Резервоари за вода и функции

1

При големите промишлени обекти с неравномерно течение на течни отпадъчни води е необходимо да се инсталира комплексна помпена станция с обшита метална обвивка и модерна акумулираща система. Специални резервоари също са разумно инсталирани в малки пречиствателни станции. Резервоарите за вода събират отпадъчни промишлени отпадъчни води в нормален режим и произвеждат вторична обработка на течности. Иновационните системи работят по време на часовете с най-ниска консумация на електроенергия и изпомпват обема на натрупаната вода в хоризонталното помещение през нощта. Това ви позволява да намалите разходите на компанията за електричество няколко пъти.
Предимства на CNS инсталацията от високоякостен метал
ЦНС в хоризонтална обвивка позволява ефективно да се реши проблемът с неравномерното протичане на течността към пречиствателните системи на промишлено съоръжение. Важно е да запомните, че специалистите трябва да инсталират модерния ЦНС. Освен това, за да се удължи експлоатационния срок на оборудването, е необходимо да се спазват правилата за експлоатация, установени от производителя.

Трябва да се отбележат основните предимства на използването на CNS:

  • Големи танкове натрупват отпадъчни води от предприятието, предотвратявайки замърсяването на околната среда и екологичните аварии;
  • Стабилният корпус в хоризонтален дизайн осигурява стабилна работа на помпената група;
  • Помпите CNS са с повишена мощност, което е много важно за големи промишлени съоръжения и станции. Освен това, при иновативната ЦНС е възможно да се контролира височината на налягането на водата в изхода чрез специален контрол.


Устройството и принципът на работа на сложна помпена станция

Проектирането на сложната помпена станция се състои от приемна камера с автоматично задвижване, дебитомер, стартова система, контролно отделение и помпи за изпомпване на отпадъчни води. Контейнерите от прозрачни полимерни материали позволяват необходимата визуална проверка по всяко време. По принцип ЦНС е оборудван с противопожарни танкове и наземна служба павилион. Системата за тръбопроводи е изработена от висококачествена неръждаема стомана. Според принципа на експлоатация, помпените станции с функция за натрупване и рециклиране на отпадъчни води са подобни на SPS за много тяло.

Отидете на сайта на надежден производител и попълнете поръчката си за покупка на почистващо оборудване за индустриални обекти.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Класификация на местните съоръжения за третиранеКласификация на местните съоръжения за третиране
Отзиви за септични ямиОтзиви за септични ями
Отзиви за септични ями тополаОтзиви за септични ями топола
Промишлени отпадъчни води, както и лечениетоПромишлени отпадъчни води, както и лечението
Септична яма за тоалетнаСептична яма за тоалетна
Septic BiotalSeptic Biotal
Септик ХеркулесСептик Херкулес
Септична алта биоСептична алта био
Септик ЯлмаСептик Ялма
Септична флораСептична флора
» » Резервоари за вода и функции
© 2021 BggeHat.com