Най-добрият избор на линолеум tarkett

Любими Stobo 1

Разнообразието от съвременни подови настилки е невероятно. Сред тях, линолеумът не е последното място. Има много производители на този материал, но някои от тях са се оказали по-добри от други. Линолеумът Tarkett е материал, който има отлични технически характеристики.

Защо Таркет?

Това е международна компания, която произвежда подови настилки повече от 130 години. Разнообразието от линолеум може да изненада дори и опитен клиент. Фирмата произвежда битови, търговски, специални линолеум и покритие от поредицата противоракетни системи. Този материал се използва:

  • в жилищни помещения;
  • офиси и публични предприятия;
  • транспорт (специални PVC покрития);
  • в спортни зали и фитнес центрове.

Високото качество на материала се потвърждава от множество сертификати и други документи. В допълнение към линолеума, производителят произвежда пори и первази, специално лепило, с което се полага покритието, както и специални средства за запечатване на фуги под формата на студено и горещо заваряване.

Домакински линолеум от фирма Tarkett

За Русия този клон на продуктите на Tarkett е може би най-популярният. 17 колекции ще ви позволи да изберете точно това, което ще се побере във вашия бъдещ интериор. Каталог на облицовки от битови линолеум включва следните колекции:

  • Форсайт;
  • идилията е нова;
  • Пасторал;
  • мода;
  • Galaxy;
  • спринт про;
  • Гранд;
  • Discovery;
  • любим;
  • маестро;
  • акордеон;
  • магията на вива;
  • престиж;
  • имперски лукс;
  • Emporium;
  • премия;
  • Европа.

Идил Нова

Идил Нова Ливърпул 3

Идил Нова е материал, върху който няма следи от фиби или крака на обувки, а също и от нокти на котки. Той осигурява допълнителна звукова и топлоизолация, освен че е устойчив на температурни промени (има текстилна основа).

Linoleum tarkett от колекцията Idyll Nova е максимален комфорт, защото е много приятен на допир. Подходящ не само за апартаменти, но и за къщи.

Подовата настилка е с допълнителна защита. Екстремна защита (абразивната устойчивост се увеличава 7 пъти в сравнение със сходните материали). Пожарната безопасност се потвърждава от специален сертификат.

любим

Колекцията "Фаворит" ви позволява да дадете сложността и сложността на секса. 22 текстура - от палубата на палубата до двореца паркет - ще ви позволи да украсяват помещенията изтънчено и нежно. Покритието има реалистично облекчение и изглежда естествено.

Основата е полиестер. Това дава на линолеума възможност да реагира минимално на температурните ефекти. Материалът е огнеупорен, ако се използва по предназначение, запазва яркостта на боите за дълго време.

Линолеумът tarkett от колекцията Favorit може да се полага на топъл под, ако температурата му е ≤ + 27 ° С.

високопоставено лице

Tarkett Grand

Таркет Гранд Астън

23 текстури представляват колекцията на Гранд. Покритието съчетава перфектно здравина, устойчивост на абразия, естествена текстура и класически дизайн.

Безопасността на материалите се потвърждава от съответния сертификат. Линолеумът от колекцията на Гранд не изгаря, което ви позволява да го поставите в помещенията, осветени през деня от слънчева светлина и не се страхувайте, че материалът бързо ще загуби своята яркост.

Premium

Колекцията Premium се представя само с единадесет текстура. Комбинацията от технически характеристики е почти перфектна:

  • дебелина - 3,2 мм;
  • Защитен слой - 0,3 мм;
  • сигурността се потвърждава от сертификат;
  • широчина на ролките - 3, 3,5 и 4 метра;
  • висока устойчивост на фиби и крака за мебели;
  • не избледнява на слънцето;
  • използване на 3D технология, Mineral Touch и други за максимален реализъм на терена.

