Тапицерията на вратата с дермантином

Тапицерията на вратата с дермантином

За начало трябва да решите колко правилно да се обадите на този материал: дермантин или дерматин? Тези две имена са верни. Дерматинът не е скъп материал за довършителни работи, той е заместител на кожата, той е изработен от памучен плат, от едната или от двете му страни има изкуствено покритие. Можете да го наречете и гранитол.

Първото нещо, което трябва да направите, е внимателно да измерите вратата. Добавете приблизително 5 сантиметра от всяка страна. След това трябва да отидете в отдела за строителни материали и да купите подходящо парче дерматит и да вземете нагревател за него. За да купите материал с едностранно покритие е по-добре, той ще бъде по-евтино. В ролята на изолацията може да действа пяна гума, вата. Дебелината на пяната трябва да бъде до 2 см.

Преди да обидите вратата, извадете я от пантите. Тази работа е по-добре да се направи заедно. Предварително е необходимо да се измери до каква степен листата на вратите влизат в контакт с кутията. След това премахнете окото и външните дръжки. Отстранената врата трябва да бъде поставена на пода или на масата.



Топлоизолацията трябва да се разстила на цялата равнина на вратите, за предпочитане да е фиксирана към лепило или карамфил. На нагревателя е необходимо да поставите дерматоин и да издърпате един диагонал, след това на друг. Можете да ги направите с карамфили, скоби или самобръчкови винтове. След това издърпайте вертикалните страни и след това хоризонтално. Трябва да се внимава да не се развиват бръчки. Краищата на дерматана трябва да бъдат сгънати и закрепени в краищата на вратата със скоби или самонарезни винтове.

Според по-рано изобретен чертеж, вратата през нагревателя и дерматана трябва да бъде запушена с декоративни нокти за мебелите, но не до самия край. Под шапките на карамфилите можете да слагате и издърпате въдица или метална тънка тел. Оказва се красива триизмерна рисунка. Когато се уверите, че желаният резултат е постигнат, ноктите трябва да бъдат завършени до края. Мнозина предпочитат класически изглед на вратата - гладък дерматит, без нокти. Някои съчетават размерите на ноктите, техните цветове, се опитват да създадат цели снимки на крилото на вратата.

Излишният дерматит трябва да бъде нарязан с нож. Ако между кутията и вратата има празно пространство, краищата на дерматит не могат да бъдат отрязани, а залепени до краищата. В дермата, изрежете отворите за шпионката, заключете и дръжките и ги поставете в слота. С асистента трябва да виси вратата на пантите. Предварително те трябва да бъдат смазани.

Е, да закупите armatru в ArmServiceTorg - посетете сайта armservis.by. Само там можете да избирате и купувате качествени фитинги на разумна цена и с бърза доставка.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Размерът на отвора на вратата е 6080 cm как да измерваме правилно?Размерът на отвора на вратата е 6080 cm как да измерваме правилно?
Монтажът на врати към банята и тоалетната ще се извършва без специалисти!Монтажът на врати към банята и тоалетната ще се извършва без специалисти!
Инсталиране на металната входна вратаИнсталиране на металната входна врата
Как да инсталирате сами интериорната врата?Как да инсталирате сами интериорната врата?
Интериорни врати и тяхната инсталацияИнтериорни врати и тяхната инсталация
Метални вратиМетални врати
Икономична версия на вратата за банятаИкономична версия на вратата за банята
Как да се възстанови една стара дървена врата?Как да се възстанови една стара дървена врата?
Начини за изолиране на входната вратаНачини за изолиране на входната врата
Ремонт на вратиРемонт на врати
» » Тапицерията на вратата с дермантином
© 2021 BggeHat.com