Осветлението на тавана Zakarniznaya е грандиозно и необичайно



Оборудването на такъв елемент на помещението, тъй като таванът с осветление zakarniznoy, трябва да се помни, че подобна светлина е може би най-оптималната възможност за създаване на висококачествено и красиво външно осветление. Основните предимства на този начин на инсталиране са минималните разходи за енергия, равномерно разпределеното осветление, както и дълъг период на експлоатация. Най-често фоновото осветление на тавана е разположено в пространството между слоевете от окачени тавани от гипсокартон, както и в опънати тавани от френски тип. Важно е повърхността на тавана да не е огледална, в противен случай всички закопчалки, с които е фиксирана конструкцията, ще бъдат видими на нея.
корниз за таванно осветление

Започване на работа по под-осветяване на устройството

Важно е, че осветлението на тавана на тавана се инсталира след инсталирането на окачения таван, но преди устройството като корниз за осветяване на тавана.

Материали, изисквани за работа

За да се гарантира, че фоновото осветление максимизира присвоените му функции, задължително е светлинната линия да е непрекъсната и непрекъсната. Освен това е необходимо да се ръководи и от такива критерии като сянката на използваната светлина, интензивността на нейната светлина, способността за спестяване на енергия и безопасността.
Чрез монтиране на релси за осветяване на тавана, не забравяйте, че стандартната лампа с нажежаема жичка в този случай да се използва, не се препоръчва, тъй като тяхното ниво на сигурност е далеч от съвършенство, а самите лампи крайна сметка може да доведе до бързо влошаване на повърхността на тавана. По този начин, осветление на тавана корниз могат да бъдат снабдени с луминесцентни лампи, но това също не е най-добрият начин устройството, тъй като те са склонни да образуват празнини в ставите.
корнизи за таванно осветление
Използването на корди или ленти, оборудвани с диоди, излъчващи светлина, ще бъде най-доброто решение за създаване на осветление на тавана на задното осветление. Основните им предимства са гъвкавост, минимално потребление на енергия и безопасност. Освен това такива ленти се отличават с широка гама цветни нюанси на светлината.
В процеса на създаване на подсветка от този вид, ще са ви необходими следните инструменти:
  • директно осветителните тела;
  • самобръчкови винтове;
  • лепило;
  • мазилка;
  • кабел;
  • корнизи;
  • Дюбели от пластмаса.
Осветление на тавана Zakarniznaya, вижте видеото:

Редът на действията за устройството зад тавана осветление

В този случай, ако в основата на zakarniznoy фоново осветление лампи стърчат неон, базирани на, тяхната работа може да разчита на токовия преобразувател и магнитни задвижващи механизми, които се намират в интервал от друга на около 7 метра. Преобразувателите са фиксирани към края на намотката на неоновата тръба и са монтирани в ниши в стената.
Закрепването на корнизите за осветяване на такъв план се извършва приблизително по същия начин като всички други корнизи. Единствената разлика е, че на перваза, предназначена за задно осветяване е голяма по размер елемент, може да се извършва само към повърхността на стената, а самата осветление под формата на неонови тръби намира зад него. Поради голямото тегло на получаващия се изгради като скрепителни елементи трябва да се използват не само лепило, но и винтове, които имат капачки вдлъбната перваз и след това zashpaklevyvatsya.
табло осветително устройство
Ако рисувате корнизът, най-добре е да приложите тази сянка, която ще бъде най-хармонично в цвета с тавана.
Както вече споменахме, ефективността на фоновото осветление е много висока, така че избирането му като осветление за стаята ще бъде разумна опция. Подробни снимки на тавани с такова подсветка винаги могат да се намерят в специалисти, занимаващи се с подреждането на тавана и други вътрешни довършителни работи.
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да направите таван с технология за осветяванеКак да направите таван с технология за осветяване
LED таванът осветление със собствените си ръце е уникален елемент на интериораLED таванът осветление със собствените си ръце е уникален елемент на интериора
Осветление на тавана по периметъра - оригинално и хармоничноОсветление на тавана по периметъра - оригинално и хармонично
Опции за опънати тавани на задното осветлениеОпции за опънати тавани на задното осветление
Таван от гипсов картон с подсветка, типове и устройствоТаван от гипсов картон с подсветка, типове и устройство
Скрито таванно осветление хармонично и надеждноСкрито таванно осветление хармонично и надеждно
Опции за опъване на таванно осветлениеОпции за опъване на таванно осветление
Как да изберем таванно осветление от гипсокартонКак да изберем таванно осветление от гипсокартон
Как правилно да се проектира осветлението на таванитеКак правилно да се проектира осветлението на таваните
Скрита корниз в характеристиките на тавана на опън на устройствотоСкрита корниз в характеристиките на тавана на опън на устройството
» » Осветлението на тавана Zakarniznaya е грандиозно и необичайно
© 2021 BggeHat.com