Видове и приложение на водопроводни кабели

Точно няма да познаете кога може да се изисква този конкретен инструмент. Но рано или късно канализацията се запуши и тогава само той ще спаси положението. Водопроводни кабели.

Варианти на устройството и характеристики на употреба

В зависимост от сериозността на проблема (за нуждите на домакинството или професионалната работа) са разкрити няколко вида водопроводни кабели. Най-често срещаното напрежение, пружината и кабелите под формата на гъвкав вал. Помислете за устройството на всеки от тях.

пружина

Най-простата версия, която най-често се използва в домашни условия, но може да се използва и от професионални водопроводчици. Тя е здрава стоманена спирала с диаметър 6-14 мм, единият край на който е заострен, а другият е снабден с дръжка за въртене. Обикновено се продава под формата на заливи, но има и продукти, налични в удобна компактна опаковка, например някои модели въжета Zubr. Дължината на продуктите варира в широк диапазон: от 3,5 до 25 м.

Водопроводни кабели

Как действа?

За битови нужди обикновено се купува продукт с дължина от 3,5 или 5 м - това е достатъчно, за да се решат проблемите с запушена тоалетна или тръба. Разклонението се разгъва, конусният край на кабела се вкарва в тръбата. На първите етапи, самият продукт се върти, за да преодолее завоите, но ако запушването е твърде дълбоко, тогава се използва дръжката. Обикновено е обикновен Z-образен стоманен прът, монтиран в другия край на водопроводния инструмент. "Корк" се елиминира механично, поради действието на върха на работната част. Съдържанието може да бъде натиснато още по протежение на тръбите или извлечено отвън. В края на работата инструментът се отстранява и се измива с голямо количество вода, изсушава се и се валцува в залива, като се фиксира с тел.

Гъвкав вал

Този сорт е направен под формата на многослойно спирално изделие, в което всеки следващ слой се навива в обратна посока. Така се постига голям въже твърдост и става възможно да се отстрани запушването на тръбите 50 m дължина. Диаметърът се избират въз основа на дължината на въжето, което се изви в отделението за съхранение. Има стоманена дръжка за въртене на въжето.

Как действа?



Технологията за почистване на канализационната система не се различава от тази на използването на пружинен кабел. Запушването се нарушава чрез осъществяването на ротационни и транслационни движения.

разтегнат

Дизайнът на опъващия кабел е пригоден да премахне сериозните блокирания. Продуктът се състои от три основни части:

  • стоманен спирален кабел, който поради опъвача може да промени своята твърдост;
  • обтегач с кабел;
  • стомана върха - шеф. Диаметърът на този елемент обикновено е 20 или 32 мм. Шефът едновременно работещи част е в директен контакт с запушване и компонент затягане кабел към който са присъединени, който се намира във вътрешността на спиралата

Диаметърът на продукта обикновено е 15 мм, дължината му може да достигне 50 м.

Простри кабел за водопровод

Как действа?

Способността да променяте твърдостта на въжето ви позволява да се справите с най-трудните за обувки. Първо, кабелът се вкарва в канализационната тръба до мястото, където се извършва блокирането. В същото време обтегачът се отслабва и кабелът има минимална коравина. Достигайки до проблемната област, издърпайте кабела, разположен вътре в устройството, и го фиксирайте с опъваща гайка. Това ви позволява да увеличите твърдостта на водопроводния кабел и ефективно да се справите дори с най-трайните блокирания.

За цената

Въпросът за цената се определя от технологията и потреблението на материали. По-долу Ви препоръчваме да се запознаете с данните от цените на специализираните компании.

Средни цени за продукти с различен дизайнViewLength, mDiameter, mmПроизведена стойностнапрежение15 мм - кабел
32 мм - връхГъвкав касометър п.м.пружина
52400 rub.
102600 rub.
153680 rub.
204400 rub.
255200 тр.
305900 rub.
407600 rub.
509000 rub.
6170 рубли.
8230 рубли.
10240 рубли.
12290 тр.
14480 рубли.
16500 рубли.
3.56480 рубли.
514500 рубли.
1014780 rub.
15141200 рубли.
20141660 рубли.
25142000 rub.
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Устройство с удобно въже с необичайно име за работа с тежки предметиУстройство с удобно въже с необичайно име за работа с тежки предмети
Какво да направите, ако канализацията е запушенаКакво да направите, ако канализацията е запушена
Кабелна електропроводКабелна електропровод
За домашни електрически инсталацииЗа домашни електрически инсталации
Контролни кабелиКонтролни кабели
Мивка, мивка или мивка за миене каква е разликата?Мивка, мивка или мивка за миене каква е разликата?
При избора на тоалетна чиния за къщаПри избора на тоалетна чиния за къща
Кабелни тави, металниКабелни тави, метални
Как да изберем модерна тоалетна?Как да изберем модерна тоалетна?
Технически сушилняТехнически сушилня
» » Видове и приложение на водопроводни кабели
© 2021 BggeHat.com