Балкон и лоджия на драмата на присъединяването

Балкон и лоджия - свързваща драма

Присъединяването към балкона и балкона, разбира се, може да се нарече един от печелившите и прости начини за увеличаване на площта. Вярно е, че не може да се отрече фактът, че ако балконът е направен от вътрешността на апартамента, можете да се хванат в сложните схеми на реконструкция. В допълнение, дори отоплението, извършено на балкона и лоджията, променя цялата настройка на системата, тъй като процесът на разширяване на тръбите и радиаторите работи. В тази ситуация цялата къща страда.

За днес има много възможности за изграждане на балкон и лоджии:

Първо, когато се работи без демонтиране на прозорците. В тази ситуация те оборудват една стая, а не няколко.

Втората, когато прозорците са демонтирани. Самият перваз в тази ситуация може да се използва съвсем различно. Понякога се използва като бар маса или бюро.

Третият, когато прозорецът и первазът са демонтирани. Вместо прозорец може да се построи врата, която често се наблюдава - сега е един от най-често срещаните феномени в жилищните сгради.

Балконите и лоджиите се съединяват, може би по искане на собствениците на къщата, но големи работи преминават през ръцете на добри специалисти. Следователно е желателно да се използват квалифицирани занаятчии, отколкото да се страда от нерегулирането на помещенията.

Работата може да се извърши в съответствие със следните схеми:



Остъкляване на балкона и лоджията с топла двукамерен / мултикамерен пластмасов прозорец. Обикновено се използват европейски фитинги. Например, немски.

Капиталова изолация на помещението, от пода до тавана. Използвайте пластини полистирол пяна, фолио изолирани.

В бъдещите помещения монтирани лампи, крушки, контакти, ключове. Това се случва, че апартаментът е тъмно и няма "достатъчно светлина". Затова те изграждат такива балкони и лоджии, за да надигнат настроението на ярка светлина.

Това се случва, че подовете на балкона и лоджията, когато се комбинират в една стая, са подрязани с евтин материал - шперплат. Понякога обичайните дървени дъски и бетонова смес. Можете също да направите "топъл под".

Таванът може да бъде запечатан с различни материали. Това са: PVC панели, декорация с декоративни камъни, мазилка, гипсокартон, дървена облицовка. Има много опции. Всичко зависи от предпочитанията и избора на собственика.

Каква е драмата на присъединяването към балкона и лоджията? Това е поддържането на проблеми, свързани с термичния плик на къщата. При изчисляване на дела на топло и студено в помещенията. Последиците от реконструкцията ще доведат до необходимостта от ремонт в кратък срок. Налице е изместване на структурните възли, което унищожава целостта на структурата.

Ако се интересувате от нискоетажно строителство в Ижевск - посетете сайта izhmaster.ru. Само там ще намерите всичко, от което имате нужда, за бързо и безпроблемно издигане на къща в Ижевск.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Препоръки за изолация на балкони и лоджии от penokleksomПрепоръки за изолация на балкони и лоджии от penokleksom
Какви трябва да бъдат пластмасовите прозорци за балкона?Какви трябва да бъдат пластмасовите прозорци за балкона?
Отопление на балконаОтопление на балкона
Какво трябва да изглежда балконът или лоджията по отношение на предложените работи?Какво трябва да изглежда балконът или лоджията по отношение на предложените работи?
Как да украсят красива тераса и лоджия в апартаментаКак да украсят красива тераса и лоджия в апартамента
Преустройство на балконаПреустройство на балкона
Как да извадим балкона?Как да извадим балкона?
Завършването и затоплянето на балкона, толкова по-добреЗавършването и затоплянето на балкона, толкова по-добре
Балкон за довършителни работиБалкон за довършителни работи
Подреждане на балкони и лоджииПодреждане на балкони и лоджии
» » Балкон и лоджия на драмата на присъединяването
© 2021 BggeHat.com