Стените в апартамента на блока от пяна

Благодарение на качеството и мултифункционалността на строителния бетон, да се издига вътрешността прегради от пенобетон в апартамента си веднага можете лесно и бързо. Стените в апартамента на пяна блокове със собствените си ръце - най-добрият вариант, е евтин и всички негови предимства на лицето. Кухината на такъв материал се състои от въздушни мехурчета, което допринася за значително намаляване на теглото на материала и увеличаване на термичните свойства.

Какво представлява блокът от пяна

снимка на пяна бетон

Материалът има достатъчно предимство и заслужено внимание особено на жителите на жилищни сгради, че основните му качества: - за сметка на намаляване на пренос на топлина peobetona допълнителна изолация и други изолация за апартамент не е задължително - това е - добър звук изолатор, което е много важно за вътрешни стени - стените не дават свиване защото въздушната възглавница не може да бъде влага - материалът е незапалим, веднага избледнява - пяна блок - нетоксично и екологично чист продукт, така че е абсолютно безвреден за хората - това стотици кубически метра т е почти половината от цената на куб, например, тухли.

Как да изграждате стени правилно, съвети

преграда от пяна блок

  1. Блоковете се разрязват лесно и се режат с помощта на трион или специална хартия.
  2. Пяната бетон може да бъде циментирана със специална лепкава смес, която има силен и висококачествен състав.
  3. При конструирането на стени е важно да се използва ниво, така че дялът да е равен, без изкривяване.
  4. Като страничен продукт ще са необходими метални пръти и армировъчна мрежа.

Как да изчислим количеството на блока от пяна

изчисляване на блока от пяна

  1. Необходимо е да се изчисли площта на преградата, т.е. умножете нейната дължина и височина.
  2. Изчислете площта на съществуващите отвори на врати и прозорци.
  3. Извадете площта на отворите от квадрата на стената.
  4. Разделете получената площ по размера на 1 блок пяна, получаваме броя на блоковете и размерите му.

Как да инсталираме дял в апартамент

дял

Първо трябва да маркирате границите: на тавана, пода, стените, отстрани. Гладка идеално линия се получава при използване на лазер изравняване или маркер, след това се монтира в отвор профилна рамка, която привежда съединителя. В средата на зидария участък изравняване мозък преди процедура препоръчва цялата повърхност около отвора е добре измити и грунд за монтиране може да се разрежда с циментов хоросан, но за гладки и трайни съединения е добре да се използва специално лепило. Нанесете го с помощта на шпатула, грес и остатъци от лепило изтрие инсталирането им е важно да се смила, а именно, разклащане тласък му към разтвор, движейки се към следващия ред, и така всеки ред. За качество зидария от блокове пяна към стената на лагера, армировъчните пръти се закрепват към всеки блок, или щифтовете, след изсъхването на зидарията, фиксират отворите за таван с пяна за монтаж.

Как да подготвим откриването



причиняване

Когато се инсталира на дяла, рамката на скелет трябва да се разглоби и отстранен, той вече не е необходима, след инсталацията, вие може да отнеме до финала и привеждане в съответствие на прозорци и врати отвори. За да направите това: -podrovnyat ръб трион - до вратата или прозореца се позиционира като прав, колкото е възможно, направете процеп на вратата - да се определи на горния ръб на щифтовете, като ги поставите в слота 10-12 см - притежават ел.инсталация преди фугиране - без кухини остават не би трябвало, следователно, те трябва да бъдат запълнени с разтвор, може да бъде цимент, proshtukaturit всички шевове, стави, долната част, близо до пода, на мястото, където е имало монтаж. Засилено преграда покритие, като обшивка материал, използван е пластмаса, дърво, гипсокартон, в завършване на помещението мазилка. За да обобщим по-горе, и да изпълнява работата, за да: - Профил на марка на място - vobem пода и носещи стени панели на армировка, можете да използвате дюбелите и щифтове - винтове - разтегнете профил кабел - на земята на пода изложи серия от блокове, леко навлажнена с вода, той ще се счита за първия ред - бързо да проправят следващия ред, вертикалните фуги трябва да са различни от предишната края - на двата реда за настилка или подсилени с фибростъкло окото - на входа инсталирате лъч - към тавана на Изтока вит малка разлика, впоследствие ремонтирани пяна компонент - грунд стена с помощта на мазилка.

Инсталация от пенобетон, видео

заключение

В действителност набор от газобетонни стени не е трудно и ще можете да направите всичко това сами по себе си, тази работа ще изисква минимални разходи, в резултат - по лицето, гладки гладки стени, които са достатъчно силни, за да абсорбира звука и задържа топлината в стаята. За да живеете в комфорт и комфорт, който искате всеки, днес строителният материал в продажба е достатъчен, за да направите своя избор. Устойчивият и висококачествен пяна блок доказа своята способност на практика и има неоспорими предимства, когато се използва заедно с други материали.

Успешно строителство!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как правилно да изпълнявате мазилката от блокове от пянаКак правилно да изпълнявате мазилката от блокове от пяна
Технология на изграждане на стени от блокове от пянаТехнология на изграждане на стени от блокове от пяна
Какво да изберем блок от пепел или блок пянаКакво да изберем блок от пепел или блок пяна
Стандартно тегло на пяната 600х300х200 в условия на естествена влажностСтандартно тегло на пяната 600х300х200 в условия на естествена влажност
Стандартни размери на блоковете пянаСтандартни размери на блоковете пяна
Топлопроводимост на пенобетонТоплопроводимост на пенобетон
Стандартни размери на пяна блокове за изграждане на къщаСтандартни размери на пяна блокове за изграждане на къща
Предимства и недостатъци на пенобетонаПредимства и недостатъци на пенобетона
Кой пяна блок трябва да избера?Кой пяна блок трябва да избера?
Най-добрият пенобетон за строителствотоНай-добрият пенобетон за строителството
» » Стените в апартамента на блока от пяна
© 2021 BggeHat.com