Гипсови продукти в интериора

Гипсови продукти в интериора

Модата обикновено се връща не само в дрехи, обувки, но и в декориране на къщи. Отново, използването на гипсови изделия в декорацията на жилищни помещения става модерен, което им дава индивидуалност. От прости, привидно съществени, ръцете на майстора създават шедьоври.

Продуктите, изработени от гипс, трябва да се монтират правилно, точно и здраво. Дефектите от циментова замазка, открити по време на инсталационния период, се елиминират.

Преди монтажа на мазилките да бъдат зашити, маркирайте осите и точките за закрепване на частите съгласно чертежите.

Когато монтирате големи подсилени части, направете дупки на маркираните места и подгответе място за фиксиране на фрагмента.

Преди да започнете с монтажа на детайлите от мазилката: проверете дали мазилката е изсъхнала напълно - изчистете допълнителния слой гипс.

Леки части с ширина до 10 см се закрепват с помощта на разтвор за гипс. За фиксиране на по-големи части използвайте нокти, патерици, покриващи свързаните места с гипсов разтвор.



Когато прикрепвате малки повтарящи се части, първо ги принудете да изсъхнат, подрязват ги с нож и ги триете срещу мястото на монтаж. Преди да фиксирате върху задната част на повърхността на частите и местата за монтаж, направете разрези и намокрете с вода. След това мястото на монтиране на формованата част се покрива с тънък слой от свързващия разтвор и се навива към мястото на монтаж. Излишъкът от разтвора, който се простира по краищата, се измива бързо с четка, навлажнена с вода. След монтажа целият рязане се почиства с инструмент, като се обърне специално внимание на ставите.

В монтираните части е възможно да се пробиват отвори за пробиване в мястото за монтаж. За да направите това, диаметърът на отвора трябва да е малко по-голям от диаметъра на капачката, която се удавя в детайла до дълбочина 2-3 мм. Тогава тези места са затворени с разтвор от гипс.

Преди да инсталирате таванните отвори, центърът се определя чрез пресичане на диагонално опънатите корди на тавана.

Когато се интересувате от наем Ярославл Санкт Петербург - посетете сайта stroy-tehnica.ru. Там можете да наемете само най-доброто строително оборудване в Санкт Петербург.

Леки декоративни розетки с диаметър не повече от 40 см са фиксирани към тавана с разтвор за гипс. По-обемни и тежки релефи са приковани към тавана с нокти или болтове с винтове.

За да удължи живота на продукта, мазилките са покрити със специални разтвори или цветни съединения, които предпазват от влага и механични повреди, както и улесняват лесната поддръжка през целия срок на експлоатация.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Подравняването на стените на маяците създава идеална повърхност на стенатаПодравняването на стените на маяците създава идеална повърхност на стената
Подравняване на стените в банята под методите за подготовка на плочкитеПодравняване на стените в банята под методите за подготовка на плочките
Вградени гипсови лампи оригинални и практичниВградени гипсови лампи оригинални и практични
Стъкло върху опциите за дизайн на таванаСтъкло върху опциите за дизайн на тавана
Класическите тавани винаги са подходящиКласическите тавани винаги са подходящи
Стъклото на тавана е изящна и красиваСтъклото на тавана е изящна и красива
Таваните от гипс са красиви и естетическиТаваните от гипс са красиви и естетически
Гипсовите тавани уникален декор от собствените си ръцеГипсовите тавани уникален декор от собствените си ръце
Мазилки и материалиМазилки и материали
Мазилка Трябва ли да плащам повече?Мазилка Трябва ли да плащам повече?
» » Гипсови продукти в интериора
© 2021 BggeHat.com