Хидроизолации Tehnonikol за основа

Валцована хидроизолация TehnonikolРаботата, за да се гарантира, че хидроизолацията на сградата е една от най-важните в строителния процес. Неправилното боравене с процеса или лошо избраните материали могат да бъдат причина за аварии и унищожаване на сгради.

материали Technonikol, хидроизолацията на основата, с помощта на която ще бъде висококачествена и издръжлива, да съдържа в своята линия предложения. Продуктите се различават по начина, по който се прилагат, условията на работа и външния вид на покритието. Единственото нещо, което ги обединява, е безспорното качество.

Хидроизолационен техноника - технически характеристики

Материалите на фирмата са разделени на:

  • obmazochnye;
  • търкаля;
  • боядисване;
  • импрегниране.

Всички видове имат различни характеристики и области на приложение. Най-простият в действие и евтини са покривните материали или мастилата. То може да бъде студено и горещо. Сега разпространявайте готови мастила.

Преди да работите с такъв материал, е необходимо повърхността да се третира със специален грунд. Някои видове мастики не са подходящи за употреба в студения сезон, например AquaMast. Потреблението на такива материали е средно 1,5 кг на 1 м2. Мастиците не само защитават структурата от влага, но и намаляват въздействието върху нея на почвата. Това важи за солените и кисели почвени маси.

Материалът за ролкова хидроизолация е полиестер с дебелина от 5 до 5.5 мм. От една страна, тя е покрита с фин пясък прах, а от друга - с полимерно покритие. Когато се излага на топлина, полимерите се сливат, стимулират прилепването на материала към стената.



Животът на бояджийски материали може да достигне 50 години. Те са устойчиви на пожар и гниене, механични ефекти, увеличава адхезията към всякакъв вид материал. Също така такива хидроизолационни материали лесно се нанасят и са в състояние да ограничат растежа на нишкови пукнатини.

Импрегнатите или грундовете се използват за висока порьозност на повърхността под хидроизолацията. Върху грунда се нанасят покрития от ролки или матрици. Диапазонът на температурите на приложение за тази защита е от +5 до + 400 ° C. Консумацията е 0,3 литра на 1 м2 повърхност. Повече подробности за хидроизолацията на основата можете да намерите в следващата статия.

Валцована хидроизолационна технология за основи

Хидроизолации Tehnonikol за основаФирмата създава научен институт, ангажиран с усъвършенстването и разработването на материали. Ето защо, в линията на хидроизолационните ролки една позиция не е била избегната. Technionikol бариера е много гъвкава, защото няма базов слой. От едната страна има самозалепваща се мембрана. Гъвкавостта и фиността на покритието позволяват използването му дори при нестандартни форми на конструкции.

Бариерата светлина, чийто външен слой се състои от нетъкан текстил, се използва като основа за етикета за плочки. По-добре е да монтирате този тип ролки при температури над пет градуса. В друг случай, ще е необходимо допълнително да загрявате ножа за прилепването му към основата.

От депозираните материали най-ефективен срещу влага е Tehnoelast. Този тип ролка се използва за работа в особено трудни условия. Те са залепени за вътрешните стени на резервоарите, основите на дълбокото погребване, струпващите структури. Най-важното в инсталацията е правилното и достатъчно припокриване на ставите.

Хидроизолацията на основата, отрязването на влагата от подметката или слой между конструкциите може да бъде направена с хидроизолационен килим Technoelastmost. Този вид разтопен материал се характеризира с повишена якост и устойчивост на опън. Също така хидроизолационният килим е устойчив на въздействието на температурите. Техноникол хидроизолацията на основата не се деформира с плюс индикатори и не става по-малко гъвкава с минус.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Хидроизолационни материали за подови настилкиХидроизолационни материали за подови настилки
Подова хидроизолация в банятаПодова хидроизолация в банята
Хидроизолация на пода във ванатаХидроизолация на пода във ваната
Какво представлява покритието от хидроизолация?Какво представлява покритието от хидроизолация?
Хидроизолация на основатаХидроизолация на основата
Нанасяне на ролкова хидроизолация на основатаНанасяне на ролкова хидроизолация на основата
Как да си направите висококачествена хидроизолация на подаКак да си направите висококачествена хидроизолация на пода
Топлоизолация ТехноникаТоплоизолация Техноника
Полиуретанов мастикПолиуретанов мастик
Изграждане на дача от газови блоковеИзграждане на дача от газови блокове
» » Хидроизолации Tehnonikol за основа
© 2021 BggeHat.com