, докато ремонтирате стаята, не можете да докоснете мозайката на пода.

линолеум

Много, може би, ще се изненадате, че този подови настилки се избира като оригинално покритие. Ако не сте били в строителен магазин дълго време, където се продава този материал, тогава не сте наясно как се е променила гамата му. Разбира се, линолеум в коледната елха, имитиращи паркет, не е изчезнал, но този вид отдавна не е лидер на продажбите. Понастоящем диапазонът е допълнен с линолеум от едноцветни варианти и има видове, симулиращи камък, керамични плочки, метал, пясък, керамика и т.н.

Бяла и кафява плочка

Плочки в коридора

Как можем да осигурим оригинален подход към дизайна на сексуалната база с линолеум? За да сте сигурни, че вашият етаж отговаря на този критерий, има интересен начин за полагане на материала - комбинация от различни видове линолеум в една област.

Например, можете да изрежете обикновен линолеум с различни нюанси в геометрични форми и да ги подредите на пода. Това ще бъде един вид мозайка, а колкото по-малки са отделните елементи, толкова по-красиви и необичайни ще бъде етажът. В допълнение, този вариант също е много евтин.

Самонивелиращи се подове

Много потребители все още не са оценили напълно такова подово покритие, като самонивелиращи се подове. Първо, това е висококачествена база, характеризираща се с якост, ниска абразия, практичност и лекота на приложение. На второ място, това е огромен асортимент от гледна точка на външния дизайн. Това е показателят, от който се нуждаем.

Мраморна дървесина

Това е интересно да се разгледа, също е приятно да се разхождате около него

Вярно е, че цената на такова покритие не е достъпна за всички и информацията за него не е достатъчна. Въпреки това, можете да поставите снимка или снимка под него, а някои майстори успяват да украсят такива подове с други довършителни материали. Така че не е толкова трудно, колкото изглежда на пръв поглед.

Вземете например най-простата версия на подовата конструкция, която се изпълнява с банер. Поръчвате банер в сервиза, посочете областта на корицата и избирате рисунката, шарката или снимката, която харесвате. Между другото, можете сами да измислите модел - ще ви помогнат дизайнер, който работи в работилница. След като банерът е готов, той се монтира на пода и се напълва с прозрачно полимерно покритие. Разбира се, не всичко е толкова просто и процесът на изливане ще изисква наличието на твърда и равна основа, чието създаване ще трябва да работи. Но като цяло, всичко изглежда точно така.

Комбинация от материали

Комбинацията от различни подови настилки в една стая е също оригинално решение. Но, за съжаление, не се използва много често, особено когато редактирането се извършва от самия него. Потребителите се страхуват от очевидни стави, които непременно ще останат на границата на материалите.

Уютна стая за деца

Интериор на разсадник

Но има два подхода:

  • Използвайте същия тип покрития - например линолеум от различни цветове или керамични плочки.
  • Вземете различни материали и ги поставете на различни височини. Това означава, че можете да зонирате пода не само с материали, но и с височина.

Това се отнася до работата със собствените си ръце. Майсторите също могат да изпълняват всякакъв вид подови работи, където е възможно да се постигне свързването в една равнина без видими различия. Това, разбира се, не е толкова просто, но висококвалифициран специалист може да направи всичко. И не е толкова важно какви материали ще се използват едновременно. Основното нещо е да ги изберете правилно според предназначението им.

Заключение по темата

Показвахме само шест опции, позволяващи създаването на необичаен дизайн на пода. Лесно е да се предположи, че има много такива начини. Сред тях има много скъпи и недостъпни за по-голямата част от потребителите, например стъклен под. И има опции са много по-евтини както за разходите за материали и за технологията на стил. Какво да избереш, трябва да решиш сам. Нашата задача е да покажем, че няма граници за въображението. И ако компетентно подхождате на избора на покритие, можете да гарантирате оригиналността на декоративния дизайн на пода.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Каква трябва да бъде плочката върху подовата маркировка на кухнята, степени и дизайнКаква трябва да бъде плочката върху подовата маркировка на кухнята, степени и дизайн
Какво представляват подовите настилкиКакво представляват подовите настилки
Модерен подови настилки ламинат, линолеум, винилов подМодерен подови настилки ламинат, линолеум, винилов под
Тогава да завършиш пода в коридора?Тогава да завършиш пода в коридора?
Как и как можете да украсите пода с 6 оригинални решения за декорацияКак и как можете да украсите пода с 6 оригинални решения за декорация
Как и от какво да се подове в къщата и апартаментаКак и от какво да се подове в къщата и апартамента
Какъв трябва да бъде пода в кухнята?Какъв трябва да бъде пода в кухнята?
Плочки kerama marazzi хармонично съчетание от отлични технически характеристики и естетикаПлочки kerama marazzi хармонично съчетание от отлични технически характеристики и естетика
Характеристики на избор на подови настилкиХарактеристики на избор на подови настилки
Избор на подови настилкиИзбор на подови настилки
» » Какво може да бъде дизайна на шестия оригинален вариант
© 2021 BggeHat.com