Настрани от гледната точка на другите хора, скриваме комуникациите в банята

1

Тези, които са направили ремонт в банята още преди около петнадесет години, знаят, че в магазините няма специални изобилие от стоки и материали. Дори тривиалният люк под плочките, който крие комуникационни центрове, броячи и много други дреболии от външните очи, трябваше да бъде взет от чужбина. Днес могат да се купят скрити люкове с различни модификации. С инсталирането на тази врата можете да пресъздадете цялото пространство в банята, прикривайки "прозореца" със същата плочка, която сте поставили по цялата стена.

Къде точно е инсталиран люка, само вие ще знаете, защото шевът между плочката и вратата ще бъде невидим и повърхностният модел ще остане непокътнат. Никакви химикалки на плочките няма да бъдат - модерните домашни или вносните комплекти са оборудвани със смукатели. Благодарение на уникалната система, вратата може лесно да се затвори и се отваря без да се надраска или повреди повърхността на плочката. Дизайнът е надежден и здрав, така че отвореният люк няма да се увисне.



В зависимост от това къде точно ще бъде инсталиран дизайнът и колко място остава за вратата след отварянето, трябва да изберете вида люк. Това може да бъде опция с люлееща се врата, бутане или плъзгане. Всеки модел е удобен по свой собствен начин. Например, шарнирните люкове могат да се монтират, ако нищо не предотврати отварянето на вратата. Плъзгащата се врата просто се избутва настрани успоредно на стената, без да се заема пространство. Тази опция се използва в случаите, когато в близост до стената са монтирани водопроводни или битови уреди: пералня, сушилня.

Налягането под налягане се отваря след светло натискане. Вратата първо се премества встрани и след това свободно се люлее.

В асортимента на производствените компании присъстват много други модификации. Например, ъглов люк, в който две врати се отварят в противоположни посоки. Широкият диапазон от размери позволява да се реши проблема с достъпа до ВиК и електротехниката по стилен, красив и надежден начин.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да поставите плочка на пода в банятаКак да поставите плочка на пода в банята
Как да скриете подовите люкове за плочкитеКак да скриете подовите люкове за плочките
Как да премахнете плочките?Как да премахнете плочките?
Покривни люкове и елементи на тяхната инсталацияПокривни люкове и елементи на тяхната инсталация
За бързо изчисляване на калкулатора за баняЗа бързо изчисляване на калкулатора за баня
Как да поставите сами плочките в банятаКак да поставите сами плочките в банята
Как да поставите плочката на пода в банятаКак да поставите плочката на пода в банята
Как правилно да поставите плочкаКак правилно да поставите плочка
Икономична версия на вратата за банятаИкономична версия на вратата за банята
Как в банята да скриете тръбите?Как в банята да скриете тръбите?
» » Настрани от гледната точка на другите хора, скриваме комуникациите в банята
© 2021 BggeHat.com