Как да изолирате входната врата

Въпросът за изолацията на входната врата за зимния период е от значение за много собственици. В рамките на тази статия са дадени някои възможности за намаляване на топлинните загуби в помещението с няколко метода и вследствие на това намаляване на отпадъците за отопление на помещенията. Така че, нека да започнем.

Монтиране на предната врата

Доста често вратите, изработени от дърво, не се вместват достатъчно здраво към рамката, което означава, че чрез монтиране на необходимия размер ще бъде възможно да се реши проблемът, който е възникнал. За да направите това, вземете самолет. С негова помощ трябва да се изгладят изпъкналите части на вратата, след което обработените места трябва да бъдат почистени. След извършване на тази процедура, някои врати могат да бъдат разклатени, в този случай до ръба на вратата ще трябва да се закрепят или залепват гумена лента или лента, изработена от филц. Доста често ширината на такава лента не трябва да надвишава три сантиметра, ако това не е достатъчно, ще бъде възможно да се приложат платките. Това са дървени специални релси, които са приковани от равнината на затворената врата на разстояние от пет милиметра.

Използване на плочи от дървесни частици



С помощта на фибростъкло е възможно да се извърши изолация дори на много стари врати. Плочата трябва да бъде прикован към цялото крило на вратата. За да направите това, вратата трябва да бъде правилно подготвена: чиста от различни замърсители, премахване на всички елементи на декоративния план. След тази процедура плочата трябва да бъде измерена според листата на вратата. Преди да поставите плочите, изрежете отворите за дръжката на вратата, отвора за ключалката и окото.

Е, ако отидете на връзката, можете да намерите всичко за LCD "Sukhanovo Manor". Само там можете да намерите най-добрите апартаменти както с ремонт, така и без него.

Тапицерията на вратата

С тази цел вратата трябва да бъде напълно отстранена от пантите и демонтирана: окото, ключалките и други външни части са отстранени. Под формата на тапицерия, можете да приложите дерманата, под която трябва да поставите филтъра. Закрепването се извършва с помощта на ноктите за мебели с декоративни шапки. За тапицерията на вратата от тъканта, трябва да направите правоъгълник с подходящ размер и да го поставите на повърхността. Необходимо е да се гарантира, че тапицерията е достатъчно здраво. Качествената тапицерия ще позволи не само да се извърши изолация, но и да се получи добра звукоизолация. Освен това тази версия на изолацията също е отлична декорация.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Правила за избор на входната вратаПравила за избор на входната врата
Как да инсталирате сами интериорната врата?Как да инсталирате сами интериорната врата?
Икономична версия на вратата за банятаИкономична версия на вратата за банята
Избор на входната врата за какво да обърне вниманиеИзбор на входната врата за какво да обърне внимание
Начини за изолиране на входната вратаНачини за изолиране на входната врата
Как да изберем входна пластмасова врата за вашия домКак да изберем входна пластмасова врата за вашия дом
Монтаж на вътрешни вратиМонтаж на вътрешни врати
Как да изберем дясната вратаКак да изберем дясната врата
Как да изберем входната вратаКак да изберем входната врата
Избиране на предната вратаИзбиране на предната врата
» » Как да изолирате входната врата
© 2021 BggeHat.com