Душ за отопляема вила

Летният душ на дача се възприема като задължителен елемент, тъй като това не е просто необходима процедура от гледна точка на хигиената, но и невероятно удоволствие. Топлият душ е предназначен да измие умората, натрупана през деня, и да възстанови красивото настроение и веселието на духа.

Но непостоянното време не ви позволява често да затопляте водата от топлите лъчи на слънцето и, разбира се, не всеки обича студена вода. По тази причина душ за отопляема вила е в състояние да осигури комфорт при приемане на водни процедури по всяко време на деня. Ако има топла вода, това е само плюс, но душ на чист въздух е абсолютно невероятна процедура.

Какви са начините за затопляне на водата в уличен дух?



1. Отоплителна вода от топли слънчеви лъчи. Ако дача се намира на слънчево място и го посещава само периодично, тогава обикновен барел от черен цвят е подходящ. В дъното на такава бъчва са монтирани маркуч и клапан, но е възможно да се оборудва тръба с кран-кран. За тази инсталация за изграждане на душ къща не е необходимо, но можете да инсталирате най-прости кабина.

2. Отоплителна вода чрез използване на нагревателни елементи. Топлата вода може да бъде предоставена чрез използването на електрически нагреватели, но този подход ще трябва да бъде редовно да наблюдава процеса на отопление, като същевременно се постигне необходимата производителност - изключен. Като правило, водата се нагрява за 3-4 часа. Нагревателни елементи могат да се инсталират сами по себе си, но ако на електроенергия не е трябвало да работи, по-добре е да си купите резервоар с вграден нагревателен елемент. Резервоарите са пластмасови и метални, а максималният обем, по правило, не надвишава 200 литра. Пластичният резервоар се счита за по-добър вариант, защото е устойчив на образуване на ръжда и водата в него не започва да "цъфти".

3. Отоплителна вода в титан. Като душ често се използва за получаване и титанов структурно състои от пот желязо, където долната част на неразвити пещта за изгаряне на горивото и генерира по време на горенето на топлина и нагрява на върха на водата. С този подход ще е необходим още един резервоар за студена вода. Смесването му с гореща вода ще позволи да се получи оптимална температурна течност. Когато титанът се използва, самата стая ще се отоплява. Но е необходимо да се оборудва комина с вентилация за такава конструкция.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Петел с терморегулатор как работи това високотехнологично устройство?Петел с терморегулатор как работи това високотехнологично устройство?
Водоснабдяване на вилатаВодоснабдяване на вилата
Еднотръбна отоплителна система на частна къщаЕднотръбна отоплителна система на частна къща
Разпределение на водата в частна къщаРазпределение на водата в частна къща
Отопление в страната със собствени ръцеОтопление в страната със собствени ръце
Слънчево отопление на домаСлънчево отопление на дома
Слънчево отоплениеСлънчево отопление
Въздушен вентилатор за отоплителни системиВъздушен вентилатор за отоплителни системи
Маевского кранМаевского кран
Бързо нагревател за водаБързо нагревател за вода
» » Душ за отопляема вила
© 2021 BggeHat.com