Twinblock като строителен материал

Не толкова отдавна строителният пазар ни предлагаше близнаци. Това е такъв вид газови блокове, които се характеризират с абсолютна екологична съвместимост, стандартни и много точни размери. Друга характеристика на двойните блокчета е наличието на постоянни компоненти, които са изработени от бетон. За да се направят такива строителни материали, обичайно се използват пепел, цимент, вода и кал от алуминий.

Twoblocks са различни от блоковете от по-познатия газобетон към тях, а след това имат пепелници и жлебове. Въпреки това, за всички останали параметри тези материали са много сходни помежду си. Използването на двойни блокове гарантира монолитния характер на издигнатата стена, а дебелината на шевовете ще бъде около 3 милиметра. Всичко това се постига чрез присъствието в тези строителни материали на специални заключващи елементи и изчислявани до абсолютна точност на геометрията.

За да се направи изгарянето на двойни блокове, е необходимо да се използват автоклави. След това те се сушат при естествена температура. Въпреки факта, че след изсъхване може да бъде блок свиване, това е толкова малка, че не може по никакъв начин да се отрази на качеството на строителството, толкова повече тя е напълно невидима за човешкото око.



Използването на подобен строителен материал, както е при Berezovsky twinblock Teplit, има редица характеристики и нюанси. Къщите, построени с тяхна помощ, могат да бъдат с 30% по-топли от останалите. Уникалността на този материал е, че през лятото не оставя горещ въздух от улицата, а през зимата, напротив, го държи в стаята. Благодарение на това свойство в къщата се създава отличен микроклимат.

Трябва да се отбележи, че поради прилагането на адхезивния състав общото свиване на готовата структура се намалява с около 20% и термичното съпротивление се увеличава. Абсолютната чистота на околната среда също е важен плюс в посока на избора на този конкретен материал. Има близнаци от тези материали, които не съдържат никакви вредни и радиоактивни елементи, които могат да окажат отрицателно въздействие върху благополучието и здравето на човека.

Характерна особеност на двойното блокиране е способността да се забиват гвоздеи или да се правят дупки с различни диаметри без използване на оборудване и специални инструменти. Поради сходството на този материал с дървесината, той може да се обработва с инструменти за дърво. Въпреки това, за разлика от естественото дърво, twainblocks изобщо нямат гризачи. Все пак те не могат да бъдат изложени на процесите на гниене или изгаряне.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Основната разлика между газобетон и пенобетонОсновната разлика между газобетон и пенобетон
Keramzitobloks плюсове и минуси на конструкцията на този материалKeramzitobloks плюсове и минуси на конструкцията на този материал
Стандартни размери на пяна блокове за изграждане на къщаСтандартни размери на пяна блокове за изграждане на къща
Как да определите качествения газов блокКак да определите качествения газов блок
Газов блок аериран бетон якост на камък и лекота на дървотоГазов блок аериран бетон якост на камък и лекота на дървото
Какво представлява газовият блок?Какво представлява газовият блок?
Стъклото блокира материалните характеристикиСтъклото блокира материалните характеристики
Сортове светлинни стени блоковеСортове светлинни стени блокове
Изграждаме стени от газобетонИзграждаме стени от газобетон
Предимствата на стенните блокове за стениПредимствата на стенните блокове за стени
» » Twinblock като строителен материал
© 2021 BggeHat.com