Ремонт на врати

Ремонт на врати

Често малки повреди на вратата причиняват много проблеми. Нека се опитаме да разрешим някои от тях заедно, без да привличаме специалисти.

Така например, триенето на вратата на рамката на вратата се елиминира чрез триене на триещите се повърхности със сапун. Ако желаният резултат не е, тогава трябва да отрежете ръба на вратата с равнина.

Свободно закрепените панти понижават вратата. За да направите това, завийте винтовете по-плътно. Ако винтовете се завъртат или не са фиксирани в рамката на вратата, те трябва да бъдат заменени с по-дълги. Ако няма дълги винтове, тогава се правят дървени запушалки, които се вкарват в отворите чрез залепване с PVA лепило и след като лепилото изсъхне в тапите винтови винтове.

Но ако се интересувате от диамантено рязане на стоманобетон - посетете сайта texatomstroy.ru. Тук ще намерите най-добрите строителни технологии и тяхното описание.

Ако вратата потъне (спуснати), тя може да бъде повдигната. За да направите това, между частите на пантите, шайбите се монтират от проводника с необходимата дебелина. Шайбите се подготвят от изчислението, че тяхната инсталация не изисква отстраняване на вратата от пантите. Вратата се повдига, клинът се запушва и шайбите се монтират върху пантите. След това шайбите се навиват, преди да достигнат фиксацията на мястото на инсталацията. В края на инсталацията шайбите се изваждат от клина и вратата се спуска на място.



За да отстраните изцеждането на вратата с клин, вдигнете вратата и трийте местата с моторно масло. След това клинът се отстранява, вратата се отваря и затваря няколко пъти, за да разпредели смазващото вещество равномерно.

В процеса на работа под влияние на влага, вратата може да бъде изкривена. За да се премахне такъв дефект, е необходимо да се планира слой от дърво в точката на проекцията.

В случай на пролука между вратата и кутията на вратата е необходимо да се залепи лента от картон или шперплат върху вратата или върху кутията. След като лепилото изсъхне напълно, покрийте повърхността с подходяща боя. За отстраняване използвайте шкурка.

Ако вратата не се нуждае от ремонт, е необходимо да закупите нова врата и да я инсталирате. За да монтирате вратата, е желателно да имате следните инструменти: молив, влак, отвертка, чук, нокти и винтове.

Монтираме вратата в рамката на вратата, свързвайки ръба на бримката със стълба на вратата. Допустимите разстояния между вратата и кутията не трябва да надвишават два милиметра от двете страни на горната страна и четири милиметра от пода. После маркирайте гнездата за бримките. Закрепете пантите към рамката на вратата и към вратата. Вратата е окачена.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да инсталирате сами интериорната врата?Как да инсталирате сами интериорната врата?
Интериорни врати и тяхната инсталацияИнтериорни врати и тяхната инсталация
Стоманените врати са в основата на безопасносттаСтоманените врати са в основата на безопасността
Тапицерията на вратата с дермантиномТапицерията на вратата с дермантином
Как да се възстанови една стара дървена врата?Как да се възстанови една стара дървена врата?
Начини за изолиране на входната вратаНачини за изолиране на входната врата
Стъклени врати в интериораСтъклени врати в интериора
Как да изберем входна пластмасова врата за вашия домКак да изберем входна пластмасова врата за вашия дом
Монтаж на вътрешни вратиМонтаж на вътрешни врати
Избиране на предната вратаИзбиране на предната врата
» » Ремонт на врати
© 2021 BggeHat.com