Видове и приложение на миеща се боя за повърхността на стените

миеща се бояВодонепроницаемата боя се избира главно за довършителни работи, има много предимства и огромна гама от цветове може успешно да промени сравнително монотонната декорация. Миещата се боя се използва в стаи за различни цели, обикновено баня, кухня, мазе, таван.

Предимства на миещи мастила:

• Богат асортимент от нюанси и разновидности на оцветяване, вероятността от създаване на ефекти от цветово решение.

• Възможност за намокряне на поръчката в стаята, без да се навреди на такова покритие.

• Оцветяването не изисква специфично преживяване.

• Тонирането на стена е добра икономия на място; използването на гипсокартонени плоскости отнема много prostanstva.



• Разходи. Различните материали за стените не са евтини, но просто боядисването на стената е най-простият и най-добрият вариант. Препоръчва се да се закупи цвят с малка резерват: механичните малки повреда могат лесно да бъдат коригирани, като се запази компактността на покритата повърхност.

Боята с водоустойчив ефект може да се използва за различни видове самолети - дърво, тухли, гипс, гипс, цимент, тапети. Важно е - успешно да изберете вида боя, която неговите компоненти са оптимално подходящи за този тип плочки. Отивате на сайта https://artaktiv.biz/, можете да вземете различни строителни материали, включително боя.

Видове бои

Акрилни пигменти. Те се считат за най-безопасните и поради това се използват за довършителни дневни, особено за детската зона. Сместа включва акрилна мастика, която е лишена от неприятна миризма и се характеризира с висока степен на устойчивост на изтриване. Боята може да се използва на различни повърхности, като се справя добре с порьозния вариант. Създава силно покритие с "дишащ" ефект. За разреждане на акрилната боя се изисква проста вода.

Латексова боя. Такъв материал има добра износоустойчивост, по-висока от тази на акриловия аналог. И тъй като тези бои се използват в места с доста голямо натоварване: коридори, кухни, стълби, фитнес зали. Този завършващ материал отблъсква влагата и следователно е идеален за боядисване на повърхности в басейни, бани, без страх от появата на гъбични образувания и черни плесени. Латексовата боя също се предлага с антибактериален компонент, който безспорно повишава качеството на потребителя.

Боядисване с силикатна основа. Това е вид миеща се боя на базата на минерални добавки, което значително намалява обхвата на нейното използване. Това е възможно само при боядисване на повърхности с минерален пълнеж. Твърде трудно е да се приложи допълнителен слой поради лошата еластичност на боята, която боядисва местата с различни видове пукнатини много по-зле. Но един добър плюс е, че не пропуска и пара и отблъсква влагата. Цветната скала е слаба поради наличието на алкални компоненти.

Силиконова боя. Той има редица отлични свойства: еластичност, издържливост, дълготрайност, водоустойчивост, богата цветова палитра. Очевидното минус обаче е високата цена.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Боите за стъклени стени избират най-доброто и се използват със шаблони и безБоите за стъклени стени избират най-доброто и се използват със шаблони и без
Как да боядисвате гипсокартон стените правилно у домаКак да боядисвате гипсокартон стените правилно у дома
Методите за довършване на тавана правят изборМетодите за довършване на тавана правят избор
Простри таваниПростри тавани
Дизайн на тавани в спалнята интересни идеиДизайн на тавани в спалнята интересни идеи
Избор на цветни пластмасови прозорци нестандартно вътрешно решениеИзбор на цветни пластмасови прозорци нестандартно вътрешно решение
Как да украсите тавана с идеите си за идеиКак да украсите тавана с идеите си за идеи
Изберете основния цвят за кухнятаИзберете основния цвят за кухнята
Stretch таван в коридора - добро решениеStretch таван в коридора - добро решение
Плочки kerama marazzi хармонично съчетание от отлични технически характеристики и естетикаПлочки kerama marazzi хармонично съчетание от отлични технически характеристики и естетика
» » Видове и приложение на миеща се боя за повърхността на стените
© 2021 BggeHat.com