откритие

Колекцията на откритието

Откриване на Киото

Изключителна колекция от Tarkett, чиито текстури напълно имитират както естествена кожа, така и класическо дърво, както и естествен паркет. Линолеумът не избледнява, не се натиска от краката на мебелите. Грижи се за него е своевременното отстраняване на праха от влажна, добре изтъркана кърпа.

мода

Чертежът на Chipsovy е подходящ както за апартамента, така и за офиса. Високата износоустойчивост позволява използването на материала в зони с висок трафик. Ролите се предлагат в различни ширини, така че можете да изберете линолеум за всяка стая.

Sprint Pro

Вариантът на текстурата тук е просто невероятно. Можете да изберете всякаква ширина. Комбинацията от няколко цвята дава пространство на дизайнерската ви фантазия. Sprint Pro - изборът на професионалисти, които обичат уюта и комфорта във всичко. За стаи с нисък трафик или за апартаменти / къщи.

хармония

Какво може да бъде по-хармонично от дървения под? Линолеум от фирма Tarkett от колекцията Harmony - идеалното решение. Той е достъпен, лесен за инсталиране, лесен за почистване. 13 текстура - за всеки вкус и за всяко дизайнерско решение.

Магията на Вива

Magic Viva в интериора

Магия VIVA Барон-1

Харесва ли ви керамичните плочки в кухнята? Или може би естествено дърво в хола? Всичко това може да се получи чрез закупуване на линолеум от колекцията на Magic Viva. Като всеки материал от компанията Tarkett, той е подсилен с допълнително защитно покритие Extreme Protection, не се страхува от влага и слънчева светлина, безопасността му се потвърждава от сертификати.

За всички битови линолеум характеризира с висока устойчивост на остри предмети - грубо, краката на мебели и колела ролкови, както и възможността да ги определят за отопление подово (температурни граници - не по-висока от 27 ° С).

Хомогенна и хетерогенна, каква е разликата?

Linoleum tarkett е не само красив материал за подови настилки, но и два вида висококачествен търговски линолеум.

Хомогенен линолеум

Хомогенен тип

Примо Плюс

Неговата отличителна черта е еднородност по цялата дебелина. Поради това е много лесно да се възстанови, което значително увеличава експлоатационния живот. Отлично за детски градини, училища и висши учебни заведения, както и за болници и клиники.

Тя се представя от две групи колекции, които се различават в спокойни цветове и високи технически характеристики:

  • висока устойчивост на химикали;
  • сигурност;
  • устойчивост на абразия;
  •  устойчивост на избледняване.

Хетерогенен линолеум

В този под, защитният слой от PVC е увеличен, а специалната основа за дълго време осигурява оригиналния вид на линолеума. Без допълнителни разходи. Достатъчно е да правите редовно мокро почистване, а подът ще ви служи дълго.

Продуктовата линия е представена от серия от класически колекции (травертин, призма и нова Acczent Terra) и серията Ultra.

Всички покрития са снабдени с подсилен защитен слой - от 0.8 до 1 мм, както и допълнителна защита за екстремна защита.

ПРО материал, какво е това?

Режещ материал

Характеристики на избор

Серията PRO е маркирана от производителя в отделен ред, не случайно. Този материал запазва първоначалния си вид за много дълго време, е устойчив на износване и износване. Той няма тежка инвалидна количка или мъж в обувки с високи тънки стилети.

Серията PRO са две колекции на Accent Pro и Sprint Pro. Разликата между тях е в технологията на производство и цветови решения. Независимо от това, използването им за обществени помещения ви позволява да проектирате най-новите стилни и модерни.

Специални PVC покрития

Обхватът на такива подови настилки включва:

  • антистатичен, носещ ток, разсейващ ток;
  • противоплъзгащи покрития;
  • Звукоизолацията, която заглушава звуците на стъпките ви, ще осигури спокойствието на съседите отдолу;
  • водоустойчив линолеум за влажни помещения - вани, бани;
  • Стените материали, които осигуряват висока хигиена, са идеални например в болница.

