Полагане на линолеум

Полагане на линолеум

Линолеумът се отнася до броя на най-достъпните и обичайни материали, които могат да украсят стаята. Добавете към това, може да е, че той има много проста технология за оформяне. Линолеумът е разделен на търговски и битови. И двата вида от своя страна имат няколко разновидности. Това са поливинилхлорид и глиптов линолеум на основата на филц или тъкан, както и небивни линолеуми.

За да поставите линолеума, ще ви трябва набор от инструменти, които се състоят от владетел и ножове със специализирани сменяеми остриета. Нож с трапецовидно острие е предназначен за маркиране и с подобно на кука острие за окончателно рязане на линолеум.

Преди да започнете да слагате, е необходимо да подготвите подовата повърхност, за да се освободите от всички нередности. В противен случай ще се появи понякога под формата на депресии или туберкули. Незначителни неравности могат да се появят само при използване на линолеум без чертежи. Важно условие, което трябва да бъде изпълнено по време на подготвителния период, е линолеумът да лежи в продължение на два дни, където ще се разпространи. Необходимо е също така да се направи същото и с плочки от балатум, като поотделно се оформя всяка плочка.



Много е важно да се извърши правилното рязане на линолеума. Това не се прави случайно от най-квалифицираните работници. Зависи от правилното местоположение на панела рационалното потребление на материали и количеството отпадъци. Едноцветен или мраморен линолеум трябва да бъде поставен под ъгъл към стените на 90 градуса, по посока на светлината и навън. Преди рязането, ролката се изважда и започва да прекъсва владетеля.

Настройката и рязането на панелите се извършва по няколко начина. Най-простият е реализиран в процеса на полагане, когато кърпата е притисната към перваза и изрязана по контурите му. Ако имате нужда от по-задълбочено корекция, в този случай, балатум листове са подредени близо до стените и с помощта на линийка, за да ги е първата оформление, следван от планираното контури рязане. Предварителната маркировка се извършва в помещение с голям брой изпъкналости, преди да се монтира върху линолеум. В индустриалните помещения, в присъствието на метални подпори, мостове и шахти, са направени прорези за картонени и хартиени шарки. Ако размерът на стаята е по-голям от размера на линолеума, тогава крайните ленти се срязват.

Но ако сте по-привлечени от ламинат, посетете rvdom.ru. Само там можете да си купите ламинат в Нижни Новгород на най-добрата цена и с бърза доставка.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да поставите линолеумКак да поставите линолеум
Подови настилки от търговски линолеумПодови настилки от търговски линолеум
Разбираме как да слагаме правилно линолеумаРазбираме как да слагаме правилно линолеума
Имам ли нужда от балатум подложка?Имам ли нужда от балатум подложка?
Полагане на линолеум върху бетонен подПолагане на линолеум върху бетонен под
Правилният нож за линолеумПравилният нож за линолеум
Как да поставите линолеум на дървен подКак да поставите линолеум на дървен под
Как да използвате студено линолеум за заваряване, за да получите незабележим шевКак да използвате студено линолеум за заваряване, за да получите незабележим шев
Полагане на линолеум без лепилоПолагане на линолеум без лепило
Колко правилно да се положи линолеум?Колко правилно да се положи линолеум?
» » Полагане на линолеум
© 2021 BggeHat.com