Как мога да демонтирам самостоятелно носещите стени?

Как можете самостоятелно да демонтирате носещите стени

Всеки от вас вероятно знае кое е козметично или ремонтирано и каква е разликата? Ако сте малко забравени, с една дума, ние ви напомня, че ремонтът е възложено да се премахнат и коригиране на дефекти и ремонт включва комплекс провеждане Санитарно, монтаж, електрически работа с пълно или частично преустройство на помещенията.

За да възпроизведете нов апартамент план, трябва да унищожите старите дялове и да инсталирате нови според плана.

Но преди да започне да се изчерпва работите основно се грижи за сигурността, изключете всички настройки за комуникация, прекъсване на връзката и премахване на електрическите кабели, изолира и забраните за централно отопление и едва след това да пристъпи към премахването на стените.

Съвет!
Ако сте начинаещ, не трябва да прекъсвате комуникациите сами, да се доверите на този бизнес с професионалисти.

Предупреждаваме ви! Носещите стени могат да бъдат демонтирани в крайна необходимост, тъй като върху тях се полага цялото натоварване на горната конструкция, а ако стените бъдат унищожени, ще се появят пукнатини, деформации и разрушаване. Ето защо, напълно премахване на стената не може, тя може да бъде частично демонтирани и преместване на подкрепа на новите преградни стени или стени.

Моля, обърнете внимание!

Места, където съседните носещи стени до засилване греди и греди, преди те да бъдат унищожени, трябва да бъдат подкрепени от дебели дървени греди и да започне строителството на нови дялове и стени. За да се разпредели натоварването, което пада върху носещата стена, е необходимо да се подредят допълнителни греди на здрава основа. Укрепването на спомагателния лъч се извършва на няколко етапа.



Първият етап е временно устройство за фиксиране.

Вторият етап е демонтирането на стената и закрепването на допълнителния елемент. За да бъдете удобни за фиксиране на лъча, инсталирайте временни опори от клиновете или използвайте конвенционален жак.

Третият етап е постоянното фиксиране на спомагателния елемент във вертикално положение с интервал от 80-90 см.

Какво може да се използва за създаване на допълнителен елемент за поддръжка?

Тя е изработена от метал или дърво, повърхността на гредите трябва да е плоска, здрава без пукнатини и видими дефекти. Напречното сечение на гредите се препоръчва да се използва от 100 х 100 mm.

От коя част трябва да започнете да демонтирате носещата конструкция? От какъвто и да е материал, в който е построена носещата конструкция, тя трябва да бъде разглобена отгоре. При демонтиране на старата тухлена стена горната част трябва да е по-широка от долната част.

Е, след като посетихте сайта https://klass-mebel-96.ru/, ще намерите всичко за меките мебели в интериора. Само там има огромен избор от качествени мебели на най-ниските цени.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Последователност на ремонтите в апартаментаПоследователност на ремонтите в апартамента
Как да намерите в жилището носеща стена и правилно прави реконструкцияКак да намерите в жилището носеща стена и правилно прави реконструкция
Ремонтираме топъл подРемонтираме топъл под
Мога ли да тапет на моя тапет?Мога ли да тапет на моя тапет?
Как да направите къща ремонт?Как да направите къща ремонт?
Преструктуриране на жилищните помещенияПреструктуриране на жилищните помещения
Работата по поправка е по-добре да се повери на специалистиРаботата по поправка е по-добре да се повери на специалисти
Цената за ремонт на банятаЦената за ремонт на банята
Как да започнем ремонт в нова сградаКак да започнем ремонт в нова сграда
Начини за премахване на стари тапетиНачини за премахване на стари тапети
» » Как мога да демонтирам самостоятелно носещите стени?
© 2021 BggeHat.com