Как и как можете да украсите пода с 6 оригинални решения за декорация

Стана така, че искам да променя нещо в интериорния дизайн, например, старата етаж е станал скучен и искат по някакъв начин да го актуализира. За да направите това, не е задължително да се прибягва до услугите на дизайнера като декор на пода с ръце - това не е толкова трудна задача, а по-скоро обратното, много вълнуващ и интересен, особено когато крайният резултат е впечатляващ, а и не само ви засяга, но себе си и вашите гости с тяхната нетрайност и уникален стил.

Има много подови настилки, които се използват за довършителни работи. Най-популярни сред тях са ламинат, линолеум, естествено дърво, плочки и гранит. Малко по-рядко се използва корк, естествен камък или кожа.

Е, в действителност, изборът не се ограничава до границите, които ни предлагат магазините на строителни материали, за себе си, поставяйки си творчество и въображение, можете да създадете доста уникално покритие, което ще бъде връхната точка на дома си и ще зарадва очите ви със своята красота и необичайно. Има много опции за самостоятелно декориране на пода: изберете този, който ви харесва и напред, донесе уют и красота на вашия дом.

1. Луксозен блясък

Можете да украсите интериора си, да му придадете специален блясък и блясък, създавайки уникален декор от лъскав под. За да направите това, разбира се, не е толкова просто и ще ви трябва малко усилия, но резултатът е 100% заслужава. Огледалната повърхност на пода ви ще бъде получена, ако за пръв път нанесете три или повече слоя от специален гланц лак върху областта на дървото.

Ако вашият етаж е тъмно, то най-ефективно допълва интериора на светлите мебели, с помощта на които на красива лъскава повърхност ще се появят луксозни отблясъци.

Гланцовият под изисква по-внимателна и внимателна грижа, отколкото обикновената, но ефектът, който произвежда, всъщност си заслужава.

2. Изчертаване на шаблона

Ние сме станали толкова свикнали с огромно разнообразие в магазините на дървени подови настилки, които се забравят за това, че етажите естествено дърво могат да бъдат боядисани, както и възможността да се експериментира то се отваря невероятно. Например, всяко необичайно отпечатване е вечна тенденция, която ще ви помогне да създадете напълно уникален дизайн. Ще ви трябва някакъв шаблон с шарката, която ви харесва, и боя, която ще бъде толкова устойчива на абразия, колкото е възможно.

Освен това, шаблонът може да бъде изрязан, да се закупи готов продукт или да се поръча индивидуален дизайн в работилницата. Най-важното е внимателно да се помисли върху състава на модела и местоположението му, така че цялата картина да е видима, хармонично да се впише в цялостната концепция за интериора и да създаде само приятно впечатление. Разбира се, максималната точност е важна тук.

Ситопечат

Ситопечат

Декорирането с шаблонен шаблон може да помогне да се отдели отделна зона, например кухня, ако е съчетана с хол. Моделът може да бъде геометрична, абстрактен, машини, съоръжения, и така нататък - възможностите са неограничени, но във всеки случай, той ще бъде ярък акцент вашия дом.

3. Етажна мозайка

И въпреки че мозайката за пода в нашите студени ръбове се използва често, но това е стилно и нестандартно решение за всеки дом. Освен това, възможността за подово отопление е винаги независимо от използвания материал. Изберете и поставете мозайка от труд, която няма да направите, и с нея можете да създадете най-невероятните рисунки и дизайнерски решения, които могат да бъдат ограничени само от едно - вашето собствено въображение.

Етажна мозайка

Етажна мозайка

Мозайка не е разделен на пода и стената, и, както показва практиката, на характеристиките на му, тя не е по-малък дори най-доброто от открити керамика: покритие може да продължи много дълго време, а дори и да смените мебелите или стените, все още интериора няма да загубим вашата индивидуалност. В допълнение, мозайката може да се побира абсолютно за всяка стая и за всеки стил.

4. Рязане на линолеум

Има мнение, че линолеумът е просто евтино и вкусно имитация на паркет, но ако мислите така, не сте посещавали магазините за строителни материали дълго време. Например, за модерни, смели интериори е подходящ ярък монофоничен линолеум, чиято палитра изобщо не е ограничена до банално бежово и кафяво.

Не се страхувайте да се съчетаят различни видове линолеум напротив, ако приложите креативност, за да експериментират и да се опита, резултатът със сигурност ще впечатляващ.

Също така ще бъде интересно да погледнете дали комбинирате няколко нюанса на линолеума и го поставете по необичаен начин: ленти, ромбови и т.н. Това е чудесно доказателство, че дори и с малък бюджет, можете да създадете невероятно стилен и необичаен интериор.

5. Етажът

Като правило, насипен етаж в нашето време се използва рядко, защото има много специфични свойства и някои трудности при монтажа. Все пак, ако рискувате да декорирате стаята си по този начин на довършване, тогава ще се представите с наистина уникален интериор.

Попълване на пода

Попълване на пода

За да бъде вашият етаж отлично гладък и впечатляващ, трябва добре да подготвите основата за него. В този случай, се грижи за него ще бъде възможно най-прости за вас, можете да го направите без цокли, значително спестяване на време и пари, и да даде своя интериор специален акцент, защото този етаж изглежда много стилно и модерно.

6. Комбинация от материали

Съвременните помещения са доста трудно да се разбере, като се използва само едно подово покритие в целия район. Въпреки това някои се опасяват, че свързването на материалите ще изглежда грозно, защото предпочитат по-традиционни решения. И напразно, защото комбинацията от различни материали с подходящ подбор от тях ще изглежда много необичайно и стилен, който ще даде своя интериор специален нюх и усещане точно стила, който искате.

Опитайте да експериментирате с нюанси и текстури, създавайки нови нетривиални решения, а след това интериорът със сигурност ще бъде удивителен с един по рода си.

И това не са всички възможности за независим декор: представете си въображение и усърдие, помислете за ефекта, който бихте искали да постигнете и смело въплъти идеята в реалност! И тогава резултатът със сигурност ще отговори на всичките ви очаквания!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изберем един етаж в кухнята?Как да изберем един етаж в кухнята?
Какво може да бъде дизайна на шестия оригинален вариантКакво може да бъде дизайна на шестия оригинален вариант
Какво представляват подовите настилкиКакво представляват подовите настилки
Практично подово покритие за кухненски преглед на различните опцииПрактично подово покритие за кухненски преглед на различните опции
Какви са декоративните подови настилки и как да ги инсталирате?Какви са декоративните подови настилки и как да ги инсталирате?
Какъв вид етаж прави в дизайна на кухнята опцииКакъв вид етаж прави в дизайна на кухнята опции
Корк субстратКорк субстрат
Какъв трябва да бъде пода в кухнята?Какъв трябва да бъде пода в кухнята?
За кои материали е текстурата на плочкитеЗа кои материали е текстурата на плочките
Какъв трябва да бъде изборът на подови покритияКакъв трябва да бъде изборът на подови покрития
» » Как и как можете да украсите пода с 6 оригинални решения за декорация
© 2021 BggeHat.com