Самозаключваща се гайка бързо фиксиране на съединителите

1Този продукт навлязохме в нашия живот не толкова отдавна. Основната цел на изобретението е да се създаде прост хардуер, който комбинира в една гайка продукта и заключващ елемент, надеждно закрепване на резбово съединение за развиване. Другото му име е самозаключваща се гайка. Принципът на действие на този продукт се основава на използването на метода на триене при спиране. Гайката на болта или щифта се завинтва лесно, когато достигне зоната с капронова вложка, трябва да се появи сила, причинена от по-голямо триене на конеца.

Тази част е технологична в производството, нейната употреба позволява многократно използване без да се компрометира загубата на заключващи свойства. Правилно произведен продукт трябва да гарантира сигурно прилепване, осигуряване на пълна херметичност на връзката, повторното използване в работата, геометрията на гайката позволява използването на автоматизирани методи за връзка.

Недостатъците на този проект включват настъпването на допълнителни напрежения в случай на усукване, възможността за смачкване на лагерните повърхности в корпусите. Прочетете повече: https://rusbolt.ru/catalog/260/11014/.



Продуктът трябва да отговаря на ISO стандарт DIN. Навън изглежда като обикновена яка с фаска, направена на една равнина. Също така може да има сфера от едната страна под формата на капачка, която позволява продуктът да се използва за по-дълъг период от време. Вътре в гайката се поставя пластмасов или найлонов пръстен под формата на вложка, която се навива в гайката, за да се избегне отделяне от продукта. Този пръстен, плътно прилягащ на резбата на връщащата връзка, предпазва връзката от влага и чужди предмети, осигурявайки надеждна самоконтрол. Този продукт ви позволява бързо да монтирате монтажа без използване на шайби и шайби.

Основното приложение на тези крепежни елементи, различни индустрии и строителство. За да се създадат ядки с висока якост, продуктът трябва да бъде термично обработен. Изработена е от стоманени конструктивни стомани с последващо галванично покритие. Стандартът позволява използването на неръждаеми и киселинно устойчиви стоманени класове. За да защитите частта, е необходимо да използвате ключ или други устройства, предназначени за тази цел. Употребата на гайката позволява използването на увеличена шайба за външен диаметър в комплекта, за да се подобри прилягането. По стандарт, продуктите могат да бъдат високи и ниски. Обхватът на използваната конец е от M4 до M24. Размерът на шестоъгълника под гаечния ключ е от 7 до 36 мм.

Можете да си купите такива крепежни елементи в мрежата за търговия на дребно или в насипно състояние в големите дилъри на компании. Повече информация за тази страница: https://rusbolt.ru/catalog/260/.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Какъв е регулируемият под на свойствата и последователността на монтажаКакъв е регулируемият под на свойствата и последователността на монтажа
Как да инсталирате полилей на методите за монтаж на таванаКак да инсталирате полилей на методите за монтаж на тавана
Гъвкаво водоснабдяване за инсталационен алгоритъмГъвкаво водоснабдяване за инсталационен алгоритъм
Защо имаме нужда от диелектричен съединител за газ и как да го инсталираме?Защо имаме нужда от диелектричен съединител за газ и как да го инсталираме?
Как да инсталирате сифон за измиванеКак да инсталирате сифон за измиване
Свързването на метални пластмасови тръби събира надежден тръбопроводСвързването на метални пластмасови тръби събира надежден тръбопровод
Видове ключалки и общ преглед на смазочните материали за кофражВидове ключалки и общ преглед на смазочните материали за кофраж
Малък съвет за дестилатора ЮпитерМалък съвет за дестилатора Юпитер
Всичко, което искахте да знаете за генератора на триене на димВсичко, което искахте да знаете за генератора на триене на дим
Самият вицепрезидент направи метална ограда у домаСамият вицепрезидент направи метална ограда у дома
» » Самозаключваща се гайка бързо фиксиране на съединителите
© 2021 BggeHat.com