Антистатично, носещо ток, разсейващо напрежение

iQ TORO SC

Антистатичен модел

Колекция iQ TORO SC - проводящи материали - включва 14 цветни вариации. Материалите са предназначени за индустрии, оборудвани с прецизни електронни устройства (стаи със сървъри, рентгенови камери и др.).

Колекцията iQ GRANIT SD представлява линолеум, който се разпръсква. 14 цвята и неограничен брой комбинации. Материалът напълно предпазва от статично електричество.

Accent Mineral AU - това са само 4 цвята, което ще създаде удобна среда за работа в стаята. Такъв линолеум е в състояние да осигури непрекъсната работа на всички електронни системи, тъй като не позволява остатъчна електроенергия да се натрупва върху повърхността на покритието.

звукова изолация

Два вида материали - IQ Granit Acoustic и Extra, които ви позволяват да проектирате всяка стая. Това може да бъде като класове, класни стаи и болнични стаи, както и детски, дневни и спални в обикновен апартамент или частна къща.

противобоксуващ

Линията IQ Granit Safe T е представена от единадесет цветни варианта. Идеален за помещения, където се поставя на преден план безопасността на персонала. Получено одобрение за употреба в мокри помещения.

Accent Universal - вторият вид анти-плъзгащи покрития. Общо 6 цвята и неограничен брой комбинации, висока устойчивост на износване и отлични свойства против хлъзгане (позволява се да се използват на наклонени повърхности) - това отличава Accent Station Wagon. Използва се за завършване на пода в кухни, детски учебни заведения, университети, болници.

непромокаем

Ограничените цветове позволяват Granit Multisafe линолеум да се използва не само в бани и бани, но и в обществени душове, съблекални и спортни съоръжения. Материалът осигурява висока хигиена и е абсолютно нехлъзгава.

Стенови материали

Търговски тип

Търговски етаж

Колекцията Wallgard е разработена предимно за медицински институции. Стените, украсени с такъв материал, се почистват лесно, без да се страхуват от химикали.

Полагане се извършва с помощта на горещо заваряване, което осигурява монолитно покритие и неговата хигиена. За трайност, линолеумът за стени е пред много стени.

Линолеум за транспорт

Подовите настилки се изискват не само в жилищни и промишлени сгради, но и в транспорт - железопътен, речен, морски и сухопътен.

Ланолеумът Tarnett за транспорт е уникална комбинация от повишена здравина и издръжливост с високи противоплъзгащи и естетически характеристики.

Цветната скала е малка, но позволява да се скрие фината малка мръсотия. Устойчивостта на различни домакински химикали и реактиви, които се използват за пътища през зимата, удължава експлоатационния живот и улеснява грижите.

заключение

Защита срещу щети

Осигуряване на качеството

Linoleum tarkett - превъзходен финиш материал за покритието на пода. Разнообразието от колекции позволява използването му както в жилищни и обществени помещения, така и в различни видове транспорт. Продуктовият каталог на Tarkett включва различни видове подови настилки, както и многобройни аксесоари, включително лепило, топло и студено заваряване, первази и первази, продукти за защита и грижи.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Какво е добро за търговския линелиум tarkett?Какво е добро за търговския линелиум tarkett?
Какво отличава спортен линолеумКакво отличава спортен линолеум
Един от най-добрите подови настилки линолеум синтетичниЕдин от най-добрите подови настилки линолеум синтетични
Как да изберем правилния линолеумКак да изберем правилния линолеум
Какъв трябва да бъде изборът на подови покритияКакъв трябва да бъде изборът на подови покрития
Полагане на линолеум без лепилоПолагане на линолеум без лепило
Линолеум подходящ материал за подовата на кухнятаЛинолеум подходящ материал за подовата на кухнята
Полагане на линолеумПолагане на линолеум
Полимерни материали за подовеПолимерни материали за подове
Избор на подови настилки за кухненски керамични плочки или линолеум?Избор на подови настилки за кухненски керамични плочки или линолеум?
» » Най-добрият избор на линолеум tarkett
© 2021 BggeHat.com