Как да украсят красива тераса и лоджия в апартамента

Във всеки апартамент, без да се броят първите етажи на старите сгради, има балкон или лоджия. Напоследък подобни помещения се използват като склад и съхраняват ненужни неща. Днес хората се опитват да оборудват тази сграда с функционално, уютно място за почивка или работа.

За да превърнете отворен балкон в стая, трябва да решите за какви цели имате нужда. Тя може да бъде подредена в лятна спалня, учебно заведение, място за отдих, оранжерия, мини-фитнес зала или детска стая за игри. Ако балконът служи като лятна градина, то може да остане отворен. В други случаи, той трябва да бъде остъклен и изолиран.

Днес, строителните обекти продават много различни материали за вътрешно и екстериорно декориране. В зависимост от вкусовете и предпочитанията на всеки, както и от финансовите възможности, можете да закупите всеки материал. Днес балконите са остъклени с дървени, пластмасови, алуминиеви, поцинковани рамки. Всеки такъв материал има своите предимства и недостатъци.

Най-популярните днес са пластмасовите рамки, които са здрави, здрави, лесни за почистване. Освен всичко друго, всеки може да избере желания цвят. Процесът на остъкляване може да бъде направен сам, тъй като не е твърде сложен. При избора на материали за интериорно обзавеждане трябва да се има предвид, че тази стая е подложена на влага и промени в температурата, дори ако я изолирате. Добър вариант за завършване на стените на балкона, ще има панели, изработени от пластмаса. Те постоянно възприемат агресивната среда и лесно се грижат за тях.



Добро решение ще бъде използването на дървени панели. Но тук ще се нуждаете от периодична грижа. За да се предотврати образуването на гъбички, се нуждаете от лечение с антисептик. Завършете подовете трябва да бъдат направени от практичен материал. Трябва да се предпочитат керамичните плочки. Тъй като линолеум, ламинат и дърво, се страхуват от промени в температурата и влагата.

Има много опции за проектиране на балкони. Ако имате малък апартамент, където няма възможност да се оттеглите за работа. Можете да подредите балкон под офиса. Изпълнявайте стени в строги цветове. От мебели, купете удобен стол, малка маса, шкаф или рафтове за документи. Не забравяйте да се грижите за осветлението.

Балкон или лоджия с голям размер може да се превърне в детска стая, в която има играчка, бюро и т.н. За стени подходящи ярки тапети, както и за пода меки килим. За безопасността на децата е необходимо да се поставят метални решетки.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Кухненски бокс с балконКухненски бокс с балкон
Какви трябва да бъдат пластмасовите прозорци за балкона?Какви трябва да бъдат пластмасовите прозорци за балкона?
Какво трябва да изглежда балконът или лоджията по отношение на предложените работи?Какво трябва да изглежда балконът или лоджията по отношение на предложените работи?
Завършване на вътрешния балконЗавършване на вътрешния балкон
Балкон и лоджия на драмата на присъединяванетоБалкон и лоджия на драмата на присъединяването
Балкон стъкла предимства предимстваБалкон стъкла предимства предимства
Основните видове остъкляване на балкониОсновните видове остъкляване на балкони
Преустройство на балконаПреустройство на балкона
Балкон за довършителни работиБалкон за довършителни работи
Подреждане на балкони и лоджииПодреждане на балкони и лоджии
» » Как да украсят красива тераса и лоджия в апартамента
© 2021 BggeHat.com