Процесът на инсталиране на опънат таван

процес на инсталиране на опъвам таван

Първият етап от монтажните работи по монтажа на окачен таван е фиксирането на стартовата багета. На периметъра на помещението, използвайки нивата на височината, са направени на правилната височина и багетата е залепена. След това усилва закрепващи дюбели или винтове, със стъпка 8-10 см и се отмества от краищата на 1 см. Изпълнението на тези изисквания, в рамки рамка ще издържи безопасно уеб тегло, поставен в него лампи. Закрепването започва от долния ъгъл на тавана, а хоризонталната разлика не трябва да надвишава 2-3 мм.

След като фиксираме багета около периметъра на стаята, трябва да се подготви за инсталирането на платното. На първо място, с помощта на топлинен пистолет, стайната температура се повишава до 40 градуса, което е необходимо за оптималното разтягане на PVC покритието. Обектите от мебели и обзавеждане, чувствителни към високи температури, трябва да бъдат предварително отстранени от помещенията. Излишно е уеб изисква топлина до 60 градуса, за да се придаде максимална еластичност, което значително опростява монтажа и позволява максимална тъкани участък, за да го предотврати увисване. На първо място, бъдещият таван се простира от ъгъл на ъгъл диагонално, от дъното до върха. Тъканта след това се закрепва по периметъра на франзелата, както и той самият, на стъпки от 8-10 см, независимо от избрания метод. И само след като всички точки са закрепени, ръбовете на платното са фиксирани в рамката на рамката.

В случаите, когато клин или гърбичен диск метод за свързване към франзела, места, където се образуват гънки, допълнително се нагрява и опъната сешоар и издаващия се ръб почиства филм. Когато стайната температура спадне до стайна температура (20-25 градуса), самият лист ще се простира максимално, създавайки идеално равна повърхност. В райони с много голяма площ може да бъде отпусната платно в центъра до 4 см, тъй като е невъзможно да се избегне без да създава допълнителни крепежни елементи, което е невъзможно, защото на дизайна на окачени тавани.



Устройството за таванно уплътнение с тъканно платно се различава от подобни работи с PVC фолиа само в това, че не е необходимо да се повишава температурата в помещението, тъй като тъканите не стават по-еластични при нагряване.

Цялата работа се извършва достатъчно бързо, освен това, след тяхното завършване, почти няма строителни отпадъци и мръсотия.

Е, на сайта ще намерите цифрови електронни и стрелки технически индикатори, които са необходими за определяне на относителните измервания на линейни отклонения и размери на различни диапазони с подходяща точност.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Монтаж на опъна таван към инсталацията на таванаМонтаж на опъна таван към инсталацията на тавана
Многостепенен окачен таван и монтажМногостепенен окачен таван и монтаж
Как да направите монтаж на опънати тавани със собствените си ръцеКак да направите монтаж на опънати тавани със собствените си ръце
Различни таванни разлики между тавана и шарнирите и характеристиките на устройстватаРазлични таванни разлики между тавана и шарнирите и характеристиките на устройствата
Устройство за опъване на тавана - монтажна технологияУстройство за опъване на тавана - монтажна технология
Технология на монтаж на опънати таваниТехнология на монтаж на опънати тавани
Как да инсталирате основни правила на таванната стрелкаКак да инсталирате основни правила на таванната стрелка
Монтаж на инструкции за опънати тавани за работаМонтаж на инструкции за опънати тавани за работа
Как да разглобявате таван с вашите ръцеКак да разглобявате таван с вашите ръце
Как да инсталираме опънати таваниКак да инсталираме опънати тавани
» » Процесът на инсталиране на опънат таван
© 2021 BggeHat.com