Таванни плочки

Таванни плочки

Таванът на лепилото обикновено се нарича покрита с полистирол таванна повърхност. Второто име за тези панели е "касети". Освобождаването на този материал се извършва чрез смесване на пигменти, минерални, както и дървесни влакна, които след това се покриват не само с винил, но и с пенообразно съединение, наречено полистирол.

Достатъчно широк избор от тези продукти, ви позволява да изберете повърхност на плочките, които най-добре се вписват в интериора на помещенията: имитация на скала, мазилка, плат, метал и дърво.

Паната безпроблемно таван изисква известно обучение, а по-скоро: трябва да се грундира за да се отстранят всички пукнатини и нередности, но доста често се изисква да се елиминира напълно всички предишни слоеве (за максимално ниво на полагане на плочи) и покриване на тавана на грундове и гипсови състави отново. В крайна сметка, обезмаслена и почистена повърхност могат да бъдат монтирани полистиренови плочки.

Като за начало, трябва да се маркират цялата работа повърхността, с помощта на нишка, която се простира по диагонал от ъгъл до ъгъл (на кръст), в пресечната точка на местоположение, точно в центъра на тавана трябва да е с молив кърлежи и изпълнение на линията - маркировка. Благодарение на тази маркировка плочите ще бъдат в правилния ред и в правилната посока. Така че първата плоча трябва да бъде закрепена в централната част, а останалите пластини ще продължат в паралелни редове, стриктно съобразно показаните маркировки. Специално лепило (налично в склада) трябва да се разстила върху повърхността на продукта и след това да се натисне плътно върху работната повърхност. Това се случва, че поради неравностите на тавана, разхлабени плочки една до друга, може да се коригира с помощта на обикновен щифт, с което затегнете изоставане място, а след изсушаване, щифтовете трябва да бъдат внимателно отстранени.



Е, ако се интересувате от промишлено производство на бетон - посетете сайта smu152.ru. Само там можете да поръчате големи количества бетон без надплащане.

Към днешна дата са произведени и плочки със свързващи страни, чиито ръбове са фиксирани с помощта на ноктите. Тази опция ще скрие наличието на ноктите и ще осигури достатъчно силно свързване на елементите.

Повърхността на неламинираните плочки може да се боядисва на всякакъв цвят с помощта на бои на водна основа. Ламинираните керемиди могат да се почистват със сапун или обикновена вода, а не ламинираните могат да се почистват само с прахосмукачка или мека, суха кърпа.

Полагането на полистиренови панели може да придаде на помещението звукоизолиращи свойства, да спести пари и да украси интериора.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Плочки за таван от полистирол е проста и евтинаПлочки за таван от полистирол е проста и евтина
Безшевен избор на материала на таваните и процеса на инсталиранеБезшевен избор на материала на таваните и процеса на инсталиране
Как да направите красив таван със собствените си ръцеКак да направите красив таван със собствените си ръце
Как да лепим таванните плочки правилно примериКак да лепим таванните плочки правилно примери
Таванни панели от пяна - характерниТаванни панели от пяна - характерни
Тавани от тапети от експандиран полистирол, правоъгълниТавани от тапети от експандиран полистирол, правоъгълни
Таванни дъски в интериора - красиви и естетически приятниТаванни дъски в интериора - красиви и естетически приятни
Видове елементи за избор на таванитеВидове елементи за избор на таваните
Таваните се монтират лесноТаваните се монтират лесно
Таван касета за баня - разнообразиеТаван касета за баня - разнообразие
» » Таванни плочки
© 2021 BggeHat.com