Приложение на алабастър

Приложение на алабастърАлабастър, за днес има широко приложение, както в домакинството, така и в строителството. Най-популярен е алабастърът от гипс.

Получава се чрез изгаряне и смилане на гипсови суровини. Този материал е много мек и неговото използване не е трудно. Той е доста лесно засегнат от триони, длета и файлове.

Едно от най-важните свойства на алабастъра е високата екологична съвместимост. Този материал се характеризира с незапалими свойства. Но освен предимствата има и недостатъци. Основните от тях са ниска якост и ниска водоустойчивост. Когато водата удари повърхността, покрита с алабастър, тя започва да избледнява и губи полирането си.

Така че се използва най-добре алабастър в сгради, относителната влажност на въздуха не надвишава 60. Използване алабастър възможно не само да се приведе в съответствие на повърхността на стените, таваните и други повърхности, но също така и да се стени, плоскости за вътрешна облицовка листа и други формовани продукти.



За да приготвите разтвор от алабастър, трябва да използвате съотношение 2: 1, т.е. две части от алабастър обикновено се използват за 1 част вода. Пропорцията може да варира в зависимост от извършената работа. Необходимо е да се излее мазилката във водата, при разбъркване Полученият препарат smes.Posle разтвор, е необходимо да се използват до 15 минути, или ще се втвърди.

За да се забави втвърдяването на алабастър, е възможно да се използва водоразтворимо лепило, което се поставя върху контейнер с разтвор на обикновена торбичка от полиетилен. След прилагане на алабастър, трябва да го оставите за 6-8 минути. Този път е достатъчно, за да обхванете материала.

Само ние имаме опитни майстори, ние сме готови да направим Ремонт на апартаменти в Lobnya точно както си го представите. Нашият съвременен екип се състои от дизайнери, ремонтни специалисти от всеки профил, електротехници, водопроводчици и майстори.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Монтаж на приставкиМонтаж на приставки
Как да направите сух под KnaufКак да направите сух под Knauf
Как да се разтварят съвети за гипс от майсториКак да се разтварят съвети за гипс от майстори
Модерни типове нагревателиМодерни типове нагреватели
Гипс преградни стени какво е и къде се използваГипс преградни стени какво е и къде се използва
Как да изберем таван тип тапети и функцииКак да изберем таван тип тапети и функции
Стъкло върху опциите за дизайн на таванаСтъкло върху опциите за дизайн на тавана
Стъклото на тавана е изящна и красиваСтъклото на тавана е изящна и красива
Видове и приложение на миеща се боя за повърхността на стенитеВидове и приложение на миеща се боя за повърхността на стените
Полагане на ламинат върху неравен подПолагане на ламинат върху неравен под
» » Приложение на алабастър
© 2021 BggeHat.com