След това завършете балкон отвътре

Дизайн, спаринг, избор на материали за балкона отвътре

Много наематели на жилищни сгради вероятно са се чудили повече от веднъж как да гледат и как да отрежат балкон или лоджия отвътре. Непрекъснати течения, проливни дъждове, сняг, листа не позволяват пълноценно използване на това пространство. Нашата статия ще ви помогне бързо и евтино да ремонтирате балкона отвътре. За да завършим балкон отвътре, този въпрос, може би най-отговорният, на кое решение е необходимо да започне да се реализира.

По стария начин хората предпочитат мазилката и боядисването на тухлени стени, но днес е възможно да се направи много по-красив и практичен интериор, например с помощта на сайдинг, MDF или пластмасови панели, облицовка, гипсокартон.

Важно! преглед инструкции и съвети за изработката на пластмасови PVC панели.

Помислете за достойнствата и недостатъците на всеки от представените материали.

Всички представени материали имат добра издръжливост. Те не са изложени на слънчева светлина, влага, температурни промени, гниене или корозия.

Срокът на експлоатация на вътрешните довършителни материали на балкона

Като правило, MDF и пластмасови панели ще ви харесат в продължение на 25-30 години.

Бордът ще ви издържи 15-20 години, а с допълнително импрегниране срещу насекоми и удар, този период значително се увеличава. Може да се отваря и след обработка със защитен лак.

Гипсокартон ще бъде в състояние да ви достави удоволствие от 15-20 години, а замяната е необходима само ако има повреди.

 

Устойчивост на балкона от вътрешната страна на температурата спада

PVC панелите перфектно понасят всякакви колебания на температурата и не се повредят по време на действието на водата. Мразоустойчив пластмаса е отличен избор за балкони, който се намира на последния етаж, където има възможност за изтичане на вода от покрива или по време на проливни дъждове.

Дизайнът на балкона от вътрешната страна на снимката с PVC панели изглежда много хубав и стилен.

MDF панелите добре понасят промени в температурата или влажността. Но такъв материал е податлив на деформация при излагане на вода.



Най-популярният метод е завършването на лоджиите с универсален гипсокартон. Но преди това трябва да се обработва с добър грунд, в противен случай поради повишената влажност и влажност сухото строителство просто ще се надуе.

Облицовката ще се деформира, когато бъде изложена на влага или внезапни температурни промени. В резултат на това започват да се появяват процепи в ставите.

Преди да проектирате балкона отвътре, трябва да изберете огнеупорен материал.

PVC панелите практически не са обект на запалване и са самозагасващи. Запалването им е възможно само при силен пожар.

Гипсокартонът е незапалим материал.

Подплатата остава силно запалим материал. Ето защо, ако сте решили да спрете избора си върху него, тогава ще трябва да го лекувате с антисептици, забавящи горенето.

Коя интериорна украса на балкона е по-лесна за инсталиране

По отношение на лесната поддръжка и монтаж, пластмасовите панели остават извън конкуренцията. Бърз и лесен монтаж и, ако е необходимо, можете просто да избършете всякаква мръсотия с парцал. Трябва също така да знаете, че веднъж годишно е необходимо антистатично да се борави с пластмаса, което ще помогне да се избегне натрупването на статично електричество, което привлича целия прах.

Важно! Препоръчваме ви да се запознаете с информация за завършването на тавана на терасата.

MDF панелите са по-добре да се избърсват с влажна кърпа с почистващ разтвор, без абразивни частици.

Дървените повърхности не трябва да овлажняват повече от мярката, най-добре е да почистите цялата мръсотия със суха или леко влажна гъба, но по-устойчиви петна могат да бъдат отстранени със слаб разтворител. За да актуализирате външния вид, след няколко години полирайте лигавицата.

Гипсокартон след завършване завършва обикновено боядисани с устойчиви бои. Това покритие може лесно да се мие и не изисква специални грижи.

След това да отрежете балкона от вътрешната страна на видеоклипа:

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Какви трябва да бъдат пластмасовите прозорци за балкона?Какви трябва да бъдат пластмасовите прозорци за балкона?
Какво трябва да изглежда балконът или лоджията по отношение на предложените работи?Какво трябва да изглежда балконът или лоджията по отношение на предложените работи?
Завършване на вътрешния балконЗавършване на вътрешния балкон
Балкон и лоджия на драмата на присъединяванетоБалкон и лоджия на драмата на присъединяването
Как да украсят красива тераса и лоджия в апартаментаКак да украсят красива тераса и лоджия в апартамента
Основните видове остъкляване на балкониОсновните видове остъкляване на балкони
Завършването и затоплянето на балкона, толкова по-добреЗавършването и затоплянето на балкона, толкова по-добре
Балкон за довършителни работиБалкон за довършителни работи
Как правилно да глазираш балкона сиКак правилно да глазираш балкона си
Варианти за завършване на балкониВарианти за завършване на балкони
» » След това завършете балкон отвътре
© 2021 BggeHat.com