Буря канализация

Буря канализацияВсички гледаме телевизия и сме изумени от обезсилващите последици от природни бедствия: пожари, наводнения, силни валежи. В рамките на няколко минути понякога те превръщат улиците и магистралите в гигантски реки, измиват всичко по пътя си - боклук, мръсотия, остатъци от масло.

За да се сведе до минимум увреждането на околната среда и да се изгради специална канализационна канализация, изхвърлянето на замърсена вода в специални съоръжения за пречистване на дъждовна вода. Такава канализация е от значение не само за градовете и промишлените съоръжения, но и за лицата и малките фирми, които извършват дейността си в защитени територии. В този случай се счита за разумно използването на малки конструкции, изработени от специални подсилени пластмаси.

Характеристики на структурите на пречиствателните бури

Цялата структура на съоръженията за обработка е погребана в земята и представлява големи резервоари, разположени в хоризонталната равнина. На повърхността на земята има технологични кладенци. Материалът за резервоарите и кладенците е подсилен с фибростъкло. Производственият процес е метод на навиване на машината и по-нататъшно втвърдяване в монолитна конструкция.



Структурите на самите пречиствателни станции могат да бъдат изпълнени в различни версии, но във всеки от тях ще има елементи, които изпълняват необходимите функции:
- отделение за пясъчен сепаратор, за почистване на вода от облачна утайка,
- отделение за нефтопродукти,
- отделение за разпределение на отпадъчните води,
- отделение за вземане на проби от отпадъчни води.

Каква е ползата от съоръженията за обработка

- При производството на почистващо оборудване се използват съвременни полимерни материали, които значително улесняват монтажа и не изискват специално оборудване. Работната интензивна инсталация на оборудването е много по-ниска, ако съоръженията за обработка са направени от стоманобетон или тухли. Не е необходимо да се произвеждат скъпи и сложни хидроизолационни работи. Фибростъкло е устойчива на агресивна среда. Гаранцията за експлоатация се дава от десетки години.
- Доставеното оборудване е напълно екипирано и готова за употреба.
- В допълнение към почистването дъждовната вода е подходяща за промишлена употреба.
- Поддръжката на оборудването е достъпна за всеки.
- В случай на поправка или поддръжка, канализацията напусне линията за байпас.
- Няколко варианта на изпълнение. Моноблок и сглобяеми, от няколко независими елемента.
- Структурата не заема голяма площ, тя е под повърхността на земята.

След като е построил пречиствателна станция за отпадъчни води на територията на къща или малко промишлено предприятие, собствениците му се грижат за околната среда и посещението на инспектора по хигиенизирането.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Правилно проектираната схема на водоснабдяване и обезвреждане на вода гарантират издръжливост и…Правилно проектираната схема на водоснабдяване и обезвреждане на вода гарантират издръжливост и…
Правила за водоснабдяване и изхвърляне на водаПравила за водоснабдяване и изхвърляне на вода
Буря вода отвориБуря вода отвори
Кой септичен резервоар е по-добър?Кой септичен резервоар е по-добър?
Полагане на външна канализацияПолагане на външна канализация
Класификация на местните съоръжения за третиранеКласификация на местните съоръжения за третиране
Буря канализацияБуря канализация
Септична яма за тоалетнаСептична яма за тоалетна
Устройство за технологични канализационни системиУстройство за технологични канализационни системи
Мини септична ямаМини септична яма
» » Буря канализация
© 2021 BggeHat.com