Монтаж на вътрешни врати

монтаж на интериорни вратиКакто знаете, инсталирането на вътрешна врата е задача, която не може да бъде решена без умения и точност. Работата трябва да се извърши възможно най-високо, тъй като това повлиява външния вид и функционирането на вратата.

Първата стъпка при монтирането на вратата е да се монтира и закрепи рамката на вратата. В същото време входната врата трябва да съответства на размерите на кутията, а останалата част от нея трябва да бъде оставена на сантиметър. За начало е необходимо да се свържете с горния елемент с вертикални решетки. За да направите това, е необходимо да пробиете горните резачки в средата на съединението и в горната лента, за да направите четири дупки, които се отклоняват от ръба от 6 мм.

Вратата трябва да бъде в строго перпендикулярна позиция по отношение на пода, в противен случай входната врата ще пострада. По-конкретно, вратата ще се затвори спонтанно или ще се отвори. Между другото, тя не се вписва в отвора, ако ъглите на кутията не са прави. Обръщайки се към фирмата Door Boom, не е нужно да се притеснявате за правилната инсталация на вратата. Експертите ще вършат цялата работа бързо и ефективно.

Важна стъпка е избора на цикли. Експертите препоръчват да купуват продукти на доказан производител. За тази цел, разделените панти са идеални, което ви позволява да отстраните вратата. Такива вериги имат и друго предимство - наличието на лагери, които улесняват вратата и осигуряват дълъг живот на веригите.



Под въздействието на измененията на влажността и температурата може да се разшири дори и висококачествената врата. Поради тази причина между кутията и платното няма да се попречи да оставите малки празнини от два милиметра.

След окачването на вратата трябва да се уверите, че тя се затваря нормално и работи добре. Убедени, че този етап от работата се изпълнява качествено, е възможно да се пристъпи към следващия етап. Става въпрос за топло и звукоизолация.

Тази цел се постига чрез монтиране на пяна, която запълва празнината между отвора и кутията. В този случай се използва филм, който предпазва вратата от отломки. Препоръчва се да се нанесе тънък слой пяна. В повечето случаи един цилиндър е достатъчен за една врата. След като пяната изсъхне напълно, което може да отнеме около 24 часа, можете да отрежете излишното количество.

На последно място са инсталирани платформи. Преди инсталирането, те трябва да се приспособят към дължината, като се прикрепят към мястото на инсталацията. След маркирането, платките трябва да бъдат нарязани под ъгъл от 45 градуса. Препоръчва се да се започне с лявата страна, след това има подготовка на върха, а след това на дясната част. Clypees са фиксирани с помощта на ноктите или специално лепило.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Инсталиране на металната входна вратаИнсталиране на металната входна врата
Правила за избор на входната вратаПравила за избор на входната врата
Как да инсталирате сами интериорната врата?Как да инсталирате сами интериорната врата?
Интериорни врати и тяхната инсталацияИнтериорни врати и тяхната инсталация
Как да се възстанови една стара дървена врата?Как да се възстанови една стара дървена врата?
Избор на входната врата за какво да обърне вниманиеИзбор на входната врата за какво да обърне внимание
Начини за изолиране на входната вратаНачини за изолиране на входната врата
Ремонт на вратиРемонт на врати
Как да изберем входна пластмасова врата за вашия домКак да изберем входна пластмасова врата за вашия дом
Избиране на предната вратаИзбиране на предната врата
» » Монтаж на вътрешни врати
© 2021 BggeHat.com