Как правилно да глазираш балкона си

Преди процедурата за остъкляване на балкона е необходимо да се определят функциите, които той възнамерява да изпълни - балкона ще бъде използван за пушене или за съхранение на ненужни боклук или стаята ще бъде използвана като пълноценна стая. Трябва да се определи с какво ще бъде балконът с практичен и естетичен вид. Има възможност за максимално затваряне на балкона от външни гледки, за които ще трябва да използвате специални пластмасови панели и може би да направите балкона "френски", т.е. стъклото ще бъде инсталирано от самия под и тавана. Остъкляването на балкона може да се появи по различни начини и тази статия ще опише основните начини за тази процедура.

Първият начин е да остъклявате балкона без процедурата на облицовка и затопляне. Процедурата се извършва с алуминиеви, металопластични или дървени конструкции. Този тип остъкляване се счита за най-евтиният, тъй като няма да е необходимо да се харчат допълнителни средства за материала за облицовка и затопляне. Крайният резултат е балкон, който е защитен от шум, вятър и дъжд.

Една от най-разпространените е остъклението на балкона с изолация и т.нар. "Отдалечен балкон". Този вид свършена работа прави възможно превръщането на балкона в друга стая с пълна сила. Тъй като кожата и изолацията са избрани различни материали, всичко зависи от предпочитанията и средствата на клиента. Много често поръчват "отдалечени балкони": те се правят с помощта на специални заварени конструкции, които се поставят от едната страна (може би от няколко). В тази работа трябва да се има предвид, че не винаги е възможно да се преместят тръбите за отопление на балкона, в някои случаи дори да е строго забранено. Този проблем се решава много просто с помощта на специално устройство за топъл под. Тук фирмата RSU Aleksandrovskoe изпълнява остъклени балкони на достъпни цени. На сайта rsua.ru ще намерите по-подробна информация за услугите на компанията.



Плъзгащите балкони са много креативни, защото с помощта на просто движение на ръцете е възможно да се превърне остъклена лоджия или балкон в отворена. Но този метод има своите недостатъци: много нисък шум и топлоизолация, висока цена на материалите.

За остъкляване на такива помещения наскоро много често започнаха да използват алуминиеви профили. Такъв материал е много по-силен, по-огнеупорен и по-екологичен от други. Това е отличен вариант, при който спазването на ценообразуването.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Какво трябва да изглежда балконът или лоджията по отношение на предложените работи?Какво трябва да изглежда балконът или лоджията по отношение на предложените работи?
Съвети за ремонт на балкона със собствените си ръцеСъвети за ремонт на балкона със собствените си ръце
Балкон и лоджия на драмата на присъединяванетоБалкон и лоджия на драмата на присъединяването
Балкон стъкла предимства предимстваБалкон стъкла предимства предимства
Основните видове остъкляване на балкониОсновните видове остъкляване на балкони
Преустройство на балконаПреустройство на балкона
Как да извадим балкона?Как да извадим балкона?
Завършването и затоплянето на балкона, толкова по-добреЗавършването и затоплянето на балкона, толкова по-добре
Варианти за завършване на балкониВарианти за завършване на балкони
Безпрепятствени предимства на стъклотоБезпрепятствени предимства на стъклото
» » Как правилно да глазираш балкона си
© 2021 BggeHat.com