Прости съвети за избор на линолеум

съвети за избор на линолеумИзвестно е, че линолеумът е най-разнообразният и достъпен тип настилка. Лесно е да се инсталира, поддържа, заменя. Не са необходими допълнителни инструменти и специални умения. При залепване на фугите и фугата на подовата настилка от първия път има възможност да срещнете трудности. Разнообразието от видове, нюанси, цветове на пазара е огромно.

Със своя състав тази подова настилка има много възможности за производство. Естествени или синтетични влакна и в резултат на линолеум за различни помещения. Важно за потребителската цена. Диапазонът е много широк. На популяризацията най-популярните и широко разпространени са поливинилхлорид и естествен линолеум. Стойността му струва съизмерима с качеството.

В допълнение към състава на материала изборът трябва да се ръководи от информация за нивото на проходимост или трайност. Тя се взема предвид в зависимост от предназначението на помещението. Кухнята, коридора, трапезарията или хола имат голяма проходимост в сравнение с останалите помещения на апартамента. В този случай линолеумът трябва да е по-здрав, по-силен и с най-високо ниво на износване. Спалнята не изисква гъст материал на пода, тъй като тя е стая с много нисък трафик.



В допълнение към трайността е необходимо да се обърне внимание на това къде и при какви условия покритието ще лежи. Необходимо е да се вземе предвид устойчивостта на влага и да се избере линолеум за баня или лоджия, предназначени за неговите характеристики за такива помещения.

Отделно, трябва да повдигнем въпроса за детската стая. Стая, в която децата имат пряк и директен контакт с пода. Първо, линолеумът в тази стая трябва да играе ролята на топъл под. Сам по себе си, този под, играе ролята на материал, който предотвратява проникването на студен въздух от пода или студа от бетон. На второ място, децата в стаите си играят, пълзи, лъжат, седят на пода. Така че това покритие трябва да бъде безопасно за околната среда за здравето на детето. Налице е линолеум с антибактерицидни състави.

За помещения с по-висока трафик при продажба има специален балатум. Висока устойчивост на износване. Такова покритие се използва за офиси, търговски помещения и всякакви други помещения с голямо натоварване.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Изборът на добро качество линолеум от ваша странаИзборът на добро качество линолеум от ваша страна
Един от най-добрите подови настилки линолеум синтетичниЕдин от най-добрите подови настилки линолеум синтетични
Избор на подови настилкиИзбор на подови настилки
Как да изберем правилния линолеумКак да изберем правилния линолеум
Какъв трябва да бъде изборът на подови покритияКакъв трябва да бъде изборът на подови покрития
Синтетични материали за подовеСинтетични материали за подове
Как да изберем подово покритие?Как да изберем подово покритие?
Колко правилно да се положи линолеум?Колко правилно да се положи линолеум?
Линолеум подходящ материал за подовата на кухнятаЛинолеум подходящ материал за подовата на кухнята
Какъв вид подова настилка трябва да избера?Какъв вид подова настилка трябва да избера?
» » Прости съвети за избор на линолеум
© 2021 BggeHat.com