Конвектори за подово отопление

Класическите батерии днес не са единственият начин да се затопли пространството, защото има стаи, в които батериите не могат да бъдат инсталирани. Ето защо често се инсталират подови конвектори. Подовите конвектори се използват като топлообменници за отопление на жилищни помещения. Принципът на работа се основава на факта, че въздухът се засмуква от тях в конвектора и минава през металните плочи, които го нагряват, при изхода на въздуха вече е топъл. В някои модели на такива конвектори е предвиден амортисьор, който е в състояние да регулира топлинния поток.

Такъв необичаен начин на отопление е инсталиран в къщи, където прозорците са твърде големи и е невъзможно да се инсталират класически батерии, а дори и да е възможно, но батериите ще нарушат естетиката на стаята. Следователно, такива нагреватели се инсталират директно на пода. Такива устройства са идеални за големи офиси, селски къщи, хотели, спортни съоръжения, ресторанти и кафенета и много други помещения, които изискват отопление. Тъй като такива батерии са много добре комбинирани с интериора на всеки стил.

Интериорът на такъв топлообменник се състои от медни тръби с определен диаметър, чиято горна част е покрита с алуминиеви перки, което увеличава площта на топлообмен. Тялото обикновено е направено от неръждаема стомана, което гарантира висока якост, издръжливост и надеждност.



Предимствата на този отопление са нагреватели не заемат всяко пространство, стаи са по-големи и по-просторни, този метод на отопление е в състояние да се спестят пари, защото такива бойлери консумират малко количество енергия, като по този начин много топлина. Този метод на отопление не е зависим от доставката на топла вода, например, ако през лятото става много студено, че е възможно да се включи нагревателя без проблеми.

Недостатъкът на такива конвектори е само един - възможно е да се отстрани прахът, натрупан в акумулатора. Но, че такъв прах не се случи, е необходимо да се почисти пространството на топлообменника веднъж на всеки 3-4 дни. Времето за почистване няма да изчезне много.

Ако сте жител на Нижни Новгород, Дзержинск и Арзамас, можете да си купите в магазина, като топлообменници Хийт House, което гарантира високо качество на продуктите, надеждна и учтив гаранции персонала. Целият асортимент от магазина може да се види на сайта http: // хит-хаус.рф /.

По този начин инсталирането на подови конвектори може да бъде добро решение. Този метод на отопление не изисква големи разходи, изглежда стилен и органичен. Този начин на отопление ще хареса всеки.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Батерии в подаБатерии в пода
Как да изберем електрически конвектори?Как да изберем електрически конвектори?
Видове и видове конвекториВидове и видове конвектори
Колко са батериите за отопление?Колко са батериите за отопление?
Конвектори за отопление на водаКонвектори за отопление на вода
Електрически отоплителни радиаториЕлектрически отоплителни радиатори
Радиатори за подово отоплениеРадиатори за подово отопление
Конвекторно отоплениеКонвекторно отопление
Какво е добро за подови конвекториКакво е добро за подови конвектори
Конвектори за водно подово отоплениеКонвектори за водно подово отопление
» » Конвектори за подово отопление
© 2021 BggeHat